- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Şunu söylemek istiyorum burdaki evlenmemiş arkadaşlara: kültürünüze seviyemize uygun aileye sahip kişiyle evlenin. Yoksa hayat zor olabilir sizin için. Çıldırmama az kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şunu söylemek istiyorum burdaki evlenmemiş arkadaşlara: kültürünüze seviyemize uygun aileye sahip kişiyle evlenin. Yoksa hayat zor olabilir sizin için. Çıldırmama az kaldı.
kesinlikle arkadaşım
hayırdır anlat biraz
Ya da ailesi kimi kimsesi olmayanla evlenin
Daha temiz
Cöpsüz üzüm
Eşin nasıl peki? Aileden uzağa yerleşmek gibi bir ihtimal var mı?Hayatım boyunca kibar düşünceli davrandım insanlara. Ama hayatımda bu kadar boşboğaz, aklına geleni konuşan, ağır şakalar yapanları görmedim.
En baştan kocayı seçerken sana uygun birini seçeceksin demek ki. Ailesi nasılsa koca da aynı olur.Şunu söylemek istiyorum burdaki evlenmemiş arkadaşlara: kültürünüze seviyemize uygun aileye sahip kişiyle evlenin. Yoksa hayat zor olabilir sizin için. Çıldırmama az kaldı.
Ben sorun yaşamıyorum birebir ama katlanamıyorum. Kafa uymuyor. Olmuyor.Bizim de kültür tamamen farklı eşim ile değil eşimin ailesi ile çok sorunlar ayasadim hala da
Kocam bana uygun. Onlarla Alakası yok.En baştan kocayı seçerken sana uygun birini seçeceksin demek ki. Ailesi nasılsa koca da aynı olur.
Kimse deviremez zaten ama isterdim ki çok seveyim, arayıp sorayım fikri danışayım. Arkadaş olayımbence de beraber yaşayın öyle evlenin. ailesini görün, evlerine gidin gelin. süzgeçinizden geçirin. kendinizin ve ailenizin ne kadar değerli olduğunu insalara hissettirin. güçlü olursanız kimse deviremez sizi
Agir saka yapana sen de oyle birsey yap ki altindan kalkamasinHayatım boyunca kibar düşünceli davrandım insanlara. Ama hayatımda bu kadar boşboğaz, aklına geleni konuşan, ağır şakalar yapanları görmedim.
Kimse deviremez zaten ama isterdim ki çok seveyim, arayıp sorayım fikri danışayım. Arkadaş olayım
izin verseler yaşarız da izin yokBen de genç kızlarımıza mesaj ileteyim bari :)) Evlenmeden önce aynı evde bir kaç yıl yaşayın bence.
Aileyi de iyi tanıyın,en önemli kısımlardan biri o. Niye, çünkü evlilik sürpriz yumurta gibi bir şey. Eş konusunda şanslıyım ama anlayışsız bir aileye denk geldim ne yazıkki.
Ya da ailesi kimi kimsesi olmayanla evlenin
Daha temiz
Cöpsüz üzüm
biraz daha ayrıntı vermeye ne dersin??Ben sorun yaşamıyorum birebir ama katlanamıyorum. Kafa uymuyor. Olmuyor.