- Konu Sahibi always_you
-
kayınvalidemde bugün kardeşlerine gitti ,geçerkende bana uğrayıp aşure bıraktı ,yılbaşını orda
geçircekmiş ,bana da üzülme kızım sakın ,akşam babasına anlattım ,o da bi güzel verdi ağzının
payını ,o geline dokunma fena olur demiş kayınbabam ,yani onlardan yana ve eşimden yana bi sıkıntım
yok ama görümcem iftira bile tabilir ,gerçi beni bilen biliyo ,kimse inanmaz ama işte ne bilim içime de bi
kurt düştü şimdi ,o kardeşinin tokadını ve babasının laflarını hazmedemedi bana sardı iyice ,bende aksi
gibi bişey diyemiorum yaa ,çok pasif kaldım ..
evlilik niyetinde olan biri değil ,ne talipleri çıkıyor ordan burdan ama kabul etmiyor ,yok üniv.mezunu
değilmiş ,yok sarışınmış yok bilmem ne ,evlilik derdinde olsa şimdiye dek biriyle evlenirdi ,o rahat
yaşamayı seviyor ,evlilik bana göre değil diyor ,beni kıskandığını filan sanmam ,onun şartları daha iyi en
azından çalışıyor ve istediğini alıyor ,gerçi bende alıyorum ama tabi onun kadar rahat değilim .benim
anlamadığım daha öncede bana anlattığı şeyler olurdu ,ben yine onun istemediği tarzda cevaplar
verirdim ,hiç böyle sonuçlanmazdı ,konu kaynar giderdi yada bana haklısın yada haksızsın derdi ,bu
sefer neden böyle yaptı anlamadım ,haa sürekli o kişi ile ilgili konuşsam ,sürekli uygun değil desem
belki durmuş durmuş patlamış olabilir ama ilk kez söyledim ilkinde böyle oldu ..
tehditlerine gelince ucu ona dokunacak olsa farketmez zaten bekar ,keyfine göre yaşıyor ,ortada bir
namussuzluk yok ,ama benim adım geçerse işte o zaman kötü olur
bence bırbırıne bagırıp hakaret eden kavgalarda genelde kışkırtma vardır.....
hata varsa iki taraflıdır.....yada karşısındaki insana küfür ettirecek kadar sinirlendiriyorsa.......
mutlak onun böyle olmasını tetikleyen bir laf bir kelime vardır......
herkes görümce degil mi yapar diye bilir......
sadece senin anlattıgını biliyoruz...belki görümcen anlatsa sen haksızsındır...
yapılan hataysa karşılıklı......senin 36 yaşındaki birine aklı başında birine karışman olmamış....
sende mutlaka bir şeyler demişindir ki...o masaya vurdu fincanlar kırıldı......
onun aşırı tepki göstermesi senin tavrından da olabilir......
kimse durdugu yerde kızmaz masaya vurmaz sinirlenip agzından hoş olmayan lafları çıkarmaz....
orta bir suç varsa karşılıklıdır......
kırılma gücenme varsa da karşılıkdır ......bence....
tabii bide isin bu tarafi var. bende düsünmedim degil bunu, acaba gercekten sadece akil verdigi icinmi sinirlendi bukadar görümce.
Bu durumun tam tersi de olabilir ilk tepkisini gösterdiğinde görümce hanım baktı ki kız sessiz ben biraz daha bağırayım olay yaratayım ki bir daha sevgilim hakkında konuşmasın mantığı da yürütmüş olabilir. Böyle örnekleri görüyoruz en azından kendi adıma konuşayım görüyorum etrafta
İyi de aklı başında bir insan aptal gerizekalı der mi?
En fazla,''lütfen canım bu konu seni aşar, sen yorum yapma ''der kibar bir şekilde..
Bence içten içe bir kini var görümcesinin, elinde olmadan patlamış, gerçek yüzünü belli etmiş işte..kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?