Görümce :)

Eleştirinizde haklısınız canım ben müsade etmiyorum o yüzden daha çok eşime yükleniyor baskı kuruyor. Eşim tersliyor ama bu sefer daha cazgır şekilde bağırıyor.
Valla tersliyor olamaz. Terslese böyle davranamaz. Davransa sende veya eşinde karşılık bulamaz.
Pasif agresif tavırlar terslemek değildir.
Ben sana daha güzel bir tavsiye vereyim.
Siz arabayı satın, kayınvalidenin evinden çıkıp kiraya gidin. Her çağırdıklarında gitmeyin, her gelişlerini kabul etmeyin.
Daha yüzeysel bir ilişki kurun.
Sosyal medyadan silin. Bak bakalım ne olacak.

Edit: Görümcemin kıymetini tekrar anladım bir arayıp hal hatır sorayım :)

Öyle bir anlatıyorsun ki sanki kreşte oyuncak kavgası yapan çocuklar gibi

Hicmi aklı başında.kimse yok sizin evde kaynana kayınbaba

Önceden yazdım kocanız tuhaf görünce zaten bir emzik yok agzinda sizde arada ne yapıcağını bilmeyen biri gibisiniz

Hayır yanlış anladınız beni o şekilde ynıt verildiği için o tarz cevap verdim. Rahatsız olmasam fikir için neden konu açayım ki çözümü nedir diye sormak istedim iyi mi kötümü yapıyorum diye bazen çok canımı sıkıyor çünkü

Görseniz kreşte sanırsınız zıplıyor neden benden almadın diye eşimde sus saçmalama abartma veriyim parasınıda sus diue bağırdı eşim tersledikçe o da bağırıyor. Evet ben ne yapıcağımı bilmiyorum.

Allah bozmasın canım bende görümceyim ve abime bi kere böyle yapmamışımdır yengem hep Allah razı olsun der :)

Eşin ne yapıyor bu salak saçma davranışlar karşısında

Evet öyle alışmışlar yakınlar iç içeler eşim hava atıyım dur şuna diyip kardeşine atar ama ne diyim atma mı diyim ?
Eşiniz de çocuk gibi.

Kardeşinin bu tavırları hoşuna gidiyor demek ki.

Görümceniz de abisine istediği gibi davranıp hesap soruyor.

Görümceye mesafe koysanız da tek başına çözüm olmaz bence. Eşinizin de büyümesi lazım.

Bizde böyle bi durum yok ama olsa rahatsız olurum kardeşmi ruh emicimi belli değil insan durucağı yeri bilicek bence gereksiz bi müdahaleci tavır var

Benimde ilk zamanlar sinirim hopluyordu. Evet şımartılmış hala kayınvalidem şımartır ve çocuklarına laf ettirmez evlendler ama aralarına mesafe girmesin yavrularımın der. Gelirken pasta alın diyor alıyoruz ama ben seçiyorum kendi istediğimi bu ne istediğimden almamışssınız ya diyor.

Bizde böyle bi durum yok ama olsa rahatsız olurum kardeşmi ruh emicimi belli değil insan durucağı yeri bilicek bence gereksiz bi müdahaleci tavır var
Bunu eşimle konuşsam kardeşini kötülemiş olurum ama dimi konuşmamam mı gerekir ?

Eşime nasıl anlatmalıyım atma sonra hesap soruyormu diyim ama kendi aralarında ya karışmam doğru olur mu ? En son ki abarttığı mevzuda direk bana karşı olduğu için bak susmam mevzu çıkar saçmalamasın ona mı sorucam dedim o da ilk kendi beni savundu anlamadı kardeşi ben cevap verdim iyice abisine saldırıyor bu seferde.

Nasil alıştıysa öyle gider.
Yarin çocuğunuz olursa 2cocuk büyüteceksiniz demekki.
Ayrica kocası alsin siz niye alıyorsunuz ya hu?

Eşin ne yapıyor bu salak saçma davranışlar karşısında
Takmıyor biz yine kendi bildiğimizi kendi istediğimizi yapıyoruz boşver diyor kimse evimizin içine karışamaz zaten karıştırmam diyor. Bazende gönül koyuyor kardeşim kardeşime şöyle yapalım mı diye soruyor bende kırmıyorum

Cevap net kıskanılıyosunuz ve şımarıklık mesafe bukadar

Nasil alıştıysa öyle gider.
Yarin çocuğunuz olursa 2cocuk büyüteceksiniz demekki.
Ayrica kocası alsin siz niye alıyorsunuz ya hu?
Aylardır bunu kendime soruyorum ama kocası memnun bu durumdan o da baş edemiyor karısıyla.

Cevap net kıskanılıyosunuz ve şımarıklık mesafe bukadar
Abisine diyor ki senin böyle güzel çocuğun olur mu. Daha doğmamış çocuğuma dediğine bakın. Eşim evde iş yapınca bekarken yapmıyordun diye eşime saldırıyor.

Abisine diyor ki senin böyle güzel çocuğun olur mu. Daha doğmamış çocuğuma dediğine bakın. Eşim evde iş yapınca bekarken yapmıyordun diye eşime saldırıyor.
Yapıcağınız tek şey had bildirmek inceden laf sokarak yada direkt çünkü bazen insanlar usulünce konuşuncada anlamıyo hiç taviz vermeyin uğraşıcak başka kimsesi yokmuda size sarıyo

Benim bu anlattığınız modelde bir eltim ve kaynım vardı.
Şuan ikisinin de yüzünü görmüyorum. Eltimi en son 6 yıl, kaynımı da 5 yıl önce gördüm.

Yapıcağınız tek şey had bildirmek inceden laf sokarak yada direkt çünkü bazen insanlar usulünce konuşuncada anlamıyo hiç taviz vermeyin uğraşıcak başka kimsesi yokmuda size sarıyo
Hayır yok görümcem minibüse bile binmeyi bilmiyor hiçbirşeyden anlamaz arkadaşı falanda yoktur öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…