Ben öyle düşünüyorum ablam aksini düşünüyo dedim.ve konunun amacı yanlış mı düşüyorum acaba diye sormaktı.para göz oldum çıktımKonuda "bize yardım etmeliler diye düşünüyorum" yazan sizsiniz. Siz yazdığınız şeyi okuduğunuza emin misiniz?
Ben niye vereyimSiz verirsiniz artık.para istiyorum demememe rağmen ısrarla yaxıyosunuz.konu başka türlü aslında
Kimse sizi linç etmedi,şimdi evirip çeviriyorsunuz. Derdiniz "ben kv bana para yedirsin diye keyfi olarak işten çıktım ama o benim yerime damadına yediriyor. Benden çocuk istemesini biliyor ama parası görümcek'e veriyor." derdiniz bu ama siz tepki aldıkça konuyu çevirdiniz. Kimse sizi linç etmedi. Düşünce yapınızı değiştirin.Bu arada şimdi yaklaşık benimle aynı durumda olan biri yazmıştı.o bu durumda nasıl davrandığını yazmış. Benim amacım nasıl davranmalıyim,nasıl düşünmeliyim.yanlışmı düşünüyorum du.siz linç ettiniz resmen
Görümcemi sevmiyorum demedim.bana yaptığı saygısızlık var ondan konuşmuyoruz.amacım ben yanlışmı düşünüyorum du.Şunu bir anlayın önce
Siz görümcenizi sevmiyor olabilirsiniz bu gayet normal
Fakat para size ait değil,istediği kişiye verir
Ona vermesi sizi çileden çıkarıyor olabilir
Ne yaparsa yapsın bırakın
Ya nedir zaten kadının aldığı maaş allah aşkına
Siz bu düşünce yapınızı değiştirin önce yoksa çok mutsuz ve huzursuz olursunuz böyle
İşe gırın kimseden medet ummayın
Ben nasıl davranmalıyım peki.konuyu yazdımki fikriniz olsun diyeydi.herkes farklı yönden aldı.direkt soruyorum o zaman. Ben ne yapmaliyım.Kimse sizi linç etmedi,şimdi evirip çeviriyorsunuz. Derdiniz "ben kv bana para yedirsin diye keyfi olarak işten çıktım ama o benim yerime damadına yediriyor. Benden çocuk istemesini biliyor ama parası görümcek'e veriyor." derdiniz bu ama siz tepki aldıkça konuyu çevirdiniz. Kimse sizi linç etmedi. Düşünce yapınızı değiştirin.
Nerden almak istiyosanız artıkBen niye vereyim
Sizsizln bana yedirmiyorsa o an da yedirmeyecek diyen
Bana vermiyorsa kimseye vermeyecek haketmeyene vermeyecek diye
Konu baştan aşağı para ile ilgili sizsiniz para para diye yakınan tüm msjlarda
Konu başka türlü değil konu tek türlü ana tema para
Para beklemeyin.Ben nasıl davranmalıyım peki.konuyu yazdımki fikriniz olsun diyeydi.herkes farklı yönden aldı.direkt soruyorum o zaman. Ben ne yapmaliyım.
Ben öyle düşünüyorum ablam aksini düşünüyo dedim.ve konunun amacı yanlış mı düşüyorum acaba diye sormaktı.para göz oldum çıktım
Yeni evli olabilirsiniz ama yaşınız küçük değil. Mantığınızı kullanın. Bu insanlarla bir ömür geçireceksiniz. Şimdiden o bunu almış,bu bunu yemiş,bana vermediler,haksizlık oluyor diye kendinizi doldurmayın. Akışına bırakın biraz. Sizden önceki olaykar sizi hiç ilgilendirmez. Bundan sonraki de ilgilendirmez de en azından bundan sonraki kısım ile ilgili fikrinizi söyleyebilirsiniz sadece. Herkes adil olamıyor bu hayatta. Görümceniz o kadar parayı eşine kaptırmış,üstelik aldatılmış. Çok zor zamanlardan geçiyordur şimdi. Maddi olarak yardıma ihtiyacı varsa tabiki annesi yardım edecek. Kocası zaten hayırsızmış. Ayrıca ister eşine döner,ister annesinde kalır,ister boşanır yalnız yaşar.. bunlar onun bileceği işler. Anne olunca anlayacaksınız. Çocuğunuz yanlış kararda verse, yanlışlıklarda yapsa yanında bulunmak gerekiyor. Hiçbir anne evladını dertleriyle başbaşa bırakıp kenara çekilemez.Zaten benim amacım burda benimle ortalama aynıdurumda olan insanların fikrini almaktı.linç etmedende fikir sunulabilirdi.yeni evliyim ve bu durumda ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyımı sormustum
Size daha fazla yazmam yavaş yavaş kendinizi belli ettiniz konuşma tarzınıza bakılacak olursaNerden almak istiyosanız artık
Görumcek ne ya ? ne kadar ayıp.Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?