Görumcem boşaniyo diye bizde mi boşanalim?

Al birini vur otekine. Konu sahibide gorumcesine uzulecegine face de fotograf paylasamayacak miyim diye uzuluyor.

Insanoglu ne kadar bencil.

Uzuldum simdi gorumceye. Bir yandan bosaniyor onun dersi bir yandan da boyle bir abi ve yenge.

Allah gorumceye guc versin.

Yapilan borege bile ozeniliyormu bosanma asamasinda sacma siz tabiki hayatiniza devam edeceksiniz olum yok bisey yok saygi duyalim tatile sinemaya gitmeyelim bi sure diyesiniz sacmalik otesi

Orası zaten bambaşka bir hikaye. Görümceye duygusal destek kv varmış en azından bunu anladım.

Ben bu durumun şöyle olduğunu düşünüyorum ..
Yada önce kendimden örnek vereyim benimde gorumcem bu tarz bi durum yaşadı yakın zamanda o uzgunken bu durum umrumizda değilmiş gibi keyifli davranmaya devam edemedik saygıdan bence boyle de olmalıydı o orda acı çekerken laylayloma biraz ara vermek lazim eşinizin ablası sonuçta uzuluyordur ablasının durumuna . Kısa bir dönem bu bence biraz kendinizi eşinizin yerine koyun eğer sizin ailemizde böyle uzucu bir olay yasansaydi eminim canınız yanacakti ve daha saygılı olacaktiniz. Eskiden mahallede bir cenaze olunca tv bile acilmazdi komşunun uzuntusune saygıdan...

Esiniz kardesi icin cok uzgun ve hassas davraniyor sanirim. Bosandiktan ve bi sure gectikten sonra duruma herkes alisir zaten siz de boyle dikkat etmek Zorunda kalmaZsiniz. Bi sure idare ediverin derim ben.benim kardesim de boyle bi surecten gecse bende dikkatli davranip esimle yaptiklarimi soylemezdim sanirim..

Eşin çok üzülüyor,belli ediyor . .
Normal değil elbette. .
Mutsuz olan boşanabilir. .
Gayet doğal . .

Bir de bazı kadınlar içteniçe eşleri kendi ailelerine bağrıp çağrınca memnun oluyorlar.

Kendi ailesine öyle davranan üç gün sonra sana nasıl davranacak onu hiç düşünmüyor.

Merhametli, adeletli, kendi ailesine sahip çıkan saygı duyan(karısını paspas etmekten bahsetmiyorum) adamdan

kötü de olsan, ayrılsan da zarar gelmez.Seni de çocuklarını da bırakmaz, üzerine düşeni yapmaya devam eder.

Ben bencil değilim ama sizin art niyetli oldugunuz kesin. İnsanlara hassas zamanlar da nasıl davranilacaginin bilincindeyim rahat olun siz. Tatil fotosuna niye takıldınız ki cımbizla orayı mı çektiniz bitek ? O sadece bi ornekti benim anlatmak istediğim ömrümün sonuna kadar bir şeyleri gizleyerek mi yaşamak zorundayım bunu mu isterdiniz?

siz
size aynen katiliyorum. allah korusun suan ablam bosansa ve tesadufen aradiginda esimle alisverise yemege yada herhangi bir yere gidiyor olsak yarasina tuz basmamak icin soyleyemem. borek konusu haric digerlerinde hakli esi bence. hassas davranilmasi gerek. sadece didemle ugrastirma bizi dediyse esi demek ki gorumce tatile gitmelerine bozulucak biri. ayrica ozur dilerim ama ben de bozulurdum ben ayrilma asamasindayken ablam tatile gitse. bu yillar surucek degil birkac ay destek olunmali bence. nisbet yapar gibi biz de tatile gidiyoruz laylaylay denmez .bizim ailede boyle olur en azindan. esimin abisi bosansa esim de aynen konu sahibinin esi gibi davranirdi.

Erkeklerin aileleri söz konusu olduğunda gereğinden fazla dusunceli olmalarina sinir oluyorum. Umursama canım yaptığın yanls bişe yok. O mutsuz diye herkes öyle olmak zorunda değil.

Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı aynen öyle hayatımı herşeyi gizli saklı yaparak gecirmem gerektiği söyleniyo resmen

Söylelenleri anlamakta ısrar ediyorsun ya da gerçekten anlayamıyorsun.

Kimse sana hayatını böyle geçir demiyor.Bu süreçte anlayış göster dikkat et diyor.

Ne ara biz böyle bir toplum olduk?Eskiden böyle şeylere özen gösterilirdi.Durumun normalleşmesi,

sıkıntısı olanın hayatının olağanlaşması beklenirdi.

Bu hayatta herşey insanlar için.Bugün sana yarın bana.

Biraz empati.

Ne alaka bu anlattıklarınız eşim ailesine kötü davrandığı zaman kızıyorum ona off ben ne diyorum siz ne diyosunuz ya? İnşallah benim durumuma düsersiniz o zaman anlıcaksınız

Benim teyzem vefat ettiğinde mezarlıktan eve dönerken bı komsumuzun evindeki sesli müzik bizi çok üzmüştü..
Oysaki hayat devam ediyor ve bizim yasımızı onlar tutmak zorunda değillerdi

Görümceniz de bu ilk zamanlar biraz hassas olabilir siz tabiki ne istiyorsanız yapın ama bir süre ona yansıtmayın yaşantınızı
Eşiniz de bunu demek istemiş

Erkeklerin aileleri söz konusu olduğunda gereğinden fazla dusunceli olmalarina sinir oluyorum. Umursama canım yaptığın yanls bişe yok. O mutsuz diye herkes öyle olmak zorunda değil.
Herkes ailesi söz konusuysa hassas olmalı . Bence zor günlerde herkes birlik olmalı birbirine destek olup saygı duymalı.

Off hiç bir şey demiyorum size inşallah beni anlayacağınız bir gün gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…