Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

iste tum olay bu kelimelerde kilitli.
uslup nasildiki bu olay bu kadar uzayip dallanip budaklanip is dayak yemeye vardi.

pişman olduğunu hiç sanmıyorum, "bende iftira atarım" diyen olgun!! biri pişman olmaz bence

lutfen olaya iki taraftan bakin.
siz dayak yeseniz o siddetin acisi o siddetin psikolojisiyle bu tur seyler soylemezmisiniz.
kadinin cani yanmis kardesinden dayak yemis bence tehdit etmeside normal.

ya anlamadığım hadi sen onların işine karıştın bi hata yaptında eşin o kadarcık şeyi neden büyüttüde gitti kardeşini dövdü bence çok büyüttünüz büyütmüşsünüz ne olursa olsun 30 küsür yaşındaki bi kızın abisinden dayak yemesine sebep oldunuz onun hatası yüzünden olsa bile yanlışı siz başlatmışsınız eşinizde devam ettirmiş kızın suçu sadece yanlış birini sevmiş okadarrrr

siz dayak yeseniz o siddetin acisi o siddetin psikolojisiyle bu tur seyler soylemezmisiniz.

Nee???

Normalmi?:bbo:

Ay inanmiyorum ya....resmen iftira atmak ile tehdit ediyor, azbucuk Allah korkusu vicdani olan bir insan nasil böyle birsey yapabilir sirin, yapma gözünü seveyim...olurmu öyle sey!

Bu görümcenin laflarina davranislarina normal diyebiliyorsaniz o zaman bu kadinin esininde yaptigni normal görmeniz lazim.....cünkü adam resmen provoke edildi...o zaman oda normal.

herzaman iki yönlü bakarım zaten, kapıdan giren sinirli abisine "pislik kadın senin karın" yakıştırmasını kim yapsa yer o dayağı kusura bakmayın. belki de sadece konuşmaya gitmişti abisi, kimsenin "dur ben bir dövüp geleyim kardeşimi" diyeceğini sanmıyorum, hele ki evinde yaşayan biri için.

ha, abiye gücü yetmeyince hırsını telefonda eşinden çıkarması ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum tabi...

kullanıp atar kelimesi belki biraz ağır kaçmış. tamam.
ama karşı tepki,onun binkatı daha ağır. yani,geri zekalı,aptal demek çok ayıp. .
benim taktığım yaş olayı bu arada
,9 yaş var diye,9 yaş küçük biri ,diğerine öğüt veremez mi?.
bu durumda, kocaları ondan büyük olanlar ,arada,7 , 8 9 yaş olan ,kadınlar,eşlerini her konuda haklı mı görsünler?.
yani benden büyük,ben ona hiç bir öğütte bulunamam mı desinler?
bu arada,yemek yemesi,yatması kalkması,başına asla, kakılmamış ki!.
yani ,bunu yazmamda amacım,, bu samimiyettir. bu samimiyeti görümce yaratmış.
sen birinin kıyafetlerini giyip,yatağını bile hazırlatıyorsan ,vs vs..
bu samimi davranışı karşındakine vermişsin, demektir.
zaten gelinde bunu samimiyet olarak gördüğü için,iyi niyetle bunu söylemiş
ama sonuç,böyle bir tepkiyi haketmemiş olması.
bu tepkiyi veriyorsada görümce,bir yarası var demek.
bence o da kullanıldığının farkında ki,bu tepkiyi veriyor.

(bu da benim şahsi düşüncem,yarasına basılmış galiba..)....

