Görümcekler

Konuda "bize yardım etmeliler diye düşünüyorum" yazan sizsiniz. Siz yazdığınız şeyi okuduğunuza emin misiniz?
Ben öyle düşünüyorum ablam aksini düşünüyo dedim.ve konunun amacı yanlış mı düşüyorum acaba diye sormaktı.para göz oldum çıktım

Siz verirsiniz artık.para istiyorum demememe rağmen ısrarla yaxıyosunuz.konu başka türlü aslında
Ben niye vereyim
Sizsizln bana yedirmiyorsa o an da yedirmeyecek diyen
Bana vermiyorsa kimseye vermeyecek haketmeyene vermeyecek diye
Konu baştan aşağı para ile ilgili sizsiniz para para diye yakınan tüm msjlarda
Konu başka türlü değil konu tek türlü ana tema para

Kimse sizi linç etmedi,şimdi evirip çeviriyorsunuz. Derdiniz "ben kv bana para yedirsin diye keyfi olarak işten çıktım ama o benim yerime damadına yediriyor. Benden çocuk istemesini biliyor ama parası görümcek'e veriyor." derdiniz bu ama siz tepki aldıkça konuyu çevirdiniz. Kimse sizi linç etmedi. Düşünce yapınızı değiştirin.

Görümcemi sevmiyorum demedim.bana yaptığı saygısızlık var ondan konuşmuyoruz.amacım ben yanlışmı düşünüyorum du.

Ben nasıl davranmalıyım peki.konuyu yazdımki fikriniz olsun diyeydi.herkes farklı yönden aldı.direkt soruyorum o zaman. Ben ne yapmaliyım.

Nerden almak istiyosanız artık

Ben nasıl davranmalıyım peki.konuyu yazdımki fikriniz olsun diyeydi.herkes farklı yönden aldı.direkt soruyorum o zaman. Ben ne yapmaliyım.
Para beklemeyin.
Kimsenin parasına karışmayın,alan alsın veren versin.
İşe girin.
Çalışın.
Bu konularda çok takılmayın.
Bebek tedavinize kendi paranızla başlayın.

Ben öyle düşünüyorum ablam aksini düşünüyo dedim.ve konunun amacı yanlış mı düşüyorum acaba diye sormaktı.para göz oldum çıktım

Tamam biz de yanlış düşündüğünüzü söylüyoruz işte.
Ama siz "iyi işe gireyim bebek yapmayayım. Eşim de onlara yedirmiş. Damat başkasından çocuk yapmış" diye diretiyorsunuz.
Bunların hiçbirinin konuyla ilgisi yok. Kız da damat da hak etmiyor olabilir ama bu kayınvalidenizin sorunu. Para kendi parası, istediğine verir.
Eşiniz bekarken kendisi yemek yerine ailesine yardım ettiyse bu da eşinizin seçimi. Hiçbiri sizi ilgilendirmez.
Yarın çocuğunuzun 25 ve üstü sene sonra tanıyıp evlendiği kişi sizin emekli maaşınızla ne yapacağınız hakkında fikir beyan etse "sana mı düştü tasası" demez misiniz?

Zaten benim amacım burda benimle ortalama aynıdurumda olan insanların fikrini almaktı.linç etmedende fikir sunulabilirdi.yeni evliyim ve bu durumda ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyımı sormustum
Yeni evli olabilirsiniz ama yaşınız küçük değil. Mantığınızı kullanın. Bu insanlarla bir ömür geçireceksiniz. Şimdiden o bunu almış,bu bunu yemiş,bana vermediler,haksizlık oluyor diye kendinizi doldurmayın. Akışına bırakın biraz. Sizden önceki olaykar sizi hiç ilgilendirmez. Bundan sonraki de ilgilendirmez de en azından bundan sonraki kısım ile ilgili fikrinizi söyleyebilirsiniz sadece. Herkes adil olamıyor bu hayatta. Görümceniz o kadar parayı eşine kaptırmış,üstelik aldatılmış. Çok zor zamanlardan geçiyordur şimdi. Maddi olarak yardıma ihtiyacı varsa tabiki annesi yardım edecek. Kocası zaten hayırsızmış. Ayrıca ister eşine döner,ister annesinde kalır,ister boşanır yalnız yaşar.. bunlar onun bileceği işler. Anne olunca anlayacaksınız. Çocuğunuz yanlış kararda verse, yanlışlıklarda yapsa yanında bulunmak gerekiyor. Hiçbir anne evladını dertleriyle başbaşa bırakıp kenara çekilemez.

