Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

herkes sizin yanınızda diye iyice deliriyordur o
pislik yaaa
sakın yanına bırakma bu saygısızlıklarını ve bir daha da samimiyet falan kurma
değmez!
küçük değil ki 36 yaşındaymış

Evet bencede.....zaten seni öyle pasif gördügü icin böyle yapiyor.

Eli masali olsaydin böyle davranamazdi sana....

Simdi birde herkez onu haksiz gördüya iyce sinirlenmistir.....

Sen aksam esin geldiginde o iki senel evvelki olayi anlat, senden duysun esin, ne olur ne olmaz, belki ilerde görümcen icine yalan katarak anlatabilir...güvenemezsin.

ya inanamıyorum ne şerli bir kadınmış bu yaa yuhh

küçük desen küçük değil cahilliğinden yapıyo desen ondan değil bu ne biçim bir cadoloz ya

gerizekalı kadın ya.kardeşi vurmuş babası kızmış hıncını senden çıkarmaya çalışıyo terbiyesiz ya.

bence de kaynananı ara o temizlesin bu işi nasıl açtıysa başına kardeşinde oturup keyfine bakacağına kızının karıştırdığı haltları temizlesin ay nasıl kızdım ya

İlişkisi hakkında masum bir eleştiri yaptın diye bu ne şiddet bu celal?
Bu ne kin bu ne nefret?

Kadın sana saldırmak için fırsat kolluyormuş resmen, basit bir yorumunu hemen kullanmaya başladı..

Elinden geleni ardına koyma deseydin keşke. Hasta mıdır nedir ya. Isıracak köpek havlamazmış arkadaşım. Hiçbişey yapamaz. Sonuçta senin alnın ak, ayrıca şu anda yaptığı her şeyin seni üzmek için yaptığını da eşin herhalde tahmin edecektir.

Hayır aslında olay o kadar komik ki, şimdi bu tatil olayını anlatacakmış ya, olayın içinde kendisi de var, kendi ne açıklama yapacak çok merak ettim.

bence senin görümcem bekarlık depresyonu yaşıyor ,muhtemelen de seni kıskanıyrdur ,evliliğini de kıskanıyordur v.s. ,bu tiplerden çok var günümüzde malesef ,kendini birşey sanıp da bir hiç olan insan çeşidi işte

ayy güzelim affedersinde sende pek iyi niyetlisin yanii
yahu şimdi eşine bunu söylesen belki görümcen söylemeyecek
hadi görümcen söyledi diyelim,sende kem küm edip evet böyle bişi var ama onun anlattığı gibi değil desen belki de eşinin içine kurt düşecek..belkide görümceni haklı bulacak
ben senin yerinde olsam ortalığı bulandırmam..böyle bişi derse ki elinde kanıt falan yok değil mi ,
eşime derim ki ,yaşan söylüyor ,sen vurdun ya ,kayınpederde beni korudu ,herkes beni masum onu suçlu gördüğü için şimdide iftira atıyor ki zaten banada tel açıp dedi iftira atacağım ,huzurunu bozacağım diye..yapmış gerçektende falan derim..kendisi düşünsün gerisini..
ama eğerki eşine enlatırsan bu seferde ortada bir olay var ama ya kardeşim doğru söylüyorsa diyede düşünebilir..aklında soru işareti kalır..işler uzarrrrrrrrrrr uzarrrrrrrrrr
zaten yeternce uzamış....daha fazla uzamasın

Genel de konulara yorum yazmam sadece okur geçerim ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemem çünkü. Fakat bu tarz konuları okuduğumda bir tarafın yaptığı çirkefliğe karşı diğer tarafın ay susayım bişe olmasın kocam duymasın olay büyümesin diye sustuklarını görünce iyice kızıyorum en iyisi diyorum kapat konuyu boşuna sinirlenme. İlk önce eşinden bir şey saklamakla sen bir hata yapmışsın ne olursa olsun eşinden hiçbir şeyi saklamaman gerekir gün olur devran döner o sakladığın şey sanki yanlış bir şeymiş gibi lanse edilir ve suçlu sen olursun. Gelelim o görümce denilen bayana. Sen ona akıl vermekle hata yapmamışsın bence kim vermiyor ki tanıdığına akıl bunu illa hayatıma burnunu sokamassın gibi algılamamak gerekiyor bence. Dahası eşin iyi yapmış bence yadırgamadım bazı insanlar dayaktan anlıyor gerçekten ki eğer bu durumu ben yaşasaydım o tokadı atan eşim değil ben olurdum kalkıp beni tehdit edicek bir de bana hakaret edicek hiçbir suçum yokken bana bu şekilde davranıcak üstelik benim evimi kullandıktan sonra onu var ya o yaştan sonra adam ederdim. sen kaş yaşındasın canım bir de o telefonda seni tehdit ederken sen ne şekilde cevap veriyorsun ki bu bayan seni bu şekilde korkusuzca tehdit ediyor.

36 yasında hala bekarya sende cocuk sana gore degil dedin ya evlenememe korkusu sarmıstır o yasta olup bekar olanlarda bu tarz psikoloji oluyor..bırak karısma sende evlensinde kurtulursun zaten deger bilmeyen biriymis

ya aslında objektif olarak bakınca kayınvaliden hatalı(senden böyle bi ricada bulunduğu için),görümcen hatalı (evinde futursuzca kaldığı yiyip içtiği birine böyle hakaret ettiği için)eşin hatalı (kız kardeşine tokat atmak gibi ağır bi tavır takındığı için) ,sen hatalısın (10 yaş büyük biri evde kalmış,hassas bir durumda olan birine ağır eleştiride bulunduğun için sevgilisi konusunda)...ama böyle bir durum benim başıma gelseydi,eşim benim yanımda olarak kız kardeşine tavrını gösterdiği için artık olayı kurcalamazdım.çünkü görümcenin psikolojisi de eminim çok bozuktur,yani kolay değil,hassas mevzualar bunlar.düşünsene belki de şuanki sevgilisini tek şansı olarak görüyordur.herkeste üstüne gelince kendince bi savunma mekanizması oluşturuyor.ama ben senin yerinde olsaydım rahatlardım,ohhh artık evine gelip huzurunu bozmayacak,kocan da sana destek olmuş,sahip çıkmış.gerisini boşverrrrrr:)

evlilik niyetinde olan biri değil ,ne talipleri çıkıyor ordan burdan ama kabul etmiyor ,yok üniv.mezunu

değilmiş ,yok sarışınmış yok bilmem ne ,evlilik derdinde olsa şimdiye dek biriyle evlenirdi ,o rahat

yaşamayı seviyor ,evlilik bana göre değil diyor ,beni kıskandığını filan sanmam ,onun şartları daha iyi en

azından çalışıyor ve istediğini alıyor ,gerçi bende alıyorum ama tabi onun kadar rahat değilim .benim

anlamadığım daha öncede bana anlattığı şeyler olurdu ,ben yine onun istemediği tarzda cevaplar

verirdim ,hiç böyle sonuçlanmazdı ,konu kaynar giderdi yada bana haklısın yada haksızsın derdi ,bu

sefer neden böyle yaptı anlamadım ,haa sürekli o kişi ile ilgili konuşsam ,sürekli uygun değil desem

belki durmuş durmuş patlamış olabilir ama ilk kez söyledim ilkinde böyle oldu ..

tehditlerine gelince ucu ona dokunacak olsa farketmez zaten bekar ,keyfine göre yaşıyor ,ortada bir

namussuzluk yok ,ama benim adım geçerse işte o zaman kötü olur

çünkü annesinin çenesinden bıkmıştı..

sanada ağzıyla sana kim veriyor bu akılları dedi..

aslında o sitemin yarısından çoğu annesineydi.. annesinin seni öğütlediğini biliyordu...

sende söylüyorsun daha önceden böyle yapmazdı diye...

bir hatasından olaylar çok büyümüş.. hatasını anladığında siz barışabilirdiniz..

eşiniz müdehala etmeysdi eğer.. onun için hassas bir konuymuş o..

sende cidden çok olgunsun.. tebrik etmke lazım kimse bunları dile getirmez direk kıskanıyo derdi

tabii bide isin bu tarafi var. bende düsünmedim degil bunu, acaba gercekten sadece akil verdigi icinmi sinirlendi bukadar görümce.

bence kayınpederine söylemesen kabak senin başına patlayacak söylesen suçlusun söylemesen zaten suçlusun bence tek taraflı suçlu olma senin kadar onunda canı yansın

tabii bide isin bu tarafi var. bende düsünmedim degil bunu, acaba gercekten sadece akil verdigi icinmi sinirlendi bukadar görümce.

Bu durumun tam tersi de olabilir ilk tepkisini gösterdiğinde görümce hanım baktı ki kız sessiz ben biraz daha bağırayım olay yaratayım ki bir daha sevgilim hakkında konuşmasın mantığı da yürütmüş olabilir. Böyle örnekleri görüyoruz en azından kendi adıma konuşayım görüyorum etrafta

İyi de aklı başında bir insan aptal gerizekalı der mi?

En fazla,''lütfen canım bu konu seni aşar, sen yorum yapma ''der kibar bir şekilde..

Bence içten içe bir kini var görümcesinin, elinde olmadan patlamış, gerçek yüzünü belli etmiş işte..kötükedihüso

Zaten aklı başında demedim bir önceki bakış açısına istinaden öle olabilir dedim bir alternatif yani o bakış açısına. Sonuçta katiller de özellikle seri katiller insanları ne dümenlerle öldürüyor aklı başında oldukları için mi hayır psikopat oldukları için

ya birde şöyle birşey var ,bu kızın işine geliyordu ,işten çıkıp bana gelmek ,ohhh yediği önünde yemediği

arkasında ,annesi bile yapmaz benim yaptıklarımı ,ee boşu boşuna keyfini bozdu ,şimdi gelemiycek

te ,her akşam dünya yol gidecek ,işin tuhafı belli bir saatten sonra burdan kayınvalidemin evine vesait

yok ,genelde mesaiye kaldığında gecenin 11 inde filan gelirdi ,saat 8 den sonra araç bulamaz ,nereye

gidecek çok merak ediyorum ..yani insan bile bile buna katlanmak istermi ,çok kızsa bile geçiştirmeye

çalışırdı düzeni bozulmasın diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…