görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

Ben sana tehtitvari bir şekilde vermiyorum msn adresimi,açılan bu başlık altında başlıkla alakasız bir konu hakkında tartışıp durmanın medeniyetsizce olduğundan özel mesaj atma hakkım da olmadığından msn adresimi verdim.Burada başlıktan alakasız yorumlarla konuyu dağıtma hakkımız olduğunu düşünmüyorum.Kendini tehtite uğramış hisseden sensin ortada öyle bi durum yok korkma
Derin
----
Sen de onun eşiyle bol bol fotolar çekin

o değil de ufak şeyler bunlar ya her şeyi dert edinmeyin.Çocukça bir şey yapmış görümcen sen de üzülüyorsun ne takıyorsun ki git fotoların altına yorum yap çok güzel foto filan yaz ufaktan imalı birşeyler söyle o yeterli gelir.
----

Yaptığım bu yorumu ilkokul 3e giden bir insan bile doğru düzgün anlar.Gelip bana resmen iftira atıyorsunuz.Amacınız kavga çıkarmak münakaşa etmekse bu sayfada olmaz.Bunun yeri bu sayfa değil.Özelden mail atamıyorum msn adresimi verdim eklersiniz.Ne derdiniz varsa oradan çözersiniz.Ama hiç bir şekilde bana iftira atma gibi bir hakkınız yok.Benim yaptığım yorumu nerden nereye çektiniz.Bu başlık altına gireceğim son yorum bu.Sizden ricam da aynı şekilde olucak açılan bir başlığı saçma sapan bir olayla gereksiz yere doldurmaya lüzum yok.Medeni olan ne demek istediğimi anlar

başka bir şey demiyorum.

Son düzenleme:
Bende şaka yaptim zaten :)
Yalniz düsünce tarzına bayıldım, keske herkes bu kadar positiv olsa.

Saol canım, üç günlük dünyada o bunu demiş bu bunu demiş diye düşünüp dertlenip kendimizi yiyeceğimize, en iyisi olayda esprili bir taraf bulabilmek o zaman kırgınlıklarda bir nebze olsun hafifliyor.

simdi beni niye geri kattin ki uzlasmaya varmamismiydik kimse kimseye iftira atmadi yanlis anlamis olabiliriz sende bunu duzeltirsin alttan alttan hakaret edip sonra bunun yeri burasi degil filan diye melek olma...ayrica gecmiste yazdigim yorumlari tekrar ediyorum dahada soyleyecek birseyim yok NOKTA

kişisel fotoğrafın internete izinsiz başkası tarafından konulması bence suçtur. kesinlikle hakkınızı savunun ve onları internetten sildirin. benim resmimi başkası nete koysa çok kızarım

Hı hı,tamam,oldu,peki..
Bende sen beni tehtit ettiğinden beri :18: korkudan ölmek üzereydim.
İçime su serpti bu mesajın,Allah razı olsun.

kişisel fotoğrafın internete izinsiz başkası tarafından konulması bence suçtur. kesinlikle hakkınızı savunun ve onları internetten sildirin. benim resmimi başkası nete koysa çok kızarım

sorunda burada zaten,arkadaş fotoğrafı konulmadığı için kızıyor

Hı hı,tamam,oldu,peki..
Bende sen beni tehtit ettiğinden beri :18: korkudan ölmek üzereydim.
İçime su serpti bu mesajın,Allah razı olsun.

( komiksin bir şey derdim de şimdi neyse,kendimi düşürmeye gerek yok tamam canım tamam

Ya kusura bakma seni sokmak istememiştim sadece yorumumu tekrar hatırlatmak için oraya senin de adını eklemiştim.Sonra konuya sinirimden ikinize dair konuşarak gitmişim.Sen de beni anla durup dururken ensest muamelesi gördüm.Ve bu ciddi bir şekilde hakarettir.Nasıl sakin olabilirdim?

yazını okuyunca direk kendi durumum aklıma geldi.ben gelin değil görümce konumunda olanım.bizim gelinimizde nişan ve düğün fotoğraflarını koymuş ama resimlerde sadece kendi ailesi ve abim var,bizden hiçkimse yok.geçen aylarda da doğum yaptı,mesela sadece kendi annesiyle bebeğin resmi var ama benim annemin falan yok.oysaki hepimizle çekilen resimler var ama koymuyor.bilmiyorum kastimi yoksa bilmedenmi ama zaten kendisini fazla arayıp sormuyorum başka sebeplerden dolayı,aramızda mesafeli bir ilişki var,zaten facemde yok,abim eşimimin facesinde ekli,gelinde abimi etiketliyor oradan tesadüf görüyorum.zaten bindebir görüşüyorum,görüştüğümdede sormuyorum bile,kendimimi düşürcem,eğer bilinçli yapıyorsa onumu mutlu edicem.

ama sende hakaret vari konusuyorsun neyse ya,
bence karsilikli yanlis anlasilmalar oldu daha fazla uzatmaya gerek yok yeterince uzadi zaten

Facebook un insan psikolojisi üzerindeki negatif etkilerinden bahsedilmişti işete tam bu konu onu anlatıyor.Yok kıskandırmak için paylaştı,beni kıskandı beğenmedi,neden yorum yazmadı,cevab bile vermedi vs vs vs....o yüzden face hesaplarını kapatın kafanız rahat etsin.Görümceniz öylemi yaptı üzülmeyin lafını bile etmeyin eşinizede onada imasını dahi yapmayın.Koskoca TAPU sizin üzerinizde sadece sizin resimlerinizin olduğu ve imzanızın.Tınlamayın gitsin gidin eşinize sarılıverin şimdi ben seni çoooooooook seviyorum ya aşkım sensiz ne yaparım canımınsultanı diyin.Baştacı yapın sevin edin ama nazınızıda esirgemeyin tamammı güzel kardeşim.Değmez üzülmene hazinene sahip çıkarsan korur kollarsan kimse kolay kolay alamaz elinden alır gibi olur bazen ama sen işini bilirsen korkulcak bişey yok...evinizde ayrı mı? evetse salllaaa dış kapının mandalı de içinden sımsıkı sarıl eşine o senin

kardeşi ABİsiyle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

mu dediniz???
bunda bi art niyet göremedim

görümcen kocanı çok sahiplenmiş, seni sevmiyor, ayırmaya çalışıyor filan mı dememiz gerekiyordu?
bu kadar bunaltmayın şu kocaları ya, sizin kocanızsa onun da kaç yıllık kardeşi.
ne görümceyim ne görümcem var bu arada.
ne var, sarılır da öper de foto da yükler! ne var bunda?

Herkez ne kadar mülayim yaklasmis olaya.
Sizin basiniza gelse gelip buraya ayni konuyu acacaginizdan eminim:)
Ortada aman aman dedirtecek bir durum yok kabul ediyorum

Lakin

Ucunun bir cekilmis fotografi varken neden hep kendisi ve abisinin resimlerini koymus?
Ben olsam hepsini koyarim veya hic koymam!!!

Bana biraz acayip geldi konu sahibini hic takmamasi..

Son düzenleme:
ben görümcemi facebook eklemedim , eklemeyi de düsünmüyorum, abisiyle evlendim diye hayatmin en dibine girmek zorunda degil.

sizde bence silin bu eziyetten kurtarin kendinizi, diger yandan kiskanclik mevzusunu cözemedim bu " görümce " olayinda. bi paylasim söz konusu degil sonucta birinin esi birinin abisi.

Ne kadar kıskanç haset insanlar var. Abimle fotoğraf koyuyorsam bu kimseyi ilgilendirmez.
Allah sizler gibisinden korusun.
Bencillik hat safada.
Kocayı alıyorsunuz o sizin aileyle içli dışlı olmak zorunda siz ne kardeşi ne anneyi kabullenemiyorsunuz.
Allah sizler gibisini düşanımın başına bile vermesin.
Nefret ediyorum böyle triplere giren insanlardan.

Görümcem olmadığı için bişey diyemiyorum ama görümcem gibi sayılan eşimin kuzeni var çok yakınlar ve bende aralarındaki samimiyeti,eşimin ona yaptığı abiliği çok seviyorum...

Valla biraz abartıyorsunuz gibi geldi,o onun kardeşi..

Fazla bir benzerlik olmasa da benim eniştem gelip benim ablamla ilişkime karışacak.O biraz zor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…