Son düzenleyen: Moderatör:
en büyük suç kayananda kendi kızını kendisi etkili olması gerekiyordu seni niye alet ediyor

herkes kendi kızından sorumlu kaynana seni kurban seçmiş sende iyi niyetli olunca tuzağa düşmüşsün sonuçta kız 36 yaşında bu tepkiyi vermesi normal yani onun özel hayatına saldırı gibi alıgılamış

senin görümcene verdiğin emekler ise bir çırpıda silini vermiş özel hayatına müdahalenden
dolayı !!!

bundan çıkartılacak ders kimseye fazla emek verme kırıla bilirsin!!:icecream:

hah iste bu. koca proveke edildi gitti bacisini dovdu.

gulsum sultan ben gorumce degilim gorumcem var dusman basina ama olaya objektif bakmaya calisiyorum ve maalesef sadece gorumceyi haksiz goremiyorum.
senin basina geldigini dusunurmusun senin kardesin sana dayak aticak zoruna gitmezmi
valla ben kendigime yapilabilecigini dusunuyorum ve yorumumu ona gore yapiyorum.
benim kardesim beni dovemez!!!
ne demek ya.

evet haklisiniz kimse" dur ben bir docup geleyim kardesimi" demez.bunun arkasindaki sebepleri ogrenmek lazim.

Sen kardesinin karisina hakaret eder birde kardesin sana neden yaptin diye sordugunda eh senin karin pislik o yüzden dersen, döverde söverde güzelim.

Ayrica önceki yorumunda yazmistin esin ablasinami kardesinemi tam olarak hatirlamiyorum... karini bosa dediginde ben sevdim aldim sana b....yemek düser demis.....buda bana ayni hesaba cikiyor, ha bana bir tokat atmis kardesim ha bana b...ye demis....
Ha esin iyimi yapti? Evet cok güzel yapti....cünkü ablada olsa kardesde olsa kimse ona geline veya damada hakaret etme hakkini vermiyor.

Sevmesem bile kardesimin sevgisine saygi duyar ve sevdigi insan hakkinda söyledigim kelimlere dikkat ederim....ha birde 36 yasinda üni bitirmis cok olgun bir kadinsam.

ben ağabeyin dayağını asla savunmam. şiddete her zaman karşıyım.
ama şu var ki,bunun, konu sahibiyle alakası yok. o mu demiş git kardeşini döv diye.
kardeş,ağabeye deseydi eğer ,
bende sinirime hakim olamadım ağabey ,istemeden hakaret ettim. oda bana kullandırma kendini dediği için,o an sinirlendim.
ağzımdan, istemeden bu kelimeler çıktı yanlış oldu. olmaması gereken şeyler yaşadık. ben laflarımı geri alayım,oda alsın çözelim bu olayı ağabeyciğim.
bu ağabey ona girişirmiydi.yangına ne diye körükle gidersin ki...
kendisi, ağabeyinin üstüne gitmiş demekki.
insan ağabeyini az çok tanır. nerede agresifleşeceğini bilir.
o yüzdende ,biraz daha dikkat edeceksin ,kelimelerine. bu ağabey arada zıvanadan çıkıyormuş demek.
bunu da o kardeşin bilmesi gerekirdi zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

bence hickimsenin her ne sebeple olursa olsun dayak atmaya hakki yok.
laf soylersin yutulur dayak atarsin unutulmaz.
ikisi bana gore ayni degil.
hele dayak atan benden kucugum benim kardesim ise hic unutulmaz.
insan oz be oz kardesinden dayak yerse dunyada daha kime guvenecen.
nerde kardeslik bagi.bir iki gaza gelip gidip kardesini doven kisiden ne karisina hayir gelir ne ailesine.
kaldiki gorumceye nasil "falan filan birtakim olumsuz cumleler"kullanildiki gorumce pislik kadin diyebiliyor.

evet haklisiniz kimse" dur ben bir docup geleyim kardesimi" demez.bunun arkasindaki sebepleri ogrenmek lazim.

dediğim gibi ben bunun arkasındaki sebep olarak görümceyi görüyorum. oky nin dediği gibi abisini tanıyorsa nerde durması gerektiğini bilmesi gerekirdi. ne demek "senin pislik karın" :umursamaz:

herneyse herkesin fikri farklidir.
benim fikrimde ben ne gorumceyi ne gelini ne kaynanayi ne kocayi hakli gordum.
olayi sadece gorumcenin ustune yuklemek ise vicdansizliktir bence.

