Görümceler ve eşin ailesi

Şunu söylemek istiyorum burdaki evlenmemiş arkadaşlara: kültürünüze seviyemize uygun aileye sahip kişiyle evlenin. Yoksa hayat zor olabilir sizin için. Çıldırmama az kaldı.
En baştan kocayı seçerken sana uygun birini seçeceksin demek ki. Ailesi nasılsa koca da aynı olur.

Ben de genç kızlarımıza mesaj ileteyim bari :)) Evlenmeden önce aynı evde bir kaç yıl yaşayın bence.
Aileyi de iyi tanıyın,en önemli kısımlardan biri o. Niye, çünkü evlilik sürpriz yumurta gibi bir şey. Eş konusunda şanslıyım ama anlayışsız bir aileye denk geldim ne yazıkki.

bence de beraber yaşayın öyle evlenin. ailesini görün, evlerine gidin gelin. süzgeçinizden geçirin. kendinizin ve ailenizin ne kadar değerli olduğunu insalara hissettirin. güçlü olursanız kimse deviremez sizi

bence de beraber yaşayın öyle evlenin. ailesini görün, evlerine gidin gelin. süzgeçinizden geçirin. kendinizin ve ailenizin ne kadar değerli olduğunu insalara hissettirin. güçlü olursanız kimse deviremez sizi
Kimse deviremez zaten ama isterdim ki çok seveyim, arayıp sorayım fikri danışayım. Arkadaş olayım

Hayatım boyunca kibar düşünceli davrandım insanlara. Ama hayatımda bu kadar boşboğaz, aklına geleni konuşan, ağır şakalar yapanları görmedim.
Agir saka yapana sen de oyle birsey yap ki altindan kalkamasin
Saka niye yapilir bu arada gelin hanima ben de onu anlamam bu ne samimiyet yani ne gereksiz
Sanki sen onlarin kizi misin?

Kimse deviremez zaten ama isterdim ki çok seveyim, arayıp sorayım fikri danışayım. Arkadaş olayım

bence o kadar samimiyete gerek yok. inan bana kaynana görümce diye demiyorum. insana ailesinden başka kimse dost değil. eşinin ailesidir saygıda kusur etmessin ama mesafeli ol. benden sana tavsiye

Ben de genç kızlarımıza mesaj ileteyim bari :)) Evlenmeden önce aynı evde bir kaç yıl yaşayın bence.
Aileyi de iyi tanıyın,en önemli kısımlardan biri o. Niye, çünkü evlilik sürpriz yumurta gibi bir şey. Eş konusunda şanslıyım ama anlayışsız bir aileye denk geldim ne yazıkki.
izin verseler yaşarız da izin yok :KK70::KK6::KK6:

N'oldu kızlar
Herkes pek dertli
Bende kızlarımıza diyorum ki sevgililerinizi iyi tanıyın, sorumluluk sahibi olsun. Emin değilseniz banka gibi bordro dökümü isteyin, kredi verilmeyen adama kız da verilmesin bence :KK53:
Kaç konu okudum hepsi karısının maaşına göz dikmiş, kendisi evde yatarken hemde

Back
X