- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Şu yazdıklarınızı ben olsam daha çok kafaya takar, üzülürdüm.
Kardeşi dönüp annesinin evine geliyor bir abi olarak sarıp sarmalayacağına, suçluysa hatalarını gösterip doğruya
yönlendirmek yerine küfür ediyor.
Al birini vur otekine. Konu sahibide gorumcesine uzulecegine face de fotograf paylasamayacak miyim diye uzuluyor.
Insanoglu ne kadar bencil.
Uzuldum simdi gorumceye. Bir yandan bosaniyor onun dersi bir yandan da boyle bir abi ve yenge.
Allah gorumceye guc versin.
Al birini vur otekine. Konu sahibide gorumcesine uzulecegine face de fotograf paylasamayacak miyim diye uzuluyor.
Uzuldum simdi gorumceye. Bir yandan bosaniyor onun dersi bir yandan da boyle bir abi ve yenge.
Ben bencil değilim ama sizin art niyetli oldugunuz kesin. İnsanlara hassas zamanlar da nasıl davranilacaginin bilincindeyim rahat olun siz. Tatil fotosuna niye takıldınız ki cımbizla orayı mı çektiniz bitek ? O sadece bi ornekti benim anlatmak istediğim ömrümün sonuna kadar bir şeyleri gizleyerek mi yaşamak zorundayım bunu mu isterdiniz?Al birini vur otekine. Konu sahibide gorumcesine uzulecegine face de fotograf paylasamayacak miyim diye uzuluyor.
size aynen katiliyorum. allah korusun suan ablam bosansa ve tesadufen aradiginda esimle alisverise yemege yada herhangi bir yere gidiyor olsak yarasina tuz basmamak icin soyleyemem. borek konusu haric digerlerinde hakli esi bence. hassas davranilmasi gerek. sadece didemle ugrastirma bizi dediyse esi demek ki gorumce tatile gitmelerine bozulucak biri. ayrica ozur dilerim ama ben de bozulurdum ben ayrilma asamasindayken ablam tatile gitse. bu yillar surucek degil birkac ay destek olunmali bence. nisbet yapar gibi biz de tatile gidiyoruz laylaylay denmez .bizim ailede boyle olur en azindan. esimin abisi bosansa esim de aynen konu sahibinin esi gibi davranirdi.Olay daha cok yeni esiniz hassas davranmak istiyor sadece.
Sizden de biraz anlayisli olmanizi bekliyor.
Ben burada kotu niyet goremedim.
Tamamen bosanma olsun gorumce kendini bir toplasin hayatina devam etsin o zaman hassasiyet gostermeye gerek kalmaz zaten.
Sizde sinemaya gittik diye soylemeyin cok zor degil.
Esiniz kiz kardesinin ben burada aci cekiyorken o keyfinde aleminde diye dusunmesini istemiyor olabilir.
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı aynen öyle hayatımı herşeyi gizli saklı yaparak gecirmem gerektiği söyleniyo resmen
Ne alaka bu anlattıklarınız eşim ailesine kötü davrandığı zaman kızıyorum ona off ben ne diyorum siz ne diyosunuz ya? İnşallah benim durumuma düsersiniz o zaman anlıcaksınızBir de bazı kadınlar içteniçe eşleri kendi ailelerine bağrıp çağrınca memnun oluyorlar.
Kendi ailesine öyle davranan üç gün sonra sana nasıl davranacak onu hiç düşünmüyor.
Merhametli, adeletli, kendi ailesine sahip çıkan saygı duyan(karısını paspas etmekten bahsetmiyorum) adamdan
kötü de olsan, ayrılsan da zarar gelmez.Seni de çocuklarını da bırakmaz, üzerine düşeni yapmaya devam eder.
Herkes ailesi söz konusuysa hassas olmalı . Bence zor günlerde herkes birlik olmalı birbirine destek olup saygı duymalı.Erkeklerin aileleri söz konusu olduğunda gereğinden fazla dusunceli olmalarina sinir oluyorum. Umursama canım yaptığın yanls bişe yok. O mutsuz diye herkes öyle olmak zorunda değil.
Off hiç bir şey demiyorum size inşallah beni anlayacağınız bir gün gelir.Söylelenleri anlamakta ısrar ediyorsun ya da gerçekten anlayamıyorsun.
Kimse sana hayatını böyle geçir demiyor.Bu süreçte anlayış göster dikkat et diyor.
Ne ara biz böyle bir toplum olduk?Eskiden böyle şeylere özen gösterilirdi.Durumun normalleşmesi,
sıkıntısı olanın hayatının olağanlaşması beklenirdi.
Bu hayatta herşey insanlar için.Bugün sana yarın bana.
Biraz empati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?