Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Merhabalar,

Şuan şoklardayım. Yakın zamanda görümcemin okulu ile ilgili olan problemini anlatan bir konu açmıştım. Ben onu sorun ederken bir yolunu bulmaya çalışırken gizli saklı görümcemin evli bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim. kendimi toparlayamıyorum, gördüklerim karşısında şok oldum bunu nasıl yapar.

Bize ait olan kullanmadığımız bir notebookumuz vardı. Görümceme üniversiteye giderken vermiştik. Eşim 2 gün önce geri aldı. (Eşim memleketine gitmişti.) Bugün işim vardı yaklaşık 1 senedir kullanmamıştık biz. Maillerimi açacaktım. G maili açtığımda otomatik açıldı. Baktım onun mail adresi ve bir adam hep maillerde. Açmayacaktım ama bu okul mevzusu ve davranışları beni üzüyordu. İçimde de kötü bir his vardı. Açtım adam telefonda eşinden dolayı görüşemediğini mailleşmelerinin daha mantıklı olacağını söylüyordu. Ve iş yerinin numarasını vermişti görümceme. Her mesajı adamın aşk dolu sözlerle dolu. Görümceminde öyle. Bir de çocuğu varmış adamın benim akıllı görümcemde çocuğu için çok tatlı sana benziyor falan gibisinden yorumlar yapmış. Üstelik 5-6 aydır da mailleşiyorlar ve ne cesaretse bizim ki maillerini silmiyor bile. Bu kız beni delirtecek. Bunu ne eşime nede annesine söyleyemem. Eğitim hayatı son bulur. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum elimde değil. O daha çok küçük. Nasıl bir cahillik, çocukluktur bu. Hiç korkusu bile yok başına geleceklerden habersiz.. Ben napım şimdi. Kaç kere buluşmuşlar, birbirleirnin kokusu falan üstünden silinememiş falan filan.

Evet görümceniz çok yanlış bir yolda ama sizin yaptığınızda pek doğru bir davranış değil. Onun maillerine bakmak size düşmez Çünkü zaten kimseye söyleyemeyeceksiniz haliyle içiniz içinizi yiyecek bir yardımınız olmayacak. Önce ki konularınızı okumadım ama aranız iyiyse görümcenizle konusmayı deneyin ha yok aranız iyi değilse eşinize söyleyin evet üzücü şeyler yaşanabilir ama en azından görümceniz yanlış şeyler yapmaktan kurtulur. Eşiniz sizin söylediğinizi söylemesin sonuçta sizin yaptığınızı kendi yapmış gibi anlatabilir. böylelikle sizinde aranız bozulmaz. Ama bence sessiz kalmayın derim bi kere zaten bulaşmışsınız sonucta aynı durumda allah korusun ama sızın yakınınız olsa esınız sıze soylemese bu durumun hosunuza gıdecegını sanmam

:84: offf evlı bı adamla ne ışı olur yaa
okul felan dedığınıze göre yaşı daha küçük

ne abısıne ne de annesıne söylemızı tavsıye ederım
ama mutlaka bı son bulması gerek bu oyunun
sızın aranız nasıl? Yanı bı kenara çekıp konuşsanız nasıl olur
maıllerı gördüm desenız??

Merhabalar,

Şuan şoklardayım. Yakın zamanda görümcemin okulu ile ilgili olan problemini anlatan bir konu açmıştım. Ben onu sorun ederken bir yolunu bulmaya çalışırken gizli saklı görümcemin evli bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim. kendimi toparlayamıyorum, gördüklerim karşısında şok oldum bunu nasıl yapar.

Bize ait olan kullanmadığımız bir notebookumuz vardı. Görümceme üniversiteye giderken vermiştik. Eşim 2 gün önce geri aldı. (Eşim memleketine gitmişti.) Bugün işim vardı yaklaşık 1 senedir kullanmamıştık biz. Maillerimi açacaktım. G maili açtığımda otomatik açıldı. Baktım onun mail adresi ve bir adam hep maillerde. Açmayacaktım ama bu okul mevzusu ve davranışları beni üzüyordu. İçimde de kötü bir his vardı. Açtım adam telefonda eşinden dolayı görüşemediğini mailleşmelerinin daha mantıklı olacağını söylüyordu. Ve iş yerinin numarasını vermişti görümceme. Her mesajı adamın aşk dolu sözlerle dolu. Görümceminde öyle. Bir de çocuğu varmış adamın benim akıllı görümcemde çocuğu için çok tatlı sana benziyor falan gibisinden yorumlar yapmış. Üstelik 5-6 aydır da mailleşiyorlar ve ne cesaretse bizim ki maillerini silmiyor bile. Bu kız beni delirtecek. Bunu ne eşime nede annesine söyleyemem. Eğitim hayatı son bulur. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum elimde değil. O daha çok küçük. Nasıl bir cahillik, çocukluktur bu. Hiç korkusu bile yok başına geleceklerden habersiz.. Ben napım şimdi. Kaç kere buluşmuşlar, birbirleirnin kokusu falan üstünden silinememiş falan filan.

çok zor bir durum içindesin. allah yardımcın olsun. söylesen kızın okul hayatı biter diyosun, söylemesen içinde uhde, görümcenle konuşsan ters teper:( zor iş valla tecrübeli arkadaşlar yazarsa bir çözüm yolu ben de faydalanayım ne olur ne olmaz...

Evet görümceniz çok yanlış bir yolda ama sizin yaptığınızda pek doğru bir davranış değil. Onun maillerine bakmak size düşmez Çünkü zaten kimseye söyleyemeyeceksiniz haliyle içiniz içinizi yiyecek bir yardımınız olmayacak. Önce ki konularınızı okumadım ama aranız iyiyse görümcenizle konusmayı deneyin ha yok aranız iyi değilse eşinize söyleyin evet üzücü şeyler yaşanabilir ama en azından görümceniz yanlış şeyler yapmaktan kurtulur. Eşiniz sizin söylediğinizi söylemesin sonuçta sizin yaptığınızı kendi yapmış gibi anlatabilir. böylelikle sizinde aranız bozulmaz. Ama bence sessiz kalmayın derim bi kere zaten bulaşmışsınız sonucta aynı durumda allah korusun ama sızın yakınınız olsa esınız sıze soylemese bu durumun hosunuza gıdecegını sanmam

:84: offf evlı bı adamla ne ışı olur yaa
okul felan dedığınıze göre yaşı daha küçük

ne abısıne ne de annesıne söylemızı tavsıye ederım
ama mutlaka bı son bulması gerek bu oyunun
sızın aranız nasıl? Yanı bı kenara çekıp konuşsanız nasıl olur
maıllerı gördüm desenız??

Maillerine bakmam doğru hoş değil ama bazı problemler yaşaması ne bilim bakmam gerektiğini düşündüm.
Çok samimi değiliz ve bunu ben ona söyleyemem eşimle paylaşacağımı düşünüp evden bile kaçabilir.

Merhabalar,

benim merak ettiğim bu kızlar evli erkeklerde ne bulur yani bekarların suyu mu çıktı? Hayır mantığımı zorluyorum bekarsın okuyorsun ee daha yok mu ya üniversitende hiç Allahım ya rabbim. Ya bunun cevabını verecek yok mu samimiyetimle soruyorum ya ne güzel hiç evlenmemiş nikah masasına oturma hazzını yaşamamış, erkekler varken niyeeee

nasıl birisinin şahsi maillerini okursunuz habersizce?
ne hