Görümceeee

benimminikponcigim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
236
157
23
45
Merhabalar aranıza yeni katıldım Uzun süredir burada açılan konuları ilgi ile takip ediyordum Üye olmam bugüne kısmet oldu
Kendimden kısaca bahsetmek ve konuma geçmek istiyorum .Yorumlarınız benim için çok önemli. Evli iki çocuk annesiyim. Part time çalışıyorum .Aile apartmanında yaşıyorum. Bir katında k.validemvalidemler diğerinde görümcemler birindede biz yaşıyoruz .Sanırım bu kadar bilgi şimdilik yeterli.
Konuma gelecek olursam başlıktan da anlaşıldığı gibi bana huzur vermeyen gorumcem. Olur olmaz her konuda beni elestiriyor ve bende eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor.
Ben gorumcemdem daha önce evlendim.
Benim ilk doğumum sezeryan oldu
Gorumcem ortalığı ayağa kaldırdı Asla sezeryan yapmayacakmıs. Bu laf üstüne 2 sezeryan yaptı .Evime stor yaptırdım .Çok çirkin olduğunu söyledi mBütün evine stor yaptırdı. Koltuk aldım aynı renk aldı .
Mutfak dolabı yaptırdım aynısını yaptırdı .
Veee son olarak oğlumun sünneti için aldığım elbiseyi görmek istedi .Gösterdim Aynı model elbise aldı.
Bu durum artık beni çok rahatsız ediyor
Eşime söylediğimde seni örnek alıyor ne olacak diyor.
Bense taklit edilmekten yoruldum .Aynı apartmanda yaşamasak sorun değil ama beni her gördüğünde laf sokması üstümü başımı süzmesi k.validemi bana karşı doldurması onun eşinin bana laf sokması ters ters bakması beni çok bunalttı
Artık evime gelecek diye ödüm kopuyor.
Her geldiğinde heryere yiyecek gibi bakıyor. Sonrada gördüğü herşeyin aynısını yapıyor. İkram ettiğim yiyeceklere hep bir kusur buluyor
Çocuklarımızı kıyaslıyor. Bense çocukların hiçbir konuda kıyaslanmasından hoşlanmam.
Onu tatlı ama net bir dille uyarmak istiyorum. Ama ne demem gerektiğine karar veremiyorum.
Rica etsem bana fikir verir misiniz?
Bu arada telefonumdan yazdım Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın.

Aynı apartmanda yaşamasak mesafe koyabilirdim.Maalesef ister istemez bir şekilde biraraya geliyoruz.Ve o hiçbir fırsatı kaçırmıyor.Giydiğim gömlek pantalonu eleştiriyor.Olmadı kendini övüp övüp hiç susmuyor.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Senin aldığın birseyi beğenmeyip lag soktuğunda gidip aynısını alıyor ya...hiç yüzüne vurmadın mi?Sen bunu hiç beğenmemiştin diye...ay yani iyi sabretmişsin.ben olsan çoktan benim aldığım şeylere laf soktuğunda , Sen beğenme beğenme git aynısını al.bakalim bunu ne zaman gidipte alacaksin ya da beğenmiyorum beğenmiyorum diyosun da gidip aynısını alıp duruyosun tarzında laf sokmuştum

Görümcem ve k.validem durmadan damatın yanında benim hakkımda olumsuz konuşuyorlar.O da muhtemelen duyduğu herşeyi doğru sanıp bana ters ters bakıyor. Birkaç kez benim hakkımda konuştuklarını duydum.Şok oldum.Eşime söylüyorum.Eşim herseferinde ben duymadım diyor.
Hem suçlu hem güçlüler.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Konu çocuk olduğunda, tatlı dilimi kaybediyorum.
Neler neler denebilir de sizin istediğiniz üsluba uymayacak.

Anne kız birlik oluyorlar.Tam birşey diyeceğim lafı ağzıma tıkıyorlar.Birde asla evime görümcem annesi olmadan gelmiyor.Ben birşeye mavi desem onlar birlik olup hayır lacivert diye diretiyorlar.K.validem herseferinde onu haklı buluyor.Nedense ikiside hep beni ezmek istiyorlar.Yorumunuz için teşekkür ederim.

sen de görümceye laf sok. "madem beğenmedin aynısını alma daha öncekiler gibi" de herkesin içinde veya birebirde. kocana şikayet ederlerse de "sen yanlış duymuşsundur" de
ben olsam şimdiye cinnet geçirmiştim

Seni eleştirdiği vakit sende aynı şekilde eleştir. Beğenmedigi şeyleri gidip yapıyorsa madem beğenmedn neden yaptın diye sor. Ben olsam bunların hiçbirinin yapmadan tüm aileyi bir araya toplar "benimle derdi olan varsa konuşsun yoksa bir daha ağızlarını açmasın " diye söylerim. Kocan da sana inanamıyor gibi buradan bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…