Görümceeee

Biri benım kucuk görümcemimi tarif etmiş ne Ama ben sanane diyorum direk hiç vakit kaybetmeden sanane abla diyorum Ama hırsını alamıyo huylu huyundan gecmez.
Görümcemin bir benzeri daha mı Dayanılır gibi değil Evet evet sanane demem gerek
Birde bunu denemeliyim Ama giysi eşya vb..gibi konularda elim kolum bağlı Sadece yukaridaki üyelerin güzel önerilerini deneyebilirim

Ben ciddi oranda sinmiş yılmış durumdayım Çünkü hiçbir şekilde durmuyorlar Diyorumki bende şöyle bir atar yapabilsem ama atar yapmadan bayılacak gibi oluyorum
atar yapamıyorsan sende yıldırma psikolojisine gir inan daha kolay senin için bişey mi dediler suratına bakıp gül hatta yapabiliyorsan kahkaha at hani inanmıyorum ben dediğine der gibi sorarlarsa aklıma kuzenimin anlattığı fıkra geldi dersin bak gör nasıl kuduracaklar

bunca yıl sadece sustunuz mu yani bende buna şaşırdım
neden vermiyorsunuz ağzının payını
kv ile konuşun ya kızının haddini bildirsin ya da ben yakacağım gemileri diyin

not: çok sinirlendim nedense

bunca yıl sadece sustunuz mu yani bende buna şaşırdım
neden vermiyorsunuz ağzının payını
kv ile konuşun ya kızının haddini bildirsin ya da ben yakacağım gemileri diyin

not: çok sinirlendim nedense
Susmak değil aslında susturulmak sonucu sustum Zamanla durumu kanıksadim Konusmama fırsat verilmedi Bende çok sinirliyim Birşeyler yapmam gerektiginin farkındayım

Bende bi gorumceyim görümceleri koruyup kollayalim. Şaka bi yana da sizinki çok illetmis hakikaten

k.validenize çıtlatsanız konuyu,o da belki durumun farkındadır,o konuşur belki kızıyla
Eşim k.validemle konuştu Değişen birşey olmadı Çünkü k.validem kızı ile birlik olup üstüme gelmekten çok hoşlanıyor Asla beni dinleyip bana hak vermedi.Onun için tek doğru var O da kızı ne derse o.Ben resmen ikisi arasında sıkıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…