Görümcem çocuklarını bana bırakıp gidiyor

Kesinlikle benim doktorum da aynı cümleleri kurardı, hatta kurdu da.

Çocukların yaşlarını gözönüne aldım da bence yanınızda kalması iyi bile olur. Ama benim anladığım siz hiçbir şekilde bu çocukları istemiyorsunuz. Hamile olmasanız da, hatta hiç çocuğunuz masa da pek isteyecek gibi değilsiniz, yazdıklarınız ben de öyle bir intiba bıraktı.

iyide anne babasının yanında kavga ediyorlardır başkasının evinde öyle rahat davranamazlar, kocaman olmuşlar artık size zararları dokunmaz die düşünüorum hatta 17 yaşındaki size yardım bile eder belki ?

Kadin gezmeye, tatile, konsere, pikniğe gitmiyor ki. İş için gidiyormuş. Mecbur yani.
Ben bırak gorumceyi, eğer evdeysem komşunun çocuğuna bile bakarım zor durumdaysa.
Zaten çocuklar bakılacak çocuklar da değil büyükler. Sadece göz kulak olunacak, okula gidip gelişleri takip edilecek bu kadar.
Hamileyim Hamileyim. ...herkeste de bu hava. Ne olmuş ki yani sanki açık yaralı hasta allah korusun.

bunu bana mı soyluyorsunuz?
bende karsımdakı turbanlıdan ılerı olan bayana sordum bu soruyu bu abartının bu ılerı gıdısın amacı sadece ortunmek olmasa gerek
O avatar fotosu anonim bi foto muhtemelen birçok yerde rastladım çünkü . Öyle olmasa bile kişinin tercihi siz dahil kimseyi alakadar etmez. Sizin dış görünüşüze bakarak yorumlar yapılsın amacınız sorgulansin ister misiniz?

ben bakardim görümcemin cocuklarina.
onlar benim canlarim.

sizin görümcenizle araniz nasil bilmiyorum fakat ne olursa olsun cocuklar günahsiz. anneleriyle sorununuz olsa bile bakmamazlik yapmazdim.
yaramaz diye bakmak istemiyor olabilirsiniz ama esinizle konusup size yardim etmesi gerektigini söyleyebilirsiniz.

Konu sahibi hamile misin?
Herkes böyle demiş.
Hamile değil isen eşinin kız kardeşine böyle şey söylenir mi hiç

siz kimseye bakmayın.düşmez kalkmaz bir allah..yarın başına neler geleceğini kimse bilemez ..belki sen de onlara muhtaç olursun..görümcen yapılan iyiliği unutan bir değilse mutlaka hep yanında olacaktır.. ne yapsın dul kadın,düştü diye bir tekme de biz mi vuralım diyeceksiniz..ne demek yüz verme,,ayıp ya..bugün ona ,yarın bana..

ben bu goruse sahıp ınsanların ısterım kı bızden daha merhametlı daha bılgılı olsunlar ama goruyorum kı malesef
ayrıca sız degıl o yazsın bana olur mu?

Annem çalıştığı için biz kardeşimle orda burda büyüdük
Komiular bile baktı
İyi ki eskiden bu kadar merhametsiz pinpirikli bencil insan yokmuş ya da hepsi kk ya doluşmuş
Eşinizin tarafı ya aman sakın kabul etmeyin hiç biriniz olur mu
Ama ablabız teklif etse aaa ne demek tabi tabi olur
İki yüzlülük resmen

ne düşüncesiz kadınmış,sanırım 3 çocuğun var ve karnın iyice burnunda,durumunu anlat kenara çekip,başka bırakcak kimsesi yokmu ?

inanamıyorum yorumlara
Sabahtan beri konuyu takipteyim. Hem çok şaşırdım, hem de çok üzüldüm. Allahtan çevremde iyi insanlar var, yeri geldi komşum baktı ben hastayken çocuklarıma, yeri geldi arkadaşım baktı hem bana hem çocuğuma. Görümcem uzakta yakın olsaydık adım gibi emindim çocuklarından ayırmadan benim çocuklarıma da bakacağına. Ben de böyle bir durumda düşünmem bile. Hatta ben varken daha uzak akraba, ya da arkadaşa bırakmasına bozulurum bile.

inanamıyorum yorumlara
Bende inanamadım
Beddua etmem ama inş gün gelir çocuklarını bırakmak zorunda kalırkar ama bırakacak kimseyi bulamazlar. Bilirim o çaresizliği çünkü. İyi oldu bu konu. Kim neymiş görmüş olduk

Konu sahibi,
Kavga eden iki çocuğu evde tek bırakmak olue mu
Bırakacak yeri olsa bu tıyneyteki insana zaten bırakmaz belli ki çaresiz kalmış
Allah korusun ama yarın öbür gün siz ameliyat olsanız bişi olsa çocuklarınızı napacaksınız ? İki tabak koyacaksınız eksilir öisiniz? Ayrıca HASTA Yatalak değilsiniz sadece hamilesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…