Allah sabir versin size,
cok zor boyle kavgali gurultulu yasamak,
cok rahatmis gorumceniz,
sanirim gelirine cok guveniyor acaba ben nasil olsa acikta kalmam diye mi dusunuyor.
hic anlamam baskalarini huzursuz eden insanlari
ne zevk alirlar bilmem ki
insallah sinavlari kazanir ne diyelim
sende cnm bu kadar sabretmissin sen ona misafir gozuyle bak,
kismetini bulur gider vakti gelince
belki de haklısınız ama yaptığı hiç te etik değil hem evimde kalıyor buna bir şey demiyorum ki kimse bunu kabul etmez.bunun yanısıra ne cesaretle beni böyle sinirlere koyuyor anlamadım.yoğun çalıştığım için rica ettiğim şeyler oluyor burası senin evin diyor.ygs ye hazırlanıyor diye onu da yutuyorum ama yeter bnde insanım ya.
Evimde kalıyor mu? En sevmediğim laf o evi babanızdan mı getirdiniz Allahım yaa o ev sizin değil eşinizde mi sizin evinizde kalıyor komik buldum açıkcası ayrıca annesi vefaat etmiş sınan dönemi bi kızdan da iş falan beklenmez ben ayıpladım biraz açıkcası yapmayın böyle günak o kızın içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor genç annesiz üzüldüm valla eminim sizin tavırlarınız rahatsız edicidir benim bile evimde kalıyor çok garibime gitti.
Bırakın iş yapmayıversin iş beklemeyn zaten ev hanımı değilmisiniz okusun derslerine baksın sizin kız kardeşiniz kalsaydı eminim o şekilde yaklaşmazdınız.Ne diyim insanın içi temiz olacak ben kızcağız adına çok ama çok üzüldüm annesiz olmak ne demek yaa sadece o yeter....
Allah sabır versin çok zor yaşananlar bol sabır gerekiyo bence psikoloğa götür ikna edip durum böyleyse sende konuş psikologla ve ona nasıl davranman gerektiğini ögren en mantıklısı bu
psikoloğa da gidiyor ama işte dediğim gibi sorunu benim varlığım çok sık görüşmememize rağmen yine de abisinin benmle evli olmasından rahatsız.bunun temel nedeni abisini kıskanması yani bnim yerimde başkası da olsa ona da aynı davranırdı sanırım.
konuyu takip edenler için yazıyorum.mesela bugün 1 gibi aradım nasılsın napıyosun akşam gelirken bir şeye ihtiyacın var mı diye sormaktı tüm amacım karşılaştığım tepki şu çok yoğunum seninle uğraşamam çatt diye telefonu kapattı nasıl şok oldum şu an da içeride eşimle oturuyo dvd izliyorlar eşim snde gel lütfen dedi kızın suratı 5 karış beni boğacak gibi bakıyor gidemedim.işte KENDİ EVİM derken bunu kastetmiştim.evde huzur yok bana eşime de birşey diyemedim zaten
Evimde kalıyor mu? En sevmediğim laf o evi babanızdan mı getirdiniz Allahım yaa o ev sizin değil eşinizde mi sizin evinizde kalıyor komik buldum açıkcası ayrıca annesi vefaat etmiş sınan dönemi bi kızdan da iş falan beklenmez ben ayıpladım biraz açıkcası yapmayın böyle günak o kızın içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor genç annesiz üzüldüm valla eminim sizin tavırlarınız rahatsız edicidir benim bile evimde kalıyor çok garibime gitti.
Bırakın iş yapmayıversin iş beklemeyn zaten ev hanımı değilmisiniz okusun derslerine baksın sizin kız kardeşiniz kalsaydı eminim o şekilde yaklaşmazdınız.Ne diyim insanın içi temiz olacak ben kızcağız adına çok ama çok üzüldüm annesiz olmak ne demek yaa sadece o yeter....
yani kusura bakmasın da siz onunla yasamayı kabul etmıssınız o bide afra tafra mı yapıyor
ne demek dagıtıp dagıtıp benım evım degıl demek
sende desene evet senın evın degıl ama burda yasadıgın surece ustune dusen sorumlulukları yapmak zorundasın diye
Bu konuyu ancak eşiniz çözebilir.Sizin yapacağınız hiçbir şeyin fayda edeceğini sanmıyorum.Kuru kuru haklısın diyeceğine bir zahmet elini taşın altına soksun
kız çok fena ya abisinin yanında sanki sorunu yaratan benmişim gibi davranıyor.ben bütün gün evde yokum nasıl evi o hale getirmiş olabilirim.dediğim gibi annesi ve babası olmadığı için acı ama bu durumu sonuna kadar kullanıyor anlayacağın çok çıkarcı beni sinir etti ya.eşimde başka kardeşi yok diye sahip çıkmaya çalışıyor aklınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?