Karından mı korkuyorsun diyor yanımdaAyrıca kocanla konuş bu kadar yüz vermesin oda mesafe koysun
Evet korkuyor sende korksan iyi olur deKarından mı korkuyorsun diyor yanımda
Gerçekten mi deniyim bunu ama benimki bana değil yanımda abisine laf edip benim duymamı sağlıyorBenden 2 yas buyuk gorumcem var aman allahim evlerden irak.ben cok sakin biriyim hayatta kimseye isteyerek laf sokmam.cok dikkat ederim birilerini uzmemeye ama gorumcem tam bir yilan dilli.ne yapsam ne etsemde bu kizi sinirlendirsem diye ugrasir.5 gorumcem var bunun disinda digerleri boyle degil ama bu benden nefret ediyor.tabi ben asilligimi koruyup kendisine cvp dahi vermiyorum.olmadik laflar edip tahrik ediyor asla oyununa gelmiyorum.cogu zaman hiimmm oylemisymis diyip geciyorum daha da deli oluyor.tavsiye ederim bi sure sonra susuyor taki bi dahaki gorusmemize kadar
Hahaha bak bunu sevdim iyi cevaptıEvet korkuyor sende korksan iyi olur de
Severim aslında iyiyimdir de gülerim eğlenirim ama neden böyle yaptıklarını anlamıyorumBen de arada hissediyorum ama geçiyo sonra.
Takılma ya. Eş ailesinde bir çok kişi normal değil zaten
İlgi bölündü ablası, artık o tek kız değil. Sen de geldin senle de ilgileniyolarSeverim aslında iyiyimdir de gülerim eğlenirim ama neden böyle yaptıklarını anlamıyorum
Evet mesafeyi bilmiyorum canım o lafı demeyi çok istedim ama dersem ne karışıyorsun abimle arama der senin abinse benimde kocam derim dahada birbirimizin suratına bakmayız onun yerine işimiz vardı denk gelmedi evimizin düzeni var diyebilirim dimi yeni evliyim ya sesim az çıkıyor :)Ben ilk yoruma mesafe koy dedim yaptım dedin...Bence sen yanlış anladın yada mesafeyi bilmiyorsun
Sende ona tepki ver tavır yap sesini çıkar
Ben mi evliyim senmi bu adamla de
Karından mı korkuyorsun diyor yanımda
Başta detay vermediğiniz için basit şeylere takılıyorsunuz sanmıştım. Ne kadar da aç gözlü bir kadın. Ayy evlerden ırak. Sizin yerinizde olsam her yerden engellerdimMesela sürekli abisinden ilgi bekliyor abisidir tabi ilgilenicek ama şöyle diyelim hamburger istedi biz çalışıyoruz akşam uymadı sonraki gün alalım dedik istemedi bizde evde eşmle yicektik konuşmam senle alma ben istediğimde almadın evde de yemiceksin. Mesela mesaj atar beni kahvaltıya çağırsana diye. Bana şunu alsana der hep. Eşim beni övünce neyi var sanki abartma der. Eşim bana bişey alınca ister. Bi kere çocuğu yere bişeyler döktü bana temizle dedi eşimde kanaryamı temizlicek diye beni savundu bağırıyor kes sesini boş konuşma diye. Çok var ya sahile gideriz bensiz gitmişsin benide götür de. Şımarık 27 yaşında evli kız. Ben yakın olamıyorum eşim kahvaltı için börek almaya gidiyor alma haftaya birlikte yeriz diyor sanane evimiz ayrı yani. Onada alıp yiyoruz sonra sürekli istiyor alıcaksın diyor para verceksin diyor. Yiğenine bişeyler al diyor borcumuz olmasına rağmen. Kardeş arasına girmiyorum haddim değil ama çok fazla böyle vukuatı var.
