- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Maalesef varlar ve ne yaparsam yapayım düğün mevlid vb.ortamlarda zorunlu biraraya geliyoruz.Tek çare taşınmak onada şu an maddi olarak hazır degilizBen olsam yokmuş gibi davranırım
Kendi yapamazsa terziye verdirir bir yolunu bulur yapar Ben onu anlayamadım Neden benimle uğraşmaktan vazgecmiyor.Giysilerini değiştirebilirsin yakaya bi kesik at pantolonun paçaları kısalt püskül moda mesela bu sene öyle yap
Beceriksizdir o yapamaz
valla taklid edilmek en güzel seyy ben asla öyle takıntım yok bi insan biseyi beyeniy ki koltugunu tülünü alıyo yani zevklisin ama sana itiraf edemiyo muhtemelen kimse sevmedigi biseyi almaz evineMerhabalar aranıza yeni katıldım Uzun süredir burada açılan konuları ilgi ile takip ediyordum Üye olmam bugüne kısmet oldu
Kendimden kısaca bahsetmek ve konuma geçmek istiyorum .Yorumlarınız benim için çok önemli. Evli iki çocuk annesiyim. Part time çalışıyorum .Aile apartmanında yaşıyorum. Bir katında k.validemvalidemler diğerinde görümcemler birindede biz yaşıyoruz .Sanırım bu kadar bilgi şimdilik yeterli.
Konuma gelecek olursam başlıktan da anlaşıldığı gibi bana huzur vermeyen gorumcem. Olur olmaz her konuda beni elestiriyor ve bende eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor.
Ben gorumcemdem daha önce evlendim.
Benim ilk doğumum sezeryan oldu
Gorumcem ortalığı ayağa kaldırdı Asla sezeryan yapmayacakmıs. Bu laf üstüne 2 sezeryan yaptı .Evime stor yaptırdım .Çok çirkin olduğunu söyledi mBütün evine stor yaptırdı. Koltuk aldım aynı renk aldı .
Mutfak dolabı yaptırdım aynısını yaptırdı .
Veee son olarak oğlumun sünneti için aldığım elbiseyi görmek istedi .Gösterdim Aynı model elbise aldı.
Bu durum artık beni çok rahatsız ediyor
Eşime söylediğimde seni örnek alıyor ne olacak diyor.
Bense taklit edilmekten yoruldum .Aynı apartmanda yaşamasak sorun değil ama beni her gördüğünde laf sokması üstümü başımı süzmesi k.validemi bana karşı doldurması onun eşinin bana laf sokması ters ters bakması beni çok bunalttı
Artık evime gelecek diye ödüm kopuyor.
Her geldiğinde heryere yiyecek gibi bakıyor. Sonrada gördüğü herşeyin aynısını yapıyor. İkram ettiğim yiyeceklere hep bir kusur buluyor
Çocuklarımızı kıyaslıyor. Bense çocukların hiçbir konuda kıyaslanmasından hoşlanmam.
Onu tatlı ama net bir dille uyarmak istiyorum. Ama ne demem gerektiğine karar veremiyorum.
Rica etsem bana fikir verir misiniz?
Bu arada telefonumdan yazdım Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın.
Kendi yapamazsa terziye verdirir bir yolunu bulur yapar Ben onu anlayamadım Neden benimle uğraşmaktan vazgecmiyor.
Eşimle problemden çok anne kız üstüme geliyorlar Evime bile girip çıkarken problem yaşıyorum K.valide k.peder görümcem ve kocası onlar 4 ben tek.Bir laf etsem beni mahvediyorlar.Cocuklarimin bile huzurunu kaçırıyorlar Mesela onlar birlikte pikniğe gidiyorlar.Bizi dıslıyorlar.Eğer ben sessizsem bizide çağırıyorlar Cagirmazlarsa büyük çocuğum çok üzülüyor.Neden kalp kırmadan :)) şaka mısın arkadaşım seni kırıp dökerlerken sen neden kalplerinin kırılmasına takılıyorsn yoksa eşinle aranda problem mı olacağını düşünüyorsn
Maalesef varlar ve ne yaparsam yapayım düğün mevlid vb.ortamlarda zorunlu biraraya geliyoruz.Tek çare taşınmak onada şu an maddi olarak hazır degiliz
Maalesef varlar ve ne yaparsam yapayım düğün mevlid vb.ortamlarda zorunlu biraraya geliyoruz.Tek çare taşınmak onada şu an maddi olarak hazır degiliz
Taşının madem ? Ya da tamamen görüşmeyi kesin çok da lazım değillerEşimle problemden çok anne kız üstüme geliyorlar Evime bile girip çıkarken problem yaşıyorum K.valide k.peder görümcem ve kocası onlar 4 ben tek.Bir laf etsem beni mahvediyorlar.Cocuklarimin bile huzurunu kaçırıyorlar Mesela onlar birlikte pikniğe gidiyorlar.Bizi dıslıyorlar.Eğer ben sessizsem bizide çağırıyorlar Cagirmazlarsa büyük çocuğum çok üzülüyor.
