Nerden buldun kiz asırlık konuyuHep kv görümce konuları ama gelinler de sütten çıkmış ak kaşık mı ki
Yengelerden çok çektim deNerden buldun kiz asırlık konuyu
Kimi gorumce kaynanadan, kimi eltiden kayindan iste.. Birileriyle sinaniyoruz, hayat..Yengelerden çok çektim de
Kusura bakmayın daslm 1 yıllık evliyim.nişanlılık dönemim 4 ay sürdü.eşimin ailesiyle çok güzel anlaşıyorduk ne olduysa düğünden 4 ay sonra oldu.uzakta oturuyoruz tayından dolayı görümcem bize geldi olan oldu.çocuğum olmasını çok istiyorum ve hala olamadı kısmet.görümcem bekar ona dedimki bir an önce çocuğum olsa keşke yarın bir gün siz evlenseniz hala benim olmasa çok üzülürüm inşallah bir an önce olur dedim.hanfendinin zoruna gitmiş inşallah sizden önce doğururum demem.daha evli değil nişanlı değil nede çocuk doğurmaya hevesliymiş.bunu dedim diye çekti gitti memlekete.kardeşim gibi görürdüm ama yanılmışım derdime ortak olmadı.eşimle çok tartıştık annesi bana tavır aldı herkesle aramı açtı.arkadaşlar haksızmıyım evliyim tedavi görüyorum çocuk yok o evli değil benmi doğuracam yoksa onun evlenmesini bekleyiptemi doğurayım tedaviyi keseyim?eşimin ailesi beni çok sevdi demekki kıskanmış ufak bir lafa bakıp benim onlarla aramı açmakmış derdi.eşimle çok mutluyum o kız konu olunca kavga.:çok üzgünüm:
Sülalece cocuk yarısına girmişsinizkıskançlık değildi sadece eşimi çok seviyorum ve canımızdan bir parça olsun istedim çok bir şeymi.oda diyebilirdi tabiki sizin olması lazım inşallah olur diyebilirdi zoruna gidebilecek bir şey değildiki.ha şöyle deseydim inşaallah senin çocuğun olmaz o zaman haklı herkeste.kayınım bana dedi mesela siz bir çocuk doğurana kadar ben 5 tane yaparım diye oda evli değil.peki kayınımın demesi benim zoruma gitmedi çünkü ben dedim ya ailesini çok seviyorum.görümcemde beni sevseydi zoruna gitmezdi.demekki beni hiç sevmemiş.
Çocuk olmayınca eşin sana düşman mi olurneyse teşekkürler bebek istemem suçmuş heran her dakika dua edip uyuyamıyorum.çevreden arkadaşlardan herkes bebek varmı diye sorulunca ben üzülüyorum sizler değil.yazada lakoroskobi olacam bunlar ne demek doktora hastaneye gitmek özele gitmek yıprattı beni.çocuk olmazsa sevdiğim eşim beni seven eşim bile düşman olur.hamile kalacam diye 1 yıldır neler yaptım neler çektim şimdi görümceme hakverdim siz bile anlayamıyorsanız o hiç anlamaz.sadece yaşayan benim bunları.ve ben şunada kanaat getirdim benim çocuğumun olmasını isteyen kırılmazdı.varsın olmasın herkes mutlu olsun.biraz motive olurum diye derdimi döktüm ama malesef hakediyorum demekki bazı şeyleri.varsın olmasın.
offf konu sahibi umarım doğurmusturKız taa 2009 un konusu ya bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?