Kesinlikle benim doktorum da aynı cümleleri kurardı, hatta kurdu da.benim doktorumun böyle tavsiye vermeyeceğini düşünüyorum şahsen. çünkü o her zaman derdi ki, hamilelik bir hastalık hali değildir, normal yaşamına devam etmelisin. merak etme bebeğe hiç bir şey olmaz... sadece şu şu noktalara dikkat et deyip uyarırdı.
O avatar fotosu anonim bi foto muhtemelen birçok yerde rastladım çünkü . Öyle olmasa bile kişinin tercihi siz dahil kimseyi alakadar etmez. Sizin dış görünüşüze bakarak yorumlar yapılsın amacınız sorgulansin ister misiniz?bunu bana mı soyluyorsunuz?
bende karsımdakı turbanlıdan ılerı olan bayana sordum bu soruyu bu abartının bu ılerı gıdısın amacı sadece ortunmek olmasa gerek
inanamıyorum yorumlarakk da ne insafsız kadınlar varmış şu konuda bir kez daha gördüm.
Allah bizlere sağlık versin çocuklarımızın başından eksik etmesin İnşallah yoksa böyle kişilere muhtaç olabilirler.
neden abla? bu gelinlerin 20 yıl sonra feci bir kaynana olacağını bile görebiliyorum ben mesela.inanamıyorum yorumlara
ben bu goruse sahıp ınsanların ısterım kı bızden daha merhametlı daha bılgılı olsunlar ama goruyorum kı malesefO avatar fotosu anonim bi foto muhtemelen birçok yerde rastladım çünkü . Öyle olmasa bile kişinin tercihi siz dahil kimseyi alakadar etmez. Sizin dış görünüşüze bakarak yorumlar yapılsın amacınız sorgulansin ister misiniz?
Sabahtan beri konuyu takipteyim. Hem çok şaşırdım, hem de çok üzüldüm. Allahtan çevremde iyi insanlar var, yeri geldi komşum baktı ben hastayken çocuklarıma, yeri geldi arkadaşım baktı hem bana hem çocuğuma. Görümcem uzakta yakın olsaydık adım gibi emindim çocuklarından ayırmadan benim çocuklarıma da bakacağına. Ben de böyle bir durumda düşünmem bile. Hatta ben varken daha uzak akraba, ya da arkadaşa bırakmasına bozulurum bile.inanamıyorum yorumlara
Yokmuş.ne düşüncesiz kadınmış,sanırım 3 çocuğun var ve karnın iyice burnunda,durumunu anlat kenara çekip,başka bırakcak kimsesi yokmu ?
bırakacak kimsesi olsa zaten bu zihniyette birisine o da bırakmaz çocuklarını eminim.ne düşüncesiz kadınmış,sanırım 3 çocuğun var ve karnın iyice burnunda,durumunu anlat kenara çekip,başka bırakcak kimsesi yokmu ?
Bende inanamadıminanamıyorum yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?