Mail adresi vermek yasak, ayrıca ben msnden konuşan tartışan küfürleşen -15 ergenlerinden değilim.
Yaşıtını bul lütfen.
Çıkışta görüşelim gibi birşey mi bu yaptığın inan hiç güleceğim yoktu :)
Bende şaka yaptim zaten :)
Yalniz düsünce tarzına bayıldım, keske herkes bu kadar positiv olsa.
Ben sana tehtitvari bir şekilde vermiyorum msn adresimi,açılan bu başlık altında başlıkla alakasız bir konu hakkında tartışıp durmanın medeniyetsizce olduğundan özel mesaj atma hakkım da olmadığından msn adresimi verdim.Burada başlıktan alakasız yorumlarla konuyu dağıtma hakkımız olduğunu düşünmüyorum.Kendini tehtite uğramış hisseden sensin ortada öyle bi durum yok korkma
Derin ve Twetty
----
Sen de onun eşiyle bol bol fotolar çekin
o değil de ufak şeyler bunlar ya her şeyi dert edinmeyin.Çocukça bir şey yapmış görümcen sen de üzülüyorsun ne takıyorsun ki git fotoların altına yorum yap çok güzel foto filan yaz ufaktan imalı birşeyler söyle o yeterli gelir.
----
Yaptığım bu yorumu ilkokul 3e giden bir insan bile doğru düzgün anlar.Gelip bana resmen iftira atıyorsunuz.Amacınız kavga çıkarmak münakaşa etmekse bu sayfada olmaz.Bunun yeri bu sayfa değil.Özelden mail atamıyorum msn adresimi verdim eklersiniz.Ne derdiniz varsa oradan çözersiniz.Ama hiç bir şekilde bana iftira atma gibi bir hakkınız yok.Benim yaptığım yorumu nerden nereye çektiniz.Bu başlık altına gireceğim son yorum bu.Sizden ricam da aynı şekilde olucak açılan bir başlığı saçma sapan bir olayla gereksiz yere doldurmaya lüzum yok.Medeni olan ne demek istediğimi anlar
başka bir şey demiyorum.
Ben sana tehtitvari bir şekilde vermiyorum msn adresimi,açılan bu başlık altında başlıkla alakasız bir konu hakkında tartışıp durmanın medeniyetsizce olduğundan özel mesaj atma hakkım da olmadığından msn adresimi verdim.Burada başlıktan alakasız yorumlarla konuyu dağıtma hakkımız olduğunu düşünmüyorum.Kendini tehtite uğramış hisseden sensin ortada öyle bi durum yok korkma
.
kişisel fotoğrafın internete izinsiz başkası tarafından konulması bence suçtur. kesinlikle hakkınızı savunun ve onları internetten sildirin. benim resmimi başkası nete koysa çok kızarım
Hı hı,tamam,oldu,peki..
Bende sen beni tehtit ettiğinden beri :18: korkudan ölmek üzereydim.
İçime su serpti bu mesajın,Allah razı olsun.
simdi beni niye geri kattin ki uzlasmaya varmamismiydik kimse kimseye iftira atmadi yanlis anlamis olabiliriz sende bunu duzeltirsin alttan alttan hakaret edip sonra bunun yeri burasi degil filan diye melek olma...ayrica gecmiste yazdigim yorumlari tekrar ediyorum dahada soyleyecek birseyim yok NOKTA
arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım
ama sende hakaret vari konusuyorsun neyse ya,Ya kusura bakma seni sokmak istememiştim sadece yorumumu tekrar hatırlatmak için oraya senin de adını eklemiştim.Sonra konuya sinirimden ikinize dair konuşarak gitmişim.Sen de beni anla durup dururken ensest muamelesi gördüm.Ve bu ciddi bir şekilde hakarettir.Nasıl sakin olabilirdim?
(komiksin bir şey derdim de şimdi neyse,kendimi düşürmeye gerek yok tamam canım tamam
kişisel fotoğrafın internete izinsiz başkası tarafından konulması bence suçtur. kesinlikle hakkınızı savunun ve onları internetten sildirin. benim resmimi başkası nete koysa çok kızarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?