Görümce :)

Ben istedim demeyi çok istedim ama diyemedim bu konuda o yüzden sizden destek almak istedim. Diyoki kaynanam kızım evlendi abisiyle arası açılmadı siz evlenincede öyle devam eder canım yavrularım

7 aylık evliyim bende burdayım demek için uğraşıyorum yok sayıyor
Daha çok yenisiniz hep mutlu olun inşallah ama diğer faktörler sinir bozuyo işte ozmn sizede düşen hop yerini bil demek oluyo öyle bi görmezden gelki kendide şaşsın

Ben istedim demeyi çok istedim ama diyemedim bu konuda o yüzden sizden destek almak istedim. Diyoki kaynanam kızım evlendi abisiyle arası açılmadı siz evlenincede öyle devam eder canım yavrularım

O da kızının huyunu bildiği için altyapı yapıyor herhalde.
Araları bozulmasın, küsmesinler tabi. Ama kardeş de yerini bilsin.
Kayınvalidene diyebilirsin, "ben aralarına girmem ama kızın böyle böyle yaparak abisini kendinden uzaklaştırıyor" diye. Kızını da uyarır belki o zaman.

Benimle aynı yaş, ve 2 tane büyük ablası vardı. Ablanın biriyle çok resmiydik hep, biri beni çok sever gibi görünürdü ama yılandı eşimi çok kıskanırdı benden düğünümde ben beyaz sade prenses gelinlik giydim, görümcem de taşlı kaşlı gelinliği andıran elbise giydi nişan elbisemiz bile aynıydı düşün saç modeli bile benimkine benzetmişdi hatta eşimle bir yere giderken utanıyorum kardeşimle bir yere gidince eşim sanıyorlar mutlu oluyorum diyordu gerizekalı neyse eşim de kendisi gibi aynı zekalıydı çok sonra farkettim. Evliliğimiz boyunca bize çok düşkün gibi göründü, boşanma aşamasına geldik kadından tık yok ne aradı ne sordu son 2 senedir ayrı şehirlerdeydik ama görüşüyorduk. Ama benimle yaşıt olan kafa dengi hep destekçim oldu bir kardeş gibi, hala da görüşüyoruz.
Seninki de çok fenaymış, benim keşke dediklerimi sen yapma hani sırf eşimin gönlü olsun diye huyunu sevmediğim için katlandım senelerce ama zorunda değilmişim. Ne var şurda güzelce yaşayıp gidilse insanların içinde art niyet olmasa sonuçta gelinsin, onun yerini almamışsın deli saçması yaptığı görümcenin

benim ki benden 2 yaş küçük. sınırlı resmi bizim ilişkimiz, bizimkisi abisini yiğenini kıskanır, annesini babasını kıskanır, sıra bana gelmiyordu. bu ara beni de kıskanır oldu ama kv fırsat vermedi. Anlıyacagınız cesaret edemedi. Sizin görümce de değişik miş. tok evin aç kedisi maşallah.

Evet kızı suratsız herkesle kavga eden bi tip hep söyler zaten. Kızının böyle yapması hoşuna gidiyor hatta kendi diyor abinler şunu yedi bunu aldı şuraya gitti senide çağırsın diye hatta eşime yüklenir kardeşini unutma diye o yüzden o topa hiç girmedim.

Öyle canım

bazen mutsuz bir evliliği olanlar en yakınlarına sarıyor ve zarar veriyor. sınırınızı çizin

Ah canım o kadar haklısın. Benimde yengem var inan abim takılır yengeni kıskanmaya başladım diye çünkü o da gelin rahat etsin bunalmasın neden kötü olayım mı hep destek olurum o da kardeşinden ayırmaz beni sağolsun ama ben hep yengeme sorarım karışmam etmem abim çay içiyoruz dese kapa abi sonra konuşuruz derim anlayışlıyımdır. Eşimin gönlü olsun diye tamma diyordum demiyim o zaman rahatsız oluyorum davranışları gario geliyor bana diyim farkında olsun o zaman. Ah çok isterdim güzelce yaşamak ama çalışıyorum ve istiyorki sürekli bize gelsin onu kahvaltılara çağıralım pohpohlayalım.

O topa kafa atma zamanınız gelmiş ama.
Ne münasebet canım.
Kardeşim Kuşadası'nda yaşıyor da yazın onlara gittiğimizde diyorum bazen biz başbaşa çıkalım siz gelmeyin diye.
Siz sürekli bir aradasınız bir de, evlatlık mı aldınız da bakıp besleyeceksiniz sürekli?

Mudahele etme, yorum yapma, karisma, mesafeli ol.

Bende böyle düşünüyorum canım ama biliyorsunuz erkeklere ailesyle ilgili bişey söylediğimde kıskanıyorsun çekemiyorsun sevmiyorsun istemiyorsun diye geri dönüyor o yüzden kelimelerimi iyi seçmeliyim.

En basitinden kocamla sahile gittik beni neden götürmüyorsun bensiz gidiyorsun götürsene diyor ve evli. Eşimin aldığı hediyeye güle güle kullansın değilde banada al diyor :)
hiç bozmadınız mı? ben olsam tutamam kendimi
bir kerede güle güle kullan de ya göz koymadan önce
senin eşin almıyor herhalde hiçbişey o benim eşim tabiki bana alacak vs de
iyi sabırlısınız

Bende böyle düşünüyorum canım ama biliyorsunuz erkeklere ailesyle ilgili bişey söylediğimde kıskanıyorsun çekemiyorsun sevmiyorsun istemiyorsun diye geri dönüyor o yüzden kelimelerimi iyi seçmeliyim.

Kardeşine de diyebiliyor mu peki kıskanma, çekemiyorsun bizi diye?
Eğer demiyorsa size de deme hakkı yok.

pardon!!! biz sana mı çalışıyoruz diyemediniz mi?
bide eşinizin he istediğini almasına müsaade ediyor musunuz gerçekten
onlara sizin kazandığınız para da geçiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…