bence derdını acmısın sen ona
belkı soyleyıs tarzın yanlıs ama
tartısma cıkaracak tavır alıncak kadar bısey yok ortada
fırsat beklıyomus görümceniz bence acık yakalamak ıcın onuda yakalamıs:1closedeyes:tedavıyı kesmeyı felanda dusunme pire ıcın yorgan yakma
ınsallah ne kısa surede kavusursun bebegıne kaydirigubbakcemile5
Beni anlamayanlar konu onun evlenip hamile kalması değil ya nereden anlamak istiyorsunuz siz anlattıklarımı.Ben onun evlenmemesini yada çocuğu olmamasınımı istiyorum bunu anlayarak cevap veriyorsunuz oda bunu anladı abarttı sizler gibi.Biraz açılımlı düşünelim konuyu abartmayın.Yani burada anlatmak istediğim görümce ve eşlerimizin aileleri.Her şeye karışan her şeyi yanlış anlayan ne desek iyi veya kötü yanlış anlaşılıyoruz.Sadece ben ona bir söz ettim abarrrrttttıııııııı.Abartılacak durummu ben o lafı söyleyeli aylar oldu ve evleneli 13 ay oldu hala bebiş yok.Ben zamandan kastım zaman geçer onu anlatmaktı.Benim iyi niyetle yaklaştığım bir konuydu nasıl o konuyu batırdı aynısını sizde yapıyorsunuz.ben evli olmasam bu sözü bana biri söylese alınganlık yapmazdım kötü bir şey değilki.Herhalde ben çok fesatım.ya burada beni tanıyan yok derdimi döktüm aynı görümcem gibi davranışlarınız var bazıların.Beni yazdıklarımı ne eşim nede ailesi okuyor bir art niyetim olsa kaç gündür yazışıyoruz görümcemden nefret ettiğimi falan yazarım nefretle yada başka bir hırslı duygum yok.BEN ONUN YENGESİYİM VE AİLESİNİN İLK EVLADI EVLENMİŞ ÖLMEDEN TORUN GÖRMEK İSTİYORLAR KAYINBABAM VE KAYNANAM İKİSİDE HASTA BUNU DİLE GETİRİRKEN ART NİYETİM YOKTU.....Eğer beni sevmiş olsaydı yada gerçekten abisinin bebeği olmasını isteseydi bu olayı büyütmezdi.Ben diyorum demekki benim abisi ile evlenmemi ailesinin içine girmemi hazmedemedi ve kıskançlıktan bahane buldu yaptı hasetlik onda bence benim çocuğum olsa sevmeyecek eminim artık.ASLADA SEVMEZ ÇOCUĞUM OLSA LAFINDAN ÇIKTIYSA BU HUSUMET SEVMEYECEK BENİM DOĞURACAM ÇOCUĞU.Bu lafı derken gerçekten içimde kötülük yoktu.Tekrar diyorum evli yada nişanlılı olsa küsmekte kırılmakta haklı zaten evli falan olsa demem.Ama daha hiç bir şey yok ben onun evlenmesinimi bekleyeyim öyle bebiş olsun ne alaka ben zamanı kastettim.peki biz evleneli 13 ay oldu ve yıllar geçse 6 7 8 yıllık evli ve hala bebiş yoksa o zaman üzülen görümcemmi olacak,eşim ve ben çok üzülecez bizim üzülmemiz hayallerimiz onu ilgilendirecekmi hayır,ilgilendirseydi zaten bebeğiniz olsun çok isterim derdi ama nerede.Her ay kaldımmı diye düşünmekten yoruldum.Bebeğimi neden bir an önce kucağıma almak istiyorum eşimi çok seviyorum ikimizin canından can olsun,ne dualar ediyorum ağlıyorum adet olunca heran her dakika yalvarıyorum rabbime hayırlı evlatlar ver diye bu yakarışlarımı kim biliyor kim duyuyor allahtan başka,beni kızkardeşi gören görümcem bunları biliyormu hayır umurundamı hayır gününü yaşıyor eşimle onun yüzünden tartışmalarım oldu üzülen kim ben ve eşim ona ne oluyor o rahat valla duyuyorum geziyor tozuyor arkadaşları ile takılıyor ANLATMAK İSTEDİKLERİMİ ANLAYIN YA ORTADA EVLENMEMİŞ BİR KIZ,EVLENMİŞ BİR BAYAN VAR evlilikte olması gereken neyse onların olması benim içindir evlenmemiş bir insanın olması şuan için gereksiz ART NİYEK YOKTU SÖZÜMDE ANLAYIN ANLAYAMIYORSANIZ GÖRÜMCEM KERVANINA KATILMAYIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?