- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Taklit etmesi önemli değil de laf sokulması büyük sıkıntı bana göre.
Ben insanların laftan anladığına inanmam.
Kötü insana ne anlatırsan anlat değişmez.
Ya mesafe koyacaksın ya da takmamaya çalışacaksın.
Bende burda durmayı hiç istemiyorum.Ancak maddi sorunlar dolayısıyla bir yere gidemiyorum.Ama bu durumdan kurtulmayı çok istiyorum.Kabus gibi çöktü üstüme.Yorumunuz için teşekkür ederim.Ay ben orda 1 sn durmazdım. Başka yere taşınırdım.
görümcenizin kocası ne hakla size ters ters bakıyor? kocanızın bundan haberi var mı?
mesafeli olun eve almayın bahane uydurun ve açık açık kıyaslamayalım çocukları onlar beraber büyüyorlar deyin
Senin aldığın birseyi beğenmeyip lag soktuğunda gidip aynısını alıyor ya...hiç yüzüne vurmadın mi?Sen bunu hiç beğenmemiştin diye...ay yani iyi sabretmişsin.ben olsan çoktan benim aldığım şeylere laf soktuğunda , Sen beğenme beğenme git aynısını al.bakalim bunu ne zaman gidipte alacaksin ya da beğenmiyorum beğenmiyorum diyosun da gidip aynısını alıp duruyosun tarzında laf sokmuştum
Çocuklarımızı kıyaslıyor. Bense çocukların hiçbir konuda kıyaslanmasından hoşlanmam.
Onu tatlı ama net bir dille uyarmak istiyorum. Ama ne demem gerektiğine karar veremiyorum.
Rica etsem bana fikir verir misiniz?
sen de görümceye laf sok. "madem beğenmedin aynısını alma daha öncekiler gibi" de herkesin içinde veya birebirde. kocana şikayet ederlerse de "sen yanlış duymuşsundur" deGörümcem ve k.validem durmadan damatın yanında benim hakkımda olumsuz konuşuyorlar.O da muhtemelen duyduğu herşeyi doğru sanıp bana ters ters bakıyor. Birkaç kez benim hakkımda konuştuklarını duydum.Şok oldum.Eşime söylüyorum.Eşim herseferinde ben duymadım diyor.
Hem suçlu hem güçlüler.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Seni bıraksa başkasını taklit eder oturmamış kişilik.
Sende onun kıyafetlerini süz eleştir be aynını al başka örnek bulur kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?