Nasıl ?Benim bu anlattığınız modelde bir eltim ve kaynım vardı.
Şuan ikisinin de yüzünü görmüyorum. Eltimi en son 6 yıl, kaynımı da 5 yıl önce gördüm.
Boşver ya gormemezlikten gelBende görümceyim yengemi abimden daha çok severim o da beni kardeşlerinden ayırmaz ama benimki kıskanıyor
Öyle yapıyorum bi de acaba ben mi abarttım diyede sormak istedim ama anlattıklarım arasında eksik yok fazlası var.Boşver ya gormemezlikten gel
KıskandımGörümcem yok, mutluyum.
Tamam şimdi anlaşıldı durum ozmn hiç taviz vermeyin belliki gücünü sizde kullanmak istiyo öyle cırlamaylaa olmuyo işlerHayır yok görümcem minibüse bile binmeyi bilmiyor hiçbirşeyden anlamaz arkadaşı falanda yoktur öyle.
Ben değil kendileri koydu mesafeyi. Evine giderdim selamımı almazdı sevgili eltim, kaynım sürekli eşime laf getiriyordu (eltimin benimle ilgili yalan yanlış lafları).Nasıl ?
Aksine bende ayakları yere sağlam basan kendinden emin çoğu şeyi bilen birisiyim bana yapmasa o kadar yardım ederim ki ona hemcinsim o da öğrensin isterim gezerim ilgilenirim ama böyle yapınca içimden gelmiyor.Tamam şimdi anlaşıldı durum ozmn hiç taviz vermeyin belliki gücünü sizde kullanmak istiyo öyle cırlamaylaa olmuyo işler
Hayırlısı olsun canım benimBen değil kendileri koydu mesafeyi. Evine giderdim selamımı almazdı sevgili eltim, kaynım sürekli eşime laf getiriyordu (eltimin benimle ilgili yalan yanlış lafları).
Ramazanda yemeğe davet etmemekle başladılar mesafeye. Onlar çağırmayınca eşimde çağırmadı onları.
Böyle böyle mesafe arttı. Yani mesafe koymamak kendileri yardım etti. Sağ olsunlar aşırı yardım severler
Storymde görmüş eşim sahile götürsün diye demediğini bırakmadı:)
Sizi etkilemeyen birşey olsa kardeşlere kendi arasında ne yaparsa yapsın denebilir ama aldığınızda bile bu ne ya diyen biri var karşınızda. Sürekli görümcenin gönüllünü eğlemek zorunda değilsiniz.Eşime nasıl anlatmalıyım atma sonra hesap soruyormu diyim ama kendi aralarında ya karışmam doğru olur mu ? En son ki abarttığı mevzuda direk bana karşı olduğu için bak susmam mevzu çıkar saçmalamasın ona mı sorucam dedim o da ilk kendi beni savundu anlamadı kardeşi ben cevap verdim iyice abisine saldırıyor bu seferde.
Hislerime tercüman oldunuz eşim götürmedi manyak mısın ne sahili dedi niye bensiz gidiyorsun diye cırladı. Kayınvalidem sürekli gözdağı veriyor yavrularım kimseyi sokmalar aralarına diye :)eşiniz de götürmesin o zaman. çok saçma.
ne münasebet yani.
sorun görümcenizin şımarıklığında olduğu kadar eşinizin mesafeyi korumamasında da.
gerekirse girersiniz kardeşler arasına, gerek gördürtmesinler o zaman.
Konuştum canım istediğini almak zorundamıyız sürekli laf ediyor dedim eşim sinirlendi sonrakinde sen ne istersen onu alalım dedi. Ama sanki konuşunca ailesi ya kötülemek istemiyorum nasıl açıklamalıyım ben direk agresif şekilde eşime kızıyorum napıyım o istedi senin istediğindnde alıyım diyor.Sizi etkilemeyen birşey olsa kardeşlere kendi arasında ne yaparsa yapsın denebilir ama aldığınızda bile bu ne ya diyen biri var karşınızda. Sürekli görümcenin gönüllünü eğlemek zorunda değilsiniz.
Yerinizde olsam eşimle konuşurdum.
Hislerime tercüman oldunuz eşim götürmedi manyak mısın ne sahili dedi niye bensiz gidiyorsun diye cırladı. Kayınvalidem sürekli gözdağı veriyor yavrularım kimseyi sokmalar aralarına diye :)
Demekki bi cahilliği var fark edilmeye çalışıyo bende burdayım yok sayamazsın kafasında ama bilmiyoki kendi ayağına sıkıyoAksine bende ayakları yere sağlam basan kendinden emin çoğu şeyi bilen birisiyim bana yapmasa o kadar yardım ederim ki ona hemcinsim o da öğrensin isterim gezerim ilgilenirim ama böyle yapınca içimden gelmiyor.
İçimi rahatlattınız acaba ben mi sorunluyum kardeş gibi olalım diyordum ama sürekli böyle. Eşimle yürüyeşe çıkarız onun eşi sevmezmiş dert yanar. Sen onu seçmişsin ben abini neden kıyaslıyorsun ki elti değiliz biz.Kadının davranışları hoş değil, haddinin bildirilmesi lazım. Muhtemelen eşinden görüp bulamadığı şeyleri sizde görüp kıskanıyor. Eşiniz sana da kocan yapsın diye söylesin yeri geldiğinde sesini keser. Siz de mesafenizi koyun, yerini bilsin.
Bende böyle düşünüyorum sürekli ön planda olma çabası var bana bi kere sormamıştır planınız varmı paranız var mı diye. Ben yengemi aradığımda bile müsait misin derim.Demekki bi cahilliği var fark edilmeye çalışıyo bende burdayım yok sayamazsın kafasında ama bilmiyoki kendi ayağına sıkıyo
Bende çözüm bulamadım ne desem kötü olurum haklısınız. Evet ya ona mı sorucam eşime söylesem kardeşini kötülicek hali yok ya boşver dicekKıskançlığı bilememde bu kadarda ne koparirsam kar gibi ne bu böyle evinize alicaginiz şeyi izinlemi alicaksiniz ona alsanız aynı evli ve kendi yaşantısında ugrasicak işi yok sizinle uğraşıyor demekki çözüm önerim yok malesef ne deseniz siz kötü olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?