Görümce :)

Gerçekten mi deniyim bunu ama benimki bana değil yanımda abisine laf edip benim duymamı sağlıyor

bu arada benim görümcem de pek hoş bir insan değil.
kendi kronik mutsuz bence ve insanları da mutsuz etmeye çalışıyor
yine herkesin dediği gibi
mesafe-uygun ortamlarda muhakkak görüşmek- aramak-sormak (bu sayede beni neden aramadın diye hesap sormasının önünü kesersiniz)
ama asla derin muhabbete girmemek
Kocanı ilişkini yaşadıklarını asla anlatmamak
yüzeysel muhabbet
biz de mutluyuz şükür gibi kısa cümleler
ne yapıyorsunuz dediğinde napalım iş güç demek kestirme cevaplar
of çok sıkıcıymış sizin de hayatınız gibi cevaplarla asla gaza gelmemek
ne yapalım buna da şükür şeklinde geri dönüş yapmak ("şükür" burada sihirli kelime : ) )

inanın eğer sizi seven bir insansa bu cevaplar ona yeterli gelecek sizin adınıza mutlu olacaktır
sizi sevmiyorsa da eline bir koz geçmediği için gıcık olacak ama bir süre sonra sizden malzeme çıkmayacağını anlayıp başka yerlere oklarını yöneltecek.

Ben ilk yoruma mesafe koy dedim yaptım dedin...Bence sen yanlış anladın yada mesafeyi bilmiyorsun

Sende ona tepki ver tavır yap sesini çıkar

Ben mi evliyim senmi bu adamla de
Evet mesafeyi bilmiyorum canım o lafı demeyi çok istedim ama dersem ne karışıyorsun abimle arama der senin abinse benimde kocam derim dahada birbirimizin suratına bakmayız onun yerine işimiz vardı denk gelmedi evimizin düzeni var diyebilirim dimi yeni evliyim ya sesim az çıkıyor :)

Başta detay vermediğiniz için basit şeylere takılıyorsunuz sanmıştım. Ne kadar da aç gözlü bir kadın. Ayy evlerden ırak. Sizin yerinizde olsam her yerden engellerdim

yok sakın demeyin ben mi evliyim sen mi falan diye
bu sefer sen yokken ben vardım falan filan muhabbet uzar.
ben taktiklerimi verdim yukarki mesajımda
şimdilik işe yarıyor

Severim aslında iyiyimdir de gülerim eğlenirim ama neden böyle yaptıklarını anlamıyorum
Senin de hoşuna gidiyor gibi çokta rahatsız değilsin sanki öyle kabullenmişsin rahat sakın gülerek cevaplar veriyorsun

Hatta dalgacı birde tavrın var dert eden kişi bunun üstesinden gelmek için uğraşır çabalar ama sen eğleniyorsun madem hoşuna gidiyor niye dert ediyorsun

Neden konu açtın bide dert diye

Hepiniz ergen gibisiniz.
Sen bir yandan görümce bir yandan eşini çekiştiriyorsunuz.
Eşinde sünepe bir tip demek ki kardeşinin, çekirdek ailenize, evinize karışmasına izin veriyor.
Eşin izin veriyor olsa bile senin dilin yok mu?

Başta detay vermediğiniz için basit şeylere takılıyorsunuz sanmıştım. Ne kadar da aç gözlü bir kadın. Ayy evlerden ırak. Sizin yerinizde olsam her yerden engellerdim
Kandilde eşime simit aldırdım 2 tane almış birini onlara getirdik diğerinide getirsene diyor eşimde aç gözlümüsün sen eve aldım dedi. Daha neler neler ama ben karışmıyorum kardeşlerdir diyorum ama bi türlü yakın olamıyorum elimde değil sürekli mayın gibi.

Iyi eskiyin o zaman çıksın sesiniz

Ayrıca ben tepki ver diye dedim.kavga et diye değil

Eleştirinizde haklısınız canım ben müsade etmiyorum o yüzden daha çok eşime yükleniyor baskı kuruyor. Eşim tersliyor ama bu sefer daha cazgır şekilde bağırıyor.

Iyi eskiyin o zaman çıksın sesiniz

Ayrıca ben tepki ver diye dedim.kavga et diye değil
İlk tepkimi sattığı bi kaç malzeme vardı bende başka yerden aldım benim evim onane. Cırladı eşime benden al bilmem ne yürü git başka yerden almayı seversin ay nasıl sinirlendim abin almadıki ben aldım sorun ne canım istedi aldım dedim. O gün bu gündür tek laf edemiyor yanımda

Eleştirinizde haklısınız canım ben müsade etmiyorum o yüzden daha çok eşime yükleniyor baskı kuruyor. Eşim tersliyor ama bu sefer daha cazgır şekilde bağırıyor.

ya bazıları size yüklenmiş ama
kabahatin çoğu bence kocanızda
siz mesafe koysanız bile gidecek mesaj atacak ortalığı karıştıracak gibi duruyor
inadına yapıyor biraz acaba ilgi görmek onun da mi hoşuna gidiyor ne?
Asıl ergen gibi olan siz ve görümceniz değil, görümceniz ve kocanız.
adam evlenmiş hala kardeşini gıcık etme peşinde sanki yaşlar 6 5 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…