Görümceden çeken varmı?

canım önce de yazdım bir daha yazayım
görümcen abartmış olabilir ama benimki de öyle canım desem canın çıksın dedi diyor takma malesef görümcelerin bir kısmı böyle yengelerini pek çekemiyorlar
ama bu yaptığın stres senin bebek yapabilmeni de etkileyecek ben senin görümcenle olan sıkıntından çok daha fazla bebeğinin olmaması ve insanların sana bu konuda sorduklarıyla ilgili daha çok sıkıntı duyduğunu hissettim o nedenle de takma diyorum insanları soranlara allah verince olur elbet ben endişelenmiyorum siz de benim için endişelenmeyin gerek yok de geç arkadaşım
yazık sana da eşine de yazık bu stres seni yer bitirir benim bir yakınımın başına geldi olmuyor diye strese girdikçe bebekleri olmadı onlar da iki yıldan uzun beklediler en son aman olmuyo demek ki kısmet değilmiş ne yapalım dediklerinden iki ay sonra hamile kaldı
insanların dediğine üzülmeye mi geldin bu dünyaya biraz dinlemeye al kendini

canım sen sıkma canını bahse konu olayın nasıl olduğunu tam bilemem ama bildiğim bir gerçek var art niyetli bir görümcenin en telikeli düşmandan bile daha tehlikeli olduğu düşmanını yanında tut derler ama görümce dediğin yanında da dert uzağında da dert tabi her görümceye has bişey değil bu bendede iki tane var ve bende çekiyorum onların fitnelerinden, hadsizliklerinden o yüzden inannırım sana yuvanın huzuruna mutluluğuna nasıl zarar verdiklerine zaten sen ne söylesen alınacakmış bu söze bu kadar alınıp bu kadar tantana koparması zaten bahane aradığını gösterir bence suçlu olacağın bişey yok o da iyi niyetli olsun bu kadar abartmasın bence ortada senin de özür dileyeceğin bişey de yok ha bu arada görümceden kardeş olur saçmalığına bir zamanlar bende inanmıştım tamamen saçmalık

Senin sözün biraz garip olmus, gereksiz bir söz,gercekten de biraz kırıcı.Ama görümcenin bu kadar tepki vermesini de anlayamadım.Sanırım yarası var.Yaşı ya senden büyük yadda yakın falan.Evlenmemiş olmasını kafaya takmış olabilir gibi geldi bana.böyle seyler yapması kötü.Bu ne kin bu kadar uzatacak!!!

evet yani sonucta görümce bu arkadas mı dost mu bu kadar samımıyet olmaması lazım işte bunu unutmamamız lazım,

ayrıca sen emrivaki yapar gıbı bebegım olsun sen evlenme vs gıbı olayın sartlarını konusmussun belkı kız evlenıcek ve bakamıcak belkı sen hemen doguramıcan bunu hesaba kıtaba sıgdırmanız dile getırmenız yanlıs olmus , belkı kıskanmıstır o bekar sonucta sız bıde ona bebek baktırmayı hesaplıyonuz ,
kötu bır durum

ben gorumce olsam gelınım bana uygun bebek dogurmayı planlasa sızın gorumceden farklı bır sey yapmazdım belkı sessız kalırdım ama sızın gorumce haklı gorunuyor,
sıze bebek baskısı yapıyor olabılırler ama bakmayı planladıkları manasına gelmıyor. bakar bakmaz bebek baskısını herkes yapar kolu komsu dahıl. o yuzden ustune varmamanızı dılerım bu kızın.
başlık bıle agır olmus gorumceden ceken var mı ? bu sız degılsınız bence.

son mesajinizda bizede cemkirmisiniz enterasan duymak istediginizi soylemedik diye mi?gorumcenin kervanina katmissin bazi yorumculari iyide canim kardesim evli olur bekar olur bebek istemek icin hayalini kurmak icin sana mi sorucakti ben kucuck cocukken bebeklerimi bezlerdim oper sarilirdim cocugum gibi daha sonra buyudukce bekarken yine sevdim bebekleri istedim simdi evliyim evladim oldu kiz bekar diye icinden gecirdigini soyliyemiyecek mi bence boyle konulari unutun hatta bebek konusunda da esnek olun Allah gunu geldimi bir sirma sacli kuzuyu senin kalbinden mi esirgiyecek Allah tum dileyenlere versin insallah her dileyenin haberlerini alalim su kisacik omurde hic kin tutma acip iki guzel soz soylesen yenge olarak sen yucelirsin hem o cocugunun halasi baba yarisi gibi yarin dogumunda yanina kosacaklar arasinda unutmayin kendinizi rahat birakin boyle ufak seylere kirilmayin derim

SLM NNURAYY,çok uzun bir cevap yazdım ama neden çıkmadı yazı uzun olduğu içinmi bilemedim.Şuan onlarıda tekrar yazamayacam çünkü bugün daha hiç uyumadım sana cemkirmedim merak etme sana gerçekten içimi dökmüştüm ama çıkmadı.Kısaca, sadece bir şeyi benim g örümceme dediğim şeyi yazdım acaba gerçekten çokmu kötüydü onu merak ettim ama bana yapılan ben bu sözü söylemeden önce bana onun yaptığı çok şey vardı ve hep sustum sadece o bir hata yapmamı bekledi beni çileden çıkartarak benim kendisine susmam hatayı bulduramadı ona sadece art niyet olmadan dediğim kelimeyi koz olarak aldı ve onu kullandı ve yapmak istediğine ulaştı yazın için teşekkürle keşke bundan önceki yazdıklarım çıksaydı o zaman hakveren çok olurdu ama artık uykum geldi ve tekrar yazamadım özür.:teselli:

bosver hayatta kimse icin kirilmaya uzulmeye degmez meduzecim bebek yuzunden biraz alingan kirilgan bir durumdasin ama eminim en kisa zamanda guzel haberlarini alicagimiza eminim insanlar bazen bilerek bilmeyerek kirici olabilir oda nihayet dogacak cocugunuzun halasi lafini belkide nereye gitcegini bilmeden soylemistir Allah en kisa zamanda yuzunu iyi haberlerle guldursun

hata sizin bende bir görümceyim hatta yengemlede allah'çok şükür aram çok çok iyi kusura bakma ama sen görümcenden değil görümcen senden çekeceğe benziyor nedemek yengem bana bunu dese bende çok alınırım kusura bakma ama bu böle yani...

Bu gelinler çok mu masum

Hep kv görümce konuları ama gelinler de sütten çıkmış ak kaşık mı ki

Bana siz gorumceden degil de gorumce sizden cekiyormus gibi geldi.
Hayirdir yarismi var senden once dogurayim filan hasip ile nasip gibi yarisami girdiniz

Kusura bakmayın da
Denecek laf mi sizinki
Siz cok sacma konusmussunuz snr görümceden ceken var mi diye konu acıyorsunuz
Daha bir ayluk evlisiniz
Bekar olan görümcenizle cocuk yarısına girmıssınız

Sülalece cocuk yarısına girmişsiniz
Maşallah
Siz görümcenize , kaynınız size
Evlenmekteki tek amacınız cocuk heralde

Çocuk olmayınca eşin sana düşman mi olur
Yorumlarını okudukca şok oluyorum
Benim tüm tahlillerim cok iyi
Eşimden dolayı 3 yıldr bebeğimiz olmuyor
Olması da güç
Ben eşime düşman mi olacağım
Bu ne üzücü birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…