o iş hiç öyle değil işte, en azından benim için değil. çoğu laf dayaktan çok çok ağırdır, dayağın izi geçer ama lazfın izi geçmez...
"iki gaz" dediğiniz hayat arkadaşına yapılan hakaret, ben sizin düşündüğünüzün aksine, eşini bu kadar koruyan ve seven birinin çok iyi aile babası olacağını düşünüyorum. her ne demiş olursa olsun ki ("abi senin de eşin bana şu hakaretleri yaptı dememiş, ortada bir görümceye yapılan bir hakaret yok. sadece yaşı küçük olduğundan eleştiriyi kaldıramayan bir bünye var") kimse abisinin eşine aptal, pislik kadın diyemez. derse dayak ta yer evden de kovulur, benim için budur...

3 ü de öfkeyle kalkmış zararla oturmuş.olay budur..ama hayatta herşeyin çaresi var ..zaman ilerledikçe üçü de birbirinden özür dilerse,gurur yapmazlarsa hallolur ..umnarım düzelir arkadaşım.eşin ablasını dövse de onu hayatından silmez,silemez.çözüm üretmeye bak derim ben

Kimse kusura bakmasin hickimse durduk yerde bagirip cagirip bardak canak kirmaz, karsisindakine aptal, gerizekali demez, demek ki damarina iyi basildi (biraz fikir yurutun) burada sadece konu sahibini dinliyoruz, mumkun olsada birde gorumceyi dinlesek!

Kayinvalideniz sizden rica etmis konusmanizi istemis sanki sizde firsat kollar gibi hemen konuyu acmissiniz, hem gorumcenizin fevri oldugunu, ani cikislar yaptiginizi soyluyorsunuz hemde onla bu konuyu konusuyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu bile bile lades demissiniz siz... Ailede herkes size akil danisirmis ya dusunemediniz mi aceba ailesi bile gorumcemle sevgilisi hakkinda konusmazken soz geciremezken
ben neden karisiyorum ustume vazife mi kocaman kadin beni ilgilendirmez deseydiniz ya kendi kendinize yada kayinvalidenize...

Gorumcenin bagirip cagirmasi yanlissa ki bana gore kesinlikle hakli! bir davranis, esin gidip
ablaya tokat atmasi kesinlikle aciklanabilir bir davranis degil kesinlikle her ne olursa olsun!

Neyse herkes sizden yana imis konu sahibi, rustunuzu kanitlamis oldunuz, gurur duyun kendinizle, gorumcenizin elini ayagini da kesmis oldunuz evinizden eviniz size kaldi, gule gule gunlerde oturun... yerimseniben

asla ben eşimi tetiklemedim ,git döv yada haddini bildir ,yoksa bu eve gelemessin ,yüzüne bakmam filan

demedim ,hatta engel olmata çalıştım ,gitme dedim ,sinirlisin dedim ,dinlemedi ..

inanın görümcem bana tokat atsa daha az acı verirdi ,ama bana ettiği hakaretler yüreğimde daha fazla

yara açtı ..

kardeşini döven adamdan karısına da hayır gelmez demişsiniz ,kocam öyle sakin öyle naif bir insandır ki

aslında ,benim kılıma zarar getirmez ,çocuğuna çok iyi bir babadır .3 ay sonra 2. bebeğimi dünyaya

getiricem üstüme titrer ,karnımı sever gel artık kızım özledik seni der ..yani çok duygusaldır

aslında ,ayrıca ortada dayak yok tekme tokat ,sadece bir tokat ,tabi o da olsun istemezdim ama oldu bi

kere

arkadaşım ben bağlamıyorum orayua bağlayanlara kızıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…