ben de onu anlayamadım ya zaten güzellik desen allah için ben den güzel ve durumu da cok iyi geriye şu kalıyor...saygısızlık...ama daha ilk günden ağzına geleni söyledi ağzımı acmadım...anlamadım gitti gecinmeye gönlu yok...keske arkadas olabilseydık
bence ikinizde haksızsınız canım ikinizinde söylediği cümleler amacını sınırını aşmış diye düşünüyorum yengen ilk o lafı söylediğinde hiç cevap vermeseydin keşke cevap vermemek eziklik değil ki bence sen büyüklük yapmış olurdun abinin hatırı için bazı şeyleri duymazdan geliceksin sanırım evli değilsin evlendiğinde birbirinizi daha iyi anlayacaksınız saygı çok önemli bence
evli olmadan saygı neden anlaşılmasın?
Ne kadar değişik bir bakış açısı bu
evlenince anlarsın
evlenmeden kişilik oturmuyor mu
sanırım gelin olduğunuz için hep gelinler haklı mantığı taşıyorsunuz
sana saygısızsın demedim ki saygı önemli bir unsur dedim genel olarak söyledim bunu ,kişiliğin oturmamışta demedim neden bu kadar agresif yaklaştın yorumuma keşke cevap vermeseydin büyüklük sende kalsaydı o yaptığı terbiyesizlikle kalsaydı dedim evlendiğinde bazı şeylere bakış açısı değişiyor bu yüzden dedim neyse yanlış anlaşıldım sanırımiyi etmişsin ağzının payını vermişsin sen haklısın deseydim hoşuna giderdi sanırım yorumum düşünemedim kusura bakma
bence ikinizde haksızsınız canım ikinizinde söylediği cümleler amacını sınırını aşmış diye düşünüyorum yengen ilk o lafı söylediğinde hiç cevap vermeseydin keşke cevap vermemek eziklik değil ki bence sen büyüklük yapmış olurdun abinin hatırı için bazı şeyleri duymazdan geliceksin sanırım evli değilsin evlendiğinde birbirinizi daha iyi anlayacaksınız saygı çok önemli bence
aslında dengeyi o sağlamalı
bir kadın aslında eşinden çekinmeli(bence)
bende Karadeniz damarı var bi anda parlarım=)
senin durumlarını yaşasam evde fırtınalar kopar
ben kimseye karışmam
arkamdan kötü görümce diye laf ettiremem
amaa benim özel sahama girerse de o zaman sonuçlarına o katlanır
annen baban benimkilere çok benziyo
hatta senin tavırlarını da kendime benzettim çok=)
aynı durumda aynı tepkileri verirdim zira =)
inşallah bi yol bulursun
ama bence cnm onu kaile alma
insanlara en güzel tepki susmak yani adam yerine konmamaktır
onu görmezden gel
hiç bişi yapma
önem vermediğini görünce kendi düzelir
Gorumcelerde gelinlere karsı bir kıskançlık oluyor kimse kusura bakmasın. İstisnalar vardır mutlaka hemen üzerinize alınmayın.
Kendi hayatlariyla kıyaslandıklarında bu durum daha cok ortaya çıkıyor. İki kere iki dört. Gorumceler kiskanctir, nokta.
Arkadaşlar simdide gelinimizden yeni bir inci geliyor.Kıskançlığın bu kadarı diyorum başkada bir şey demiyorum, diyemiyorumm.Biz pek konuşmuyoruz kendisiyle zaten.Babam bana araba almayı düşünüyor ve araba bakıyor.Yengemde abime demişki sutluye araba alıyorsa babam bizede alsın bizim oralarda erkek çocuklarında daha çok değer veriliyor.Bunu bana abim söylediği için sinirlendim ama bi şey demedim.Bugünde anneme kendisi demiş.Sutluye araba alıosunuz bizde satalım arabamızı babam bizede yeni araba alsın demiş.Annemde sağolsun sutluye almıyorki baban araba bana alacak dedi.Anlayacağınız sinirim tepemde sus suss nereye kadar.Ona cevap vermek istiyorum.Ki benim hayatıma bana karışmaması gerektiğini anlasın artık.Ben onunla muhattap bile olmuyorum o niye böyle kıskançlık hallerinde anlayamıyorum.Sizce ne yapmalıyım ne söylenebilir böyle kıskanç bir insana siz olsanız ne yapardınız bu durumda ve bana ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar?Çok sinirliyim...
Gorumcelerde gelinlere karsı bir kıskançlık oluyor kimse kusura bakmasın. İstisnalar vardır mutlaka hemen üzerinize alınmayın.
Kendi hayatlariyla kıyaslandıklarında bu durum daha cok ortaya çıkıyor. İki kere iki dört. Gorumceler kiskanctir, nokta.
sizi gelin medeni kanunu biliyor mu canım
sizinle evlenmediki o siz bkmak zorunda olasınız
bu ne yaa şaşıyorum cidden
açıkça ama sakince konuşmayı denesen?
Aslında orda senin değil annenin cevap vermesi lazım
sen babanın kapısındasın tabiki alır
ona da kendi babası ya da kocası alsın
cidden standartların üstünde bir gelininiz varmış
evet gelinler zemzemle yıkanmış
semadan mesaj geldi
ünlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?