Görümceden çeken varmı?

Bence siz fitne fucursunuz,kız daha nişanlı bile değil nereleri düşünmüssunuz. Aklinizi daha faydalı şeylere çalıştırın

Ohoo konu sahibi Allah bilir daha ne patavatsizliklar yapmıştır,çocuğu okula gidiyodur,.belki bu akşam gorcesine çaya gitmistir, çocuklar çocuk odasında oynamıştır mutlu mesut. SON

Kız taa 2009 un konusu ya bu
Bende okuduktan sonra gordm şasirdm ama cok degisik bakis acisi bnce yani cocugu olmayan biri soyleyebilir bunu.. samimiyetten kaynaklanir. Mesela benim eltilerimin ikisininde 3 cocugu var . Benim 1 tane var buyuk olanla sanimiyiz ona diyordum şakasina sakin ben yapmadan yapma bak psikolojim bozulur dorde bir diye ama olunca sevinirim yani uzulecegimden degil. Ikincisine demem mesela bunu .. cok kati yorumlar olmus bence ..

Kardeşim gibi seviyorum demeyin allahaşkına. O sizi değil siz onu kıskandığınızı dike getirmişsiniz. O sizi değil , Senin bebeğin olursa ben seni kıskanırım demişsin . Kızkardeşinin beneği olsa kıskanırmıydın tabiki hayır. O yüzden ilk başta kurduğum cümleyi birdaha söylemeyin valla

Amaan boşuna yorduk parmakcıklarımızı )

O kadar cok sacmalamissin ki nereden baslayacagimi bilemiyorum.birincisi ve en cok merak ettigim cocugun olmazsa o cok sevdigin esin neden sana dusman oluyormus bu cok ilginc.nasil bir anlamsizliktir bu allahaskina.4yila yakin cocugum olmadi yapmadigimiz tedavi denemedigimiz yol kalmadi.ne esim bana ne ben esime dusman olmadik.tam tersine baglandik birbirimize iyice.bebek istemeye basladigimizda gorumcem bekardi.ben de cok severim gorumcemi ve aramizda aynen su kinusma gecmisti.kiz ben cocuk yapana kadar bir de bakiyormusuz sen evlenmissin bur de benden once yapmissin cocugu.olur mu olur cok gulerim oyle olursa demistim.o da yapcam zaten geccem seni dedi gulduk.ne o bana alindi ne ben ona.burada 2 taraftada suc var.bir kere sen acayip sacmalamissin .ne demek benden once evlenir cocuk yaparsan uzulurum.ister evlenir ister cocuk yapar.ister senden once ister senden sonra.bunda uzulcek ne var.gorumcen de ayri bir sacmalamis.tamam kirilmis ama ortaligi ayaga kaldirmalar cekip gitmeler tam bir sacmalik.hani beni sevmemis demissin ya.sen de gorumceni hic sevmemissin cunku sevseydin senin bebegin olmadan once evlenir de cocuk yaparsa sevinirdin onun adina.sen tam tersine uzulurum diyorsun.ha bu arada benim gorumce benden once evlendi ve cocuk yapti:))ortada aday bile yoktu ustelik.nadip isi bunlar.ne yani evlenmesin mi kizcagiz ben henuz doguramadim diye.onun vebegi 1 yasindaydi ben hamile kaldigimda.ayrica esinin ailesiyle hic de iyi anlasiyor gibi gorunmuyorsun buradan.zira 1 aylik evliyken kimse bebek dusunmuyor diye telefonu yuzune kapamaz kimsenin.burada bir tuhaflik var.ve bunlarin disinda henuz 1 yillik evliyken ah vah cocugum olmuyor o tedavi senin kos bu tedavi benim kos demenin ne alemi var?biraksan belki olacak kendiliginden ama sen kafaya taktikca zor o is.(soylemedigin bir saglik problemin yoksa tabi.eger hersey normalse neden esin cocugun olmazsa sana dusnan oluyor,ailesi neden 1 aylik evliyken bebek icin suratina telefon kapatiyor ve sen neden 1 yilda kendini bu kadar paraliyorsun.butun bunlar cok anlamsiz)

Kkde yine birileri zaman makinesine binmis. Ama soylemeden gecemicem kiz konu sahibi sen ne fitne biseysin Allah esinin ailesine sabirlar versin

Çok boş konuşmuşsunuz.Yengemin 5 yıl çocugu olmadı.Ablam ondan 3 yıl sonra evlendi.çocugu oldu.ablamin cocugu 1 yasindayken yengemin ikizleri oldu.
Simdi ablamin 2 yengemin 4 cocugu var.hersey kader kismet.dogum tarihi degismez kimsenin

Her dusundugunu soyleme sende. Aklindan gecmesi bile garip. Daha kiz bekar ondan once coxugum olsun akliniza nerden geldi Allah askina. Hani ayni zamanlarda evlendiginiz biri olur tamam da. Muhtemelen cocuk meraklisi oldugu icin degil, icinizdeki kiyaslama, kiskanma, yarisma gibi duygularinizdan rahatsiz olmustur.

Eski konuymus. Acaba gorumcesi ondan once mi dogurdu. Insan hep en korktuguyla sinanir ya :)))

Bakın siz henüz bir senelik evliymişsinizm belki görümceniz kısa sürese evlenmeyecek ve siz aslında ta sen evlenene kadar insallah cocugum olura getirdiniz ama yaptiginiz bu örnek yanlis. Kiz evde kalmis veya senden cacik olmaz muamelesi sezmiş olabilir. Bence konusup düzeltebilirsiniz

Her derdinizi anlatmayın insanlara, siz biraz boşboğazmışsınız gibi geldi bana.

Cocuk yapmak bir yaris degil ki. 4 yili bitirdik 5. Yila girdik. Yeni cocuk dusunmeye basladik. 5 yil icinde bizden sonra evlenen cogu kisinin cocugu oldu. Ama bana ne? Yaris mi bu? Daha dogmayan.bebeleri mi yaristircam? Allah herkese hayirli saglikli evlat versin. Benim olmayan, beni ilgilendirmez.

Ama ne... Gorumcen de fazla tepki vermis. Kirildiysa kendini ifade etseydi. Yenge sacma dusunuyosun bu kadar kafaya takarsan seni olumsuz etkiler diyebilirdi ve arkandan konusmayabilirdi

Ama bizim milletin kadinlari boyle gelmisssss boyle gidiyor...

Cocugunuz oldumu merak ettim

Çok boş konuşmuşsun. Ne gerek vardı öyle bir lafa. İçten içe bunu düşünebilirsin ama kıza bunu söylemen çok yanlış olmuş. Anne olmayı çok istiyor olabilirsin çabalıyor olabilirsin ama bu durumun seni haklı yapmaz.

Gene eski konuymus. Ne diye hortlatiyorsunuz anlamıyorum ki. Bi derdiniz varsa yeni konu açın 2009 konusuna yorum yaptırmak nasıl bir üstün zekalılik? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…