Keşke rahatsız olsa Zaten eşime de söyledim İstersen evin anahtarını verelim burda yaşasın dedim Gerçekten çok anlaşılmaz biri.Sunnetten önce tutturdu göster elbiseni diye.Tamam dedim gösterdim .Hiç aklıma aynı model alacağı gelmemişti Tam sünnet günü üstünde gördüm Başımdan aşağı kaynar sular döküldü Ailesi aşırı şımartmış Ve hep istedigi olmuş Nedense daha biz nisanliyken bana taktı Kendi nisaninda benim nişan elbisemin aynı modelini giydi yatak odası örtüsü bile aynı model nelerr nelerrrrr Nasıl kurtulurum bilemiyorum Onun yüzünden huzursuz oldumİnsanlar ikinizin evini de aynı gördüğünde rahatsız olmuyor mu ya da eleştirdiği şeyi neden kendi yapıyor neden bu kadar benzetiyor başka eşya mı kalmamış. Hadi onlar neyse gidip sünnet içn aynı model elbiseyi nasıl alıyor da tıpatıp olmak istiyor ve çevresinde kimse mi uyarmıyor boşverin. Söyleyin siz de beni eleştiriyordun kendin almışsın diye.
Görüşmeyi eşim kesmez küsluk filan bilmez Taşınmak en çok istediğim şey Ancak istemek yetmiyor Maddiyatimiz yokTaşının madem ? Ya da tamamen görüşmeyi kesin çok da lazım değiller
Eee laf diyemem kocam demez alttan alır üzmek.istemiyorum kırmak istemiyorum taşınamam vs ..Başka çare yok o zaman katlanacaksnGörüşmeyi eşim kesmez küsluk filan bilmez Taşınmak en çok istediğim şey Ancak istemek yetmiyor Maddiyatimiz yok
Merhabalar aranıza yeni katıldım Uzun süredir burada açılan konuları ilgi ile takip ediyordum Üye olmam bugüne kısmet oldu
Kendimden kısaca bahsetmek ve konuma geçmek istiyorum .Yorumlarınız benim için çok önemli. Evli iki çocuk annesiyim. Part time çalışıyorum .Aile apartmanında yaşıyorum. Bir katında k.validemvalidemler diğerinde görümcemler birindede biz yaşıyoruz .Sanırım bu kadar bilgi şimdilik yeterli.
Konuma gelecek olursam başlıktan da anlaşıldığı gibi bana huzur vermeyen gorumcem. Olur olmaz her konuda beni elestiriyor ve bende eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor.
Gorumcem ortalığı ayağa kaldırdı Asla sezeryan yapmayacakmıs. Bu laf üstüne 2 sezeryan yaptı .Evime stor yaptırdım .Çok çirkin olduğunu söyledi mBütün evine stor yaptırdı. Koltuk aldım aynı renk aldı .
Veee son olarak oğlumun sünneti için aldığım elbiseyi görmek istedi .Gösterdim Aynı model elbise aldı.
Bense taklit edilmekten yoruldum .Aynı apartmanda yaşamasak sorun değil ama beni her gördüğünde laf sokması üstümü başımı süzmesi k.validemi bana karşı doldurması onun eşinin bana laf sokması ters ters bakması beni çok bunalttı
Her geldiğinde heryere yiyecek gibi bakıyor. Sonrada gördüğü herşeyin aynısını yapıyor. İkram ettiğim yiyeceklere hep bir kusur buluyor
Çocuklarımızı kıyaslıyor. Bense çocukların hiçbir konuda kıyaslanmasından hoşlanmam.
Onu tatlı ama net bir dille uyarmak istiyorum. Ama ne demem gerektiğine karar veremiyorum.
Görümcem ve k.validem durmadan damatın yanında benim hakkımda olumsuz konuşuyorlar.O da muhtemelen duyduğu herşeyi doğru sanıp bana ters ters bakıyor. Birkaç kez benim hakkımda konuştuklarını duydum.Şok oldum.Eşime söylüyorum.Eşim herseferinde ben duymadım diyor.
Hem suçlu hem güçlüler.Yorumunuz için teşekkür ederim.
ben genelde biriyle sıkıntı yaşarsam rahatsızlığımı asla dolaylı yoldan söylememMerhabalar aranıza yeni katıldım Uzun süredir burada açılan konuları ilgi ile takip ediyordum Üye olmam bugüne kısmet oldu
İyi fikir eminim benden önce atlar"Kendimi balkondan atacağım gelmek ister misin" deyin. Atmış gibi yapın atmayın belki o da atlar.
Kafama takmayım diyorum IlgilenmiyorumEvet yaptiklari hos degil,
Kadin sizi kiskaniyor ,kafayi takmis size belli ,
Neden bu kadar kafaniza takiyorsunuz ,
Bir daha sizi elestirdiginde ornegin aldiginiz bir kiyafetvya da esya icin ,nereden aldigimi da soyliyim ,2 gune alirsin aynisini diyin ,cocugunuzu kiyasladiginda bize boyle iyi diyin gecin ,
Gelmeye kalkistiklarinda utu yapin ev supurun ,yemek yapin ne onlarla oturun ne ilgilenin,canlari sikiliyor belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?