Konu sahibi foto koyduğu için değil neden kendisininde olduğu resimlerden konmamış onun için içerlemiş sanırım .
basimiza tas yagacak bu gidisle
onun esiylemi fotograf cekinsin saka yaptiniz herhalde,
kiz agbisiyle resim cekinmis,
konu sahibi niye gorumcenin kocasiyla bol bol fotograf cekiyor ikisi ayni seymi sizce ?
van minitttttttt
Aman deme,yine korkutma beni
Kendime gelemiyorum sonra uzun süre.
Ne kadar kıskanç haset insanlar var. Abimle fotoğraf koyuyorsam bu kimseyi ilgilendirmez.
Allah sizler gibisinden korusun.
Bencillik hat safada.
Kocayı alıyorsunuz o sizin aileyle içli dışlı olmak zorunda siz ne kardeşi ne anneyi kabullenemiyorsunuz.
Allah sizler gibisini düşanımın başına bile vermesin.
Nefret ediyorum böyle triplere giren insanlardan.
Görümcesini kıskanan,
Eşinin kızkardeşine yaptıkları içine batan,
Uzaklaştırmaya çalışan herkesten nefret ediyorum......
Size ne!
Koymussa koymuş.
Sizinle olan fotoğrafınıdamı koyması gerekiyordu!
Bence görümceniz hasetleğinizi anlamış olmalıki yapmış böyle birşeyi!
Nikah düşmüyor,geliniz diye sizde görümce değilmisiniz bi yerde!(bu sözüm genelleme,üzerinize alınmayaın)
arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım
Eveeet!! Koymasi gerekirdi eger kafa basiyosa iki dk dusunur bide yengemle olani koyiim diye... Bende gorumceyim ve eger kardesim le kendi resimleri mi koyuyosam gelininkinide koyarim,yani eger bi antipatim yoksa koyarim bu gorumcede varki koymamis... Bnim gorumcem bnim resmimi koymasa kizmam ama ben gelinimizinkini koyarim...
Ben olsam o sinir etmeye çalıştığı fotoğrafların hepsine 'kocişimin tatlılığını, yakışıklılığını, çekiciliğini' yazardım cıvık cıvık.
Görümce de deli olurdu.
çok iyi yapmış; izin mi alacaktı senden?
arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım
Buradakilerin çoğu hasetlikten ölecek yemin ederim
Canım kocişim yazardım diye akıl verenlerde ayrı bir alem ya
Öldürüyor burada ki evli hanımlar beni .
Sanki yanında ki kardeş ablası değil kime hava atıyorsanız .
Komik desem değil traji komik belki ama daha çok dram bu haller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?