Evet mesafeyi bilmiyorum canım o lafı demeyi çok istedim ama dersem ne karışıyorsun abimle arama der senin abinse benimde kocam derim dahada birbirimizin suratına bakmayız onun yerine işimiz vardı denk gelmedi evimizin düzeni var diyebilirim dimi yeni evliyim ya sesim az çıkıyor :)
Sağol canımyok sakın demeyin ben mi evliyim sen mi falan diye
bu sefer sen yokken ben vardım falan filan muhabbet uzar.
ben taktiklerimi verdim yukarki mesajımda
şimdilik işe yarıyor
Senin de hoşuna gidiyor gibi çokta rahatsız değilsin sanki öyle kabullenmişsin rahat sakın gülerek cevaplar veriyorsunSeverim aslında iyiyimdir de gülerim eğlenirim ama neden böyle yaptıklarını anlamıyorum
Merhabalar sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor biraz muhabbet edelim istedim uzun yazıp sizi sıkmayacağım yaşınızın yakın olduğu görümceniz var mı ? Sizi kıskandığını hissediyor musunuz ve nasıl davranıyorsunuz ? :)
Örnek vermek gerekirse görümcem evli ve çocuğu var. Ben karışmam abisiyle arasındaki duruma ama o bizim evimize karışıyor mesela sahile gittiğimiz stroy görüp bensiz gitmişsin benide götür der. Eşimin bana aldığı hediyeyi görünce banada al der. Sıfır ilgi abi git konuşma benimle der. Kendisi cipsi ister mesela o an alınmaz ama bizim evde görünce ben istedim almadın diye çemkirir. Sürekli tatlı ister abisinden abisidir alıcak tabi ama kasıtlı gibi geliyor bana ona alıyoruz hatta ben derim seviyor kardeşin alalım diye ama biz evimize alınca sen banada alırdın bana neden almıyorsun diye cırlar. Şaka yapmıyorum cırlıyor bağırıyor eşime. Ben karışmam kardeş arasına haddim değil ama çok fazla böyle şeylerle karşılaşıyorum yakın değilim zaten ama eşimle konuşmam gereken bi konu var mı ya da müdahele etmem ? Börek alıyoruz eve yeme ben gelince alırsın diyor. Ona da alıyoruz sonra tekrar istiyor tekrar almayınca bana bak alıcaksın yarın gelicem kahvaltıya diyor. Şaşkınlıkla izliyorum
Kandilde eşime simit aldırdım 2 tane almış birini onlara getirdik diğerinide getirsene diyor eşimde aç gözlümüsün sen eve aldım dedi. Daha neler neler ama ben karışmıyorum kardeşlerdir diyorum ama bi türlü yakın olamıyorum elimde değil sürekli mayın gibi.Başta detay vermediğiniz için basit şeylere takılıyorsunuz sanmıştım. Ne kadar da aç gözlü bir kadın. Ayy evlerden ırak. Sizin yerinizde olsam her yerden engellerdim
Keşke almasaydın ben sana verirdim nişanlığımı deseydinizKiskanmakmi gidip nisanliğimin aynısını alıp kına gecesinde giydi
Evet mesafeyi bilmiyorum canım o lafı demeyi çok istedim ama dersem ne karışıyorsun abimle arama der senin abinse benimde kocam derim dahada birbirimizin suratına bakmayız onun yerine işimiz vardı denk gelmedi evimizin düzeni var diyebilirim dimi yeni evliyim ya sesim az çıkıyor :)
Eleştirinizde haklısınız canım ben müsade etmiyorum o yüzden daha çok eşime yükleniyor baskı kuruyor. Eşim tersliyor ama bu sefer daha cazgır şekilde bağırıyor.Hepiniz ergen gibisiniz.
Sen bir yandan görümce bir yandan eşini çekiştiriyorsunuz.
Eşinde sünepe bir tip demek ki kardeşinin, çekirdek ailenize, evinize karışmasına izin veriyor.
Eşin izin veriyor olsa bile senin dilin yok mu?
İlk tepkimi sattığı bi kaç malzeme vardı bende başka yerden aldım benim evim onane. Cırladı eşime benden al bilmem ne yürü git başka yerden almayı seversin ay nasıl sinirlendim abin almadıki ben aldım sorun ne canım istedi aldım dedim. O gün bu gündür tek laf edemiyor yanımdaIyi eskiyin o zaman çıksın sesiniz
Ayrıca ben tepki ver diye dedim.kavga et diye değil
Eleştirinizde haklısınız canım ben müsade etmiyorum o yüzden daha çok eşime yükleniyor baskı kuruyor. Eşim tersliyor ama bu sefer daha cazgır şekilde bağırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?