- 23 Şubat 2018
- 167
- 942
- 103
- 39
Bu görümceler bu foruma hiç uğramıyor mu acaba? Buradaki herkes gelin sanırsamBu görümceler iptal edilsin...
kuzum görüyor oda dün evi süpürdüm yürüyemediğimi gördü o kadar üzüldü ki… ama ablalarının bu kadar görgüsüz olduğunu bilmiyor genel de çalışıyor o çünkü bütün yük bana kalıyor bu yüzdenhamile kadinsiniz biraz tatli dille askim belim agriyor, halimi goruyosun, dinlenmek istiyorum, su zamana kadar hep geldi kaldılar su an istemiyosam demekki gercekten kotuyum falan deyin. Erkeklere boyle tatli dille anlatinca ikna oluyolar.
kuzum görüyor oda dün evi süpürdüm yürüyemediğimi gördü o kadar üzüldü ki… ama ablalarının bu kadar görgüsüz olduğunu bilmiyor genel de çalışıyor o çünkü bütün yük bana kalıyor bu yüzden
Aynen öyle madem seninle muhattap kalk hizmetlerini de sen gör. Çok mantıklı valla bana sorarak gelmiyorlar çünkübenimkiler oturmaya geldiklerinde kalkıp kocalsrının çaylarını doldurma zahmetine girmezler bide kalmaya geldiklerini hiç düşünemiyorumha sizinki gibi bize gelmeye kalktıklarında beni arayıp haber vermezler asla eşimle konuşurlar bende eşime söylüyorum madem seninle muhattap olıyolar kalk çaylarını da sen doldur diye
Kimse ders çıkarmaz çünkü çoğu insan bencil. Mesela en basitinden kendikeri annelerinin evinde gelip kalıelar ama gelin annesine gidip kalınca laf olur. Kendileri kvden görümceden çektiklerini gelinde çeksin istiyolar. Çok geziyo diye laf edilir, evde otursa yine laf edilir. Çocuk olsa ayrı sorun olmasa ayrı sorun. Kimsenin fikirleri umrunda değil ama herkese kendi fikirlerini dayatma peşindelerBu görümceler bu foruma hiç uğramıyor mu acaba? Buradaki herkes gelin sanırsamhayır yani, okuyup az ders çıkarsalar her gün bu kadar görümce, kayınvalide ve ana düşkünü koca konusu açılmayacak.
Bu görümceler bu foruma hiç uğramıyor mu acaba? Buradaki herkes gelin sanırsamhayır yani, okuyup az ders çıkarsalar her gün bu kadar görümce, kayınvalide ve ana düşkünü koca konusu açılmayacak.
geöen bana mesela misafirliğe gelecekler eşime haber vermişler yine eşimde bana diyor ki arayıp bi sorsana gelcekler mi diye. Şaka mısın dedim onların arayıp bana sana grliyoruz diyeceği yerde ben mi onlaeı arayıp sorucam. Biz onlara giderken onlar beni mi arıyor gelcek misiniz diye dedim hop ses kesildi. Bazen erkeklerin yüzüne gerçekleri tokst gibi çarpmak gerekAynen öyle madem seninle muhattap kalk hizmetlerini de sen gör. Çok mantıklı valla bana sorarak gelmiyorlar çünkü
Bide durumları da var biliyor musunuz. En iyi otelde en güzel şekilde konaklayabilecek durumdalar..Vallaha bazi insanlar yaptiklarini asla sorgulamaz. Hamile kadina yazin ortasinda gidip yük oluyorlar sirf para harcamamak icin.
A a ne işi var yatak odanızda? Başka değiştirecdk yer mi bulamamış? Kimsenin yatak odasına girmem. Kimsenin de yatak odama elini kolunu sallayarak girmesine müsade etmem. Ne münasebet izin almadan öyle ya. Tavrınızı koyun. Benim görümcem şükürler olsun ki çok iyidir. Ama yine de ben muhabbet sırasında mesela düşüncemi açıkça söylerim o da anlar. Gerçi sizinkiler pek anlıcak gibi durmuyo ama.Kuzum geçenlerde bir toplandık bu gelecek olan görümcem de gelmişti. Ben yatak odamı toplayıp çıktım 5 dakika sonra girdim yatağımın üzerinde boylu boyunca uzanmış topladığım yatak dağılmış bebeğinin bezini dahi yatak örtümün üzerinde değiştirirken gördüm. Bana gelmeleri tamamen beni strese sokacak
Tek takıldığım nokta eşinizi kırmak istememeniz ama o hamile eşine çok güzel kıyıyor ayrıca sizi evin hanımı olarak görmüyorlar sizden izin almadan geliyorlar şaka gibiKızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Gorumcelerin suçu yok ki eslerde suç var. Hamile karısının başına yatılı misafir topluyor kadının uyarmasina bile gerek yok bunu dahi akıl edemeyen adamlar koca oluyor.Bu görümceler iptal edilsin...
Gorumcelerin suçu yok ki eslerde suç var. Hamile karısının başına yatılı misafir topluyor kadının uyarmasina bile gerek yok bunu dahi akıl edemeyen adamlar koca oluyor.
Sana tavsiyem hemen drama Quenlik :))) iki eğil bükül ahh vah et kız. Yayil 2.80 işe güce karışma tatile gelen kendi işini görsün. Apart mi sizin ev.Sanırım açık açık söylemediğim sürece bu ziyaretler hiç bitmeyecek. Öneriniz için çok teşekkür ediyorum mutlaka dikkate alacağım
Hayır değil. Benim annemle kardeşim geldi 3-4 ay kaldılar. Biraz da mecburiyetten oldu o ara eşimin ailesinde sağlık sorunu oldu. Eşime kalsa ne gerek var kalsınlar, niye gidiyorlar. Ama ben bittim, bir de kv’dem de 3 hafta bizde kaldı. Artık yemek yapmaktan sofra kurup kaldırmaktan bıktım. Erkeklere hava hoş, ağırlamadığı misafiri sevmek kolay. 1 hafta-10 gün sıkıntı değil ama işin ucundan tutmaları gerekiyor.Yapmayın bir şey. Gelirlerse sadece yatın, hatta onlar gelmeden bir gün önce birden hastalanıverin, sürekli onlara iş buyurun. Geldiklerine geleceklerine pişman olsunlar. Ya da eşinize söyleyin, ya eşiniz gelmeyin desin ya da işten izin alıp ağırlasın. Yahu 1 hafta misafirlik için aşırı uzun değil mi yaa
Esiniz bir onceki sefer enfeksiyon gecirdiginizi bilmiyor mu?Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?