Bunca insan haksızsın yazıyor siz hala anlamadınız diyorsunuz.Anladık ama HAKSIZSINIZ diyoruz.
40 yaşında adamla evlenirken bilmem kaç yaşındaki annesi yardım eder diye mi evlendiniz?Bu yaşta bir insandan onlar para almaya utanmıyor diye siz de mi utanmayacaksınız?
Eşim bu zamana kadar çalışmış onlara yardım etmiş diyorsunuz da o zamana kadar piyasada siz yoktunuz ki...Ailesi de onlara yardım edecek kadar büyütmüş beslemiş o zaman ona bakarsanız ?
Hem eşininki de nasıl bir işmiş ki sizinle evlenene kadar ev tadilatı yaptırıyor , ailesine ev alıyor ama evlenince evine bakmaya parası yetmiyor.
Senin olmayanlarla ilgili beklentiye girmekten vazgeç ve kendi kendine yetebilen bir birey ol.

Bir de paracı değilim diyorsun fakat görümcene eli kolu dolu gitmiş olman bile kendini överken ilk yazdığın şey.Ben çok iyi davrandım değil eli kolu dolu gittim.

Hanımefendi siz saygı duymazsanız saygı göremezsiniz. Görümcem lafınız çok çirkin. Bence siz işe girin ve hamile kalınca işten ayrılırsınız. Yada kendi ailenizden yardım alın. Kaynanızın kocası ölmüş maaşla geçinmeye çalışıyor ya kalkıp oğlunun yanına gelse ne yapacaksın. İşte evlendim demekle olmuyor her şey.

Maddi sıkıntı varsa bebek yapmaya kalkmayın başkasının ağızı ile , insanlar akıl verir ağzı olan konuşur , öl deseler intiharmi edeceksiniz .

Ayrca annelerimiz kendi kızlarını gelinden bir tık daha fazla kayirir, bazıları dozunu fazla kaçıra bilir . Kendi kızına para yedirmesi kp kredi çekmesi bunlar sizi ilgilendirmez aynısını beklemeniz ve doğrusu görümce olan bir tabiri görümcek diye telafuz etmeniz son derece kıskanç ve fesat bir kişiliğe sahip olduğunuzu işaret ediyor, öyle olmasanız bile bu tutumunuz sizi bubsekilde yansıtıyor.
Son derece itici geldiniz ,bunu kv de hissettiroyorsaniz zırnık koklatmamasi çok doğal.
Isinize geri dönün ,bebek için birikim yapın, doğum parası, odası, giysisi vs için . Sonrasında büyüüp gider evel allah

Siz de evlenene kadar çalışıyordunuz ne yaptınız parayı?
Tahlilleri sosyal güvenceniz karşılamıyor mu?
Rahatlıgınız için çıktıgınız iş hayatı.ile damat beyin rahatlıgı arasında pek fark yok.
O da rahat sizde.
Olan emegi ile kazanmış insanların para hesabını yapan size oluyor.
Eşiniz ev almış tadilat yapmış diyorsunuz ya büyüten anne baba hak etmiş

Ne kadar itici yazmışsınız. Damat etmiş eylemiş kadının ne suçu var!!!!
Üslubunuzla sizi başbaşa bırakıyorum!

Görumcek ne ya ? ne kadar ayıp.

Tabirlerinizle ne kadar mutsuz olduğunuz ve etrafnızı ne kadar mutsuz ettiğiniz o kadar belli ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…