Görümceeee

valla taklid edilmek en güzel seyy ben asla öyle takıntım yok bi insan biseyi beyeniy ki koltugunu tülünü alıyo yani zevklisin ama sana itiraf edemiyo muhtemelen kimse sevmedigi biseyi almaz evine

Neden kalp kırmadan :)) şaka mısın arkadaşım seni kırıp dökerlerken sen neden kalplerinin kırılmasına takılıyorsn yoksa eşinle aranda problem mı olacağını düşünüyorsn
Eşimle problemden çok anne kız üstüme geliyorlar Evime bile girip çıkarken problem yaşıyorum K.valide k.peder görümcem ve kocası onlar 4 ben tek.Bir laf etsem beni mahvediyorlar.Cocuklarimin bile huzurunu kaçırıyorlar Mesela onlar birlikte pikniğe gidiyorlar.Bizi dıslıyorlar.Eğer ben sessizsem bizide çağırıyorlar Cagirmazlarsa büyük çocuğum çok üzülüyor.

Taşının madem ? Ya da tamamen görüşmeyi kesin çok da lazım değiller

İnsanlar ikinizin evini de aynı gördüğünde rahatsız olmuyor mu ya da eleştirdiği şeyi neden kendi yapıyor neden bu kadar benzetiyor başka eşya mı kalmamış. Hadi onlar neyse gidip sünnet içn aynı model elbiseyi nasıl alıyor da tıpatıp olmak istiyor ve çevresinde kimse mi uyarmıyor boşverin. Söyleyin siz de beni eleştiriyordun kendin almışsın diye.

Keşke rahatsız olsa Zaten eşime de söyledim İstersen evin anahtarını verelim burda yaşasın dedim Gerçekten çok anlaşılmaz biri.Sunnetten önce tutturdu göster elbiseni diye.Tamam dedim gösterdim .Hiç aklıma aynı model alacağı gelmemişti Tam sünnet günü üstünde gördüm Başımdan aşağı kaynar sular döküldü Ailesi aşırı şımartmış Ve hep istedigi olmuş Nedense daha biz nisanliyken bana taktı Kendi nisaninda benim nişan elbisemin aynı modelini giydi yatak odası örtüsü bile aynı model nelerr nelerrrrr Nasıl kurtulurum bilemiyorum Onun yüzünden huzursuz oldum

Görüşmeyi eşim kesmez küsluk filan bilmez Taşınmak en çok istediğim şey Ancak istemek yetmiyor Maddiyatimiz yok
Eee laf diyemem kocam demez alttan alır üzmek.istemiyorum kırmak istemiyorum taşınamam vs ..Başka çare yok o zaman katlanacaksn

mesafeli olmak en iyisi. böyle insanlar neden başka birini çekemez anlamıyorum, kıskançlık çok saçma bir şey

ayrıca lafınızı da esirgemeyin, tatlı serte ne gerek var? o size laf sokarken iki kere düşünüyor mu acaba?

çocuk yarıştırmaya bende karşıyım. asla lafını esirgemeyin.

elbise vs durumlarında aldatmaca yapın. mesela a elbisesini giyecekseniz b elbisesini gösterin

diğer eleştirilerine de daha iyisini sen yap biz de nasiplenelim de.

sen de her laflarını cevabını ver. eşine şikayet etme. eşini katma bu olaylara.

Ben görümceyim bizim gelin de sizin görümceniz yaptıklarını bana yapıyor...
1. Hangi marka ayakkabı alsam gıdıp aynı yerden ayakkabı alıyor
2. Sureklı kullandıgım bı esarp markadı var gıdıp aynısından alıyor
3. Bi kabanım vardı aynı markadan gıdıp o da almış..
4. Ben oturursam oturuyor kalkarsam kalkıyor...

Aynı sekılde nısanlım ve aılem senı taklıd edıyor sevınmeslısın doyorlar da... Ben cok sıkıldımmm... Nedır bu yaaa... Ne yapmaya çalışıyor...

Sıze gelınce dmekkı bunun gorumcelıkle alakası yok... Kısılıkler boyle demekkı cunku bunu bana yapan gelin...

ben genelde biriyle sıkıntı yaşarsam rahatsızlığımı asla dolaylı yoldan söylemem
direk şu sebeplerden görüşmek istemiyorum der kesip atarım o kadar yüreğim yok açıkçası
dolaylı yolu bulup çözüm bulayım

Evet yaptiklari hos degil,
Kadin sizi kiskaniyor ,kafayi takmis size belli ,
Neden bu kadar kafaniza takiyorsunuz ,
Bir daha sizi elestirdiginde ornegin aldiginiz bir kiyafetvya da esya icin ,nereden aldigimi da soyliyim ,2 gune alirsin aynisini diyin ,cocugunuzu kiyasladiginda bize boyle iyi diyin gecin ,
Gelmeye kalkistiklarinda utu yapin ev supurun ,yemek yapin ne onlarla oturun ne ilgilenin,canlari sikiliyor belli

Kafama takmayım diyorum Ilgilenmiyorum
Ama yok yok yok Durmuyor Bir yolunu bulup beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…