- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Bende okuduktan sonra gordm şasirdm ama cok degisik bakis acisi bnce yani cocugu olmayan biri soyleyebilir bunu.. samimiyetten kaynaklanir. Mesela benim eltilerimin ikisininde 3 cocugu var . Benim 1 tane var buyuk olanla sanimiyiz ona diyordum şakasina sakin ben yapmadan yapma bak psikolojim bozulur dorde bir diye ama olunca sevinirim yani uzulecegimden degil. Ikincisine demem mesela bunu .. cok kati yorumlar olmus bence ..Kız taa 2009 un konusu ya bu
O kadar cok sacmalamissin ki nereden baslayacagimi bilemiyorum.birincisi ve en cok merak ettigim cocugun olmazsa o cok sevdigin esin neden sana dusman oluyormus bu cok ilginc.nasil bir anlamsizliktir bu allahaskina.4yila yakin cocugum olmadi yapmadigimiz tedavi denemedigimiz yol kalmadi.ne esim bana ne ben esime dusman olmadik.tam tersine baglandik birbirimize iyice.bebek istemeye basladigimizda gorumcem bekardi.ben de cok severim gorumcemi ve aramizda aynen su kinusma gecmisti.kiz ben cocuk yapana kadar bir de bakiyormusuz sen evlenmissin bur de benden once yapmissin cocugu.olur mu olur cok gulerim oyle olursa demistim.o da yapcam zaten geccem seni dedi gulduk.ne o bana alindi ne ben ona.burada 2 taraftada suc var.bir kere sen acayip sacmalamissin .ne demek benden once evlenir cocuk yaparsan uzulurum.ister evlenir ister cocuk yapar.ister senden once ister senden sonra.bunda uzulcek ne var.gorumcen de ayri bir sacmalamis.tamam kirilmis ama ortaligi ayaga kaldirmalar cekip gitmeler tam bir sacmalik.hani beni sevmemis demissin ya.sen de gorumceni hic sevmemissin cunku sevseydin senin bebegin olmadan once evlenir de cocuk yaparsa sevinirdin onun adina.sen tam tersine uzulurum diyorsun.ha bu arada benim gorumce benden once evlendi ve cocuk yapti:))ortada aday bile yoktu ustelik.nadip isi bunlar.ne yani evlenmesin mi kizcagiz ben henuz doguramadim diye.onun vebegi 1 yasindaydi ben hamile kaldigimda.ayrica esinin ailesiyle hic de iyi anlasiyor gibi gorunmuyorsun buradan.zira 1 aylik evliyken kimse bebek dusunmuyor diye telefonu yuzune kapamaz kimsenin.burada bir tuhaflik var.ve bunlarin disinda henuz 1 yillik evliyken ah vah cocugum olmuyor o tedavi senin kos bu tedavi benim kos demenin ne alemi var?biraksan belki olacak kendiliginden ama sen kafaya taktikca zor o is.(soylemedigin bir saglik problemin yoksa tabi.eger hersey normalse neden esin cocugun olmazsa sana dusnan oluyor,ailesi neden 1 aylik evliyken bebek icin suratina telefon kapatiyor ve sen neden 1 yilda kendini bu kadar paraliyorsun.butun bunlar cok anlamsiz)neyse teşekkürler bebek istemem suçmuş heran her dakika dua edip uyuyamıyorum.çevreden arkadaşlardan herkes bebek varmı diye sorulunca ben üzülüyorum sizler değil.yazada lakoroskobi olacam bunlar ne demek doktora hastaneye gitmek özele gitmek yıprattı beni.çocuk olmazsa sevdiğim eşim beni seven eşim bile düşman olur.hamile kalacam diye 1 yıldır neler yaptım neler çektim şimdi görümceme hakverdim siz bile anlayamıyorsanız o hiç anlamaz.sadece yaşayan benim bunları.ve ben şunada kanaat getirdim benim çocuğumun olmasını isteyen kırılmazdı.varsın olmasın herkes mutlu olsun.biraz motive olurum diye derdimi döktüm ama malesef hakediyorum demekki bazı şeyleri.varsın olmasın.
Bu gelinler çok mu masum
Cocugunuz oldumu merak ettimslm 1 yıllık evliyim.nişanlılık dönemim 4 ay sürdü.eşimin ailesiyle çok güzel anlaşıyorduk ne olduysa düğünden 4 ay sonra oldu.uzakta oturuyoruz tayından dolayı görümcem bize geldi olan oldu.çocuğum olmasını çok istiyorum ve hala olamadı kısmet.görümcem bekar ona dedimki bir an önce çocuğum olsa keşke yarın bir gün siz evlenseniz hala benim olmasa çok üzülürüm inşallah bir an önce olur dedim.hanfendinin zoruna gitmiş inşallah sizden önce doğururum demem.daha evli değil nişanlı değil nede çocuk doğurmaya hevesliymiş.bunu dedim diye çekti gitti memlekete.kardeşim gibi görürdüm ama yanılmışım derdime ortak olmadı.eşimle çok tartıştık annesi bana tavır aldı herkesle aramı açtı.arkadaşlar haksızmıyım evliyim tedavi görüyorum çocuk yok o evli değil benmi doğuracam yoksa onun evlenmesini bekleyiptemi doğurayım tedaviyi keseyim?eşimin ailesi beni çok sevdi demekki kıskanmış ufak bir lafa bakıp benim onlarla aramı açmakmış derdi.eşimle çok mutluyum o kız konu olunca kavga.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?