görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

Allah başka dert vermesin!
benim görümcem neden benim resimlerimi kendi facebook unda veya başka bir şeyde paylaşsın ki.. ben olsam paylaşırsa kızarım.. onun listesindeki bnm tanımadığım bir sürü insan beni neden görsün?

ya da ters taraftan bakalım.. bnm kardeşimin eşinin resimlerini ben neden paylaşayım? sadece kendimin ve kardeşiminkileri paylaşırım..
bence ortada anormal bir durum yok

kardeş onlar niye ak niyet arıyorsun ki

durum ortada seni belliki sevmiyor resimlerinide paylaşmıyor sizi neden ayırmak istesinki sen onu ailesinden ayırmak istiyormusun .
rahat ol sende onun resimlerini paylaşma olsun bitsin kıskançlık yapma derim ...
bende kardeşlerimle olan resimlerimi paylaşıyorum ..eşlerinin resimleri yok ..bu onları sevmediğim anlamına gelmez ki çok şükür seviyorum ve iyi anlaşıyorum ama o an kardeşlerinle olan anılarını paylaşmak ve ölümsüzleştirmek istiyorsun sadece bu...

Kardeşiyle fotografını koymasıdamı hata? ne demek ne yapmaya çalışıyor? siz kocanızla evlendiniz diye ailesinden ayırmadınızya kardeşleri var annesi-babası var.. sizden öncede var oldukları gibi.. bu kıskançlığınızdan kurtulun bence...bence hatayı görümcenizde değil şu durumda kendinizde aranamız gerekiyor böyle bir konu açtığınız için

Konu sahibi foto koyduğu için değil neden kendisininde olduğu resimlerden konmamış onun için içerlemiş sanırım .

Konu sahibi foto koyduğu için değil neden kendisininde olduğu resimlerden konmamış onun için içerlemiş sanırım .

yok konu başlığı "görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya çalışıyor" olduğu için ben öle cevap verdim :107:

Uzun zamandır forumda hiç bir konuda yorumda bulunmadan sadece okuyup benim düşüncem de olan yorumları beğenip konudan çıkıyordum. Bu konuda da niyetim buydu ancak bir arkadaşımızın yaptığı bir yorumdan sonra yazmaya karar verdim.
Elbette normal şartlarda iki kardeşin arasına eş bile olsa kimse girmemeli ancak dediğim gibi normal şartlarda.. Ancak bazen öyle hastalıklı sevgiler oluyor ki kayınvaldeler ve görümceler oğullarına güle oynaya aldıklar(!) gelinlerini yok sayıyorlar.. Bekarken olması gereken bir evlat, kardeş, abi sevgisiyken evlenince o sevgi birden boyut değiştiriyor bazen durum o kadar vahim duruma geliyor ki nihayetinde kendilerinin yok saydığı ama her gece oğullarını koynunda yatan "gelin" de isyan ediyor ve malesef ki böylesi istenmeyen çirkin durumlar ortaya çıkıyor.
Ama inanın bana hiç kimse durduk yerde kocasını eşinden yada kardeşinden "kıskanmaz.." Ne yani deli mi insanlar!
Kayınvaldeler ve görümceler kendi elleriyle bir canavar yetiştirip sonra da masum anne, kardeş pozları veriyorlar.. Bu durumu yaşamayan bilmez hele ki "erkek kardeşim yok, görümcem de yok" diyen arkadaşlar hiç bilemez...

Ha bide lütfen sürü psikolojisinden vazgeçelim.. :) Sadece bu konu için söylemiyorum bunu genel olarak fikrim bu yönde..(Sakın polemiğe çevrilmesin bu cümlem ne demek istediğim gayet açık:)

kardesinin esimle olan resimlerini koymasını tabiki bende takmam cok normal ama aynı ortamda bulunduysak eger benimde onlarla cekilmis resimlerim varsa ve benim oldugum resimlerden en azından bir iki tanesini koymamıssa bir kasıt ararım heralde benden hoslanmıyor diye dusunurum ama cokda tınlamam bende ona aynı muameleyi yaparım

Son düzenleme:

Eveeet!! Koymasi gerekirdi eger kafa basiyosa iki dk dusunur bide yengemle olani koyiim diye... Bende gorumceyim ve eger kardesim le kendi resimleri mi koyuyosam gelininkinide koyarim,yani eger bi antipatim yoksa koyarim bu gorumcede varki koymamis... Bnim gorumcem bnim resmimi koymasa kizmam ama ben gelinimizinkini koyarim...

bak beraber çekildikleri fotoları da koymuş

bende aynısını yapardım görümcemi görmezden gelip eşimle ilgili yorumlar yapardım görümcemi de kızdıracak şekilde.

Bence abartılacak bir durum yok. Resimlerde çok güzel çıktığını, abisiyle çok hoş göründüklerini düşünmüş koymuş. Kardeş onlar.

Çok rahatsız olduysanız altına yorum yazarsınız " canlarım benim" diye. Ya da sizdeki fotoğrafları koyarsınız herkes görmüş olur.

Ufak şeylerde art niyet aramayın mutlu olamazsınız

Abartmasanız daha iyi, bunda sinir olacak bir durum yok...
Siz onun resmini koymasanız o da böyle düşünse ne derdiniz????
Gereksiz yere kendinizi doldurmayın....

Ben bu durumu anlamıyorum işte..

Öz kardeştende mi kıskanılıyor artık ? pes..

Sizin kardeşleriniz yok mu ? Onlarla resim çekip sosyal paylaşım sitelerine koyamaz mısınız ? Koyarsınız

Ama emin olun eşiniz sizin gibi ' Öküzün altında buzağı aramaz '

Çok duyuyorum ama bana saçma geliyo , benim eşimde görümceme mesaj bile atar hangi gün izinlişsin o gün gelelim oturmaya annemlere diye.

Bende ' selam söyle ' derim.

Vay efendim neden sana mesaj atıyor bana niye atmıyor diye komik bi kıskançlığa girmem

Buradakilerin çoğu hasetlikten ölecek yemin ederim
Canım kocişim yazardım diye akıl verenlerde ayrı bir alem ya
Öldürüyor burada ki evli hanımlar beni .
Sanki yanında ki kardeş ablası değil kime hava atıyorsanız .
Komik desem değil traji komik belki ama daha çok dram bu haller.

Son düzenleyen: Moderatör:

böyleleri yüzünden şimdiden diş biliyorum kardeşimin olmayan karısına...
bi erkek buldular diye buldumcuk oluyolar işte neyse...
ben çok gördüm böyle kadınlar ya,zoooooorla bi koca buluyorlar sonra da herkesten kıskanıyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…