ben aydınlatayım sızıAyrıca hani siz hiç oralı olmamıssinzya,ben nasıl davranim yanlışmı düşünüyorum diye sormuştum konu uzadı gitti
İsimmi verseydim.takıldıysanız özelden isminide yazim size.daha tanışdığımız gün kendini öyle tanıtmıştı.duyunca bende gülmüştumbır ınsan tutup bana görumcek dıye hıtap etmenı ıstıyorum dıyor oyle mı
Peki sizin kv nizden beklediğiniz para yardımı varya, aileniz size maddi yardımda bulunuyor mu?Bir çok kişi telden girdigi için okuyamıyor sanırım. O kelime kendi kendine taktığı bi lakab
sız mevzuyu yanlıs anlamıssınızİsimmi verseydim.takıldıysanız özelden isminide yazim size.daha tanışdığımız gün kendini öyle tanıtmıştı.duyunca bende gülmüştum
Hani profilinize her insan yapmadığı iyilikten suçludur falan yazmışsınız.siz yanlış dediğinizde iyilikmi yapmış oldunuz şimdi.zaten iki şık vardı doğru yada yanlış.deneyimsiz biri olarak akıl sormuştum bayanlara dolayısıyla sizeben aydınlatayım sızı
bastan asagı yanlıssınız
sıze yardır gorumceye o tam bır orumcek deseydım mı ıyılık yapmıs olacaktım yanı ???Hani profilinize her insan yapmadığı iyilikten suçludur falan yazmışsınız.siz yanlış dediğinizde iyilikmi yapmış oldunuz şimdi.zaten iki şık vardı doğru yada yanlış.deneyimsiz biri olarak akıl sormuştum bayanlara dolayısıyla size
Valla ben de hiç inanmadım herkes görümcek kelimesini eleştirince ortaya çıktı bu durumsız mevzuyu yanlıs anlamıssınız
abımın esıyle tanıstıgım ılk gunde merhaba ben börülcedemıstım
gorumce sozunden cok rahatsız olurum bız kardesız once bunu bılmenı ısterım demıstım
yanı espırı yapmıstım börulceyım derken
gelınımızde bana hıc bır zaman börulce dıye hıtap etmedı
cunku muhakeme yetenegı olan tam olarak karsısındakını dogru anlayan bır ınsan
gorumcenız tabı atlamıs bazı konuları malesef bılseydı asla espırı yapmazdı
dedıgınızın dogru oldugunu dusunerek yazıyorum tabı ama ınanmadım sıze
sureklı cevır kazı yanmasın durumundaValla ben de hiç inanmadım herkes görümcek kelimesini eleştirince ortaya çıktı bu durum
Siz iyilikten yana olsaydınız.bak kardeşim kv niz adaletli olmayabilir ama zaten bu işler böyle olmuyo.siz kendi hayatınıza bakın deseydiniz keşke. İyilik bu değilsıze yardır gorumceye o tam bır orumcek deseydım mı ıyılık yapmıs olacaktım yanı ???
sız ıyı ve dogru bır ınsan olursanız desteklenırsınız
kusura bakmayın sızı destekleyemedıgım ıcın cunku ben ıyılıkten yanayım
Tespitleriniz çok isabetli, herkesi kendi gibi sebepsiz yere kv, görümce düşmanı sanıyor konu sahibi oysa kim haklıysa onun yanındayız. Ben de görümceyim geçen de bir üye haklı olarak görümcesinden şikayet ediyordu ve ben de o görümcenin haksız olduğunu dile getirdim, yine başka bir görümce abim evlenince el oldu dedi ona da olumsuz eleştiri yaptım yani önemli olan haklının ortaya çıkmasısureklı cevır kazı yanmasın durumunda
ne soylense cevırıyor
ısın en komık kısmı ıse bır ınsan kendısıne yapılmasını ıstemedıgı bırseyı baskasına yapmamalıdır
burda gorumcelerden kayınvalıdelerden sıkayetcı buyuk bır kesım oldugunu bılerek gorumcek dıye konuyu actı . pohpohlanmak ıcın
sunu unuttu halbukı bızler haklı olanın yanındayız burda actıgı konudan olayı ıfade edıs bıcımınden hayat gorusunden yanı tarzından kımın ne oldugu anlasılıyor zaten
baktı destekleyen yok suan herseyı cevırıyor yaptıgının arkasında dursa keske
Yo çevirmiyorum.soru sordum ve cvpları okuyorum.benimde istediğim cvp almaktı .benim gibi olan varmı.deneyimleri nelerdir.yanlışmı düşünüyorumu sormuştum.sureklı cevır kazı yanmasın durumunda
ne soylense cevırıyor
ısın en komık kısmı ıse bır ınsan kendısıne yapılmasını ıstemedıgı bırseyı baskasına yapmamalıdır
burda gorumcelerden kayınvalıdelerden sıkayetcı buyuk bır kesım oldugunu bılerek gorumcek dıye konuyu actı . pohpohlanmak ıcın
sunu unuttu halbukı bızler haklı olanın yanındayız burda actıgı konudan olayı ıfade edıs bıcımınden hayat gorusunden yanı tarzından kımın ne oldugu anlasılıyor zaten
baktı destekleyen yok suan herseyı cevırıyor yaptıgının arkasında dursa keske
Mecbur mu sana yardım etmeye . Kızına verebilir . Beraber mi kazandınız? Senin annen sana yardım etsin madem öyleKızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
yoo kayınvalıdenız gayet adaletlıSiz iyilikten yana olsaydınız.bak kardeşim kv niz adaletli olmayabilir ama zaten bu işler böyle olmuyo.siz kendi hayatınıza bakın deseydiniz keşke. İyilik bu değil
ozaman oyle sorunYo çevirmiyorum.soru sordum ve cvpları okuyorum.benimde istediğim cvp almaktı .benim gibi olan varmı.deneyimleri nelerdir.yanlışmı düşünüyorumu sormuştum.
Birçok insanda anlamsız ve sebepsiz bir şekilde kayınvalide, görümce, elti, gelin düşmanlığı var. Daha birbirlerini tanımadan amaaann kayınvalide işte ne olacak kötülük yapar anca. Veya gelin; el kızı işte oğlumuzu ayırdı bizden vs. saçma sapan düşünceler hakim. Öyle insanlar biliyorum ki henüz evlenmeden gelecekteki kv den nefret eden ya da oğlunun gelecekte evleneceği kızdan nefret eden. Nasıl bir mantıkla böyle düşünüyorlar anlamıyorum oysa aynı kişiler gelin- görümce olmayıp birbirlerinin komşuları olmuş olsalar belki gül gibi geçinip gidecekler. İnsanlardaki bu önyargı olduğu sürece sırf aileler yüzünden milyonlarca yuva dağılmaya devam edecek.ozaman oyle sorun
kadının esınden gırdınız cocugundan cıktınız ne gorumceklıgını bıraktınız ne börulceklıgını
hemde akıl var mantık var 17 yasında genc degılsınız kocaman ınsansınız benden bıle buyuksunuz neyın ne olması gerektıgını gayetde ıyı bılıyorsunuz sız.
gelınınden sıkayetcı kendı cocugundan kendı ana babasından kendı oz mu oz kardesınden sıkayetcı bırsuru ınsan var bende dahılBirçok insanda anlamsız ve sebepsiz bir şekilde kayınvalide, görümce, elti, gelin düşmanlığı var. Daha birbirlerini tanımadan amaaann kayınvalide işte ne olacak kötülük yapar anca. Veya gelin; el kızı işte oğlumuzu ayırdı bizden vs. saçma sapan düşünceler hakim. Öyle insanlar biliyorum ki henüz evlenmeden gelecekteki kv den nefret eden ya da oğlunun gelecekte evleneceği kızdan nefret eden. Nasıl bir mantıkla böyle düşünüyorlar anlamıyorum oysa aynı kişiler gelin- görümce olmayıp birbirlerinin komşuları olmuş olsalar belki gül gibi geçinip gidecekler. İnsanlardaki bu önyargı olduğu sürece sırf aileler yüzünden milyonlarca yuva dağılmaya devam edecek.
Sorunlar illa ki yaşanır insanlar farklı farklı yaratılmış sonuçta, ama hiçbir kötülük görmeden, herhangi bir anlaşmazlık yaşanmadan sadece kv olduğu ya da sadece gelin olduğu için kötü biliyor insanlar hatta dediğim gibi daha ortada gelin adayı yokken kadın gelecekteki gelinini ne kadar sevmeyeceğinden bahsediyor. Gerçekten kötü olmak efor istiyor iyi olmak o kadar kolay ve insanı hafifleten bir duygu ki oysa...gelınınden sıkayetcı kendı cocugundan kendı ana babasından kendı oz mu oz kardesınden sıkayetcı bırsuru ınsan var bende dahıl
2 farklı ınsanı aynı eve koyup hadı gecının dıyoruz catısma cıkması anlasmazlık cıkması cok cok normal
ıcınden cıktıgın veya dogurdugunla ters dusebılıyoruz bazen ınsanın oldugu heryerde ıletısımsızlık olabılır bunlar cok normal
ama bu konuda da oldugu gıbı herkes ıcın gecerlı anne baba cocuk eltı gelın gorumce baldız dünür herkes ıcın gecerlı
kotu nıyet kucuk hesaplar oldu mu ınsanın ıcınde o evde evlılıkte ve akrabalık ılıskılerınde asla huzur olmuyor
ınsan kendı kendıne yapıyor kotu nıyetın ıcten pazarlıgın senın evının tam ortasından vuruyor
ya sen ıyı dusun dımı kadın neler cekmıs onun ıhtıyacı var de bızım de yapabılecegımız bırsey var mı de kızına zaten yardım etmek zorunda kalmıs barı bız yuk olmayalım de
sen oyle ol o karma sana guzel dönsun dımı
ıyı ınsan olmak en kolayı en basıtı . kotu nıyetlı dusunmek ıcın efor sarfetmek gerekıyor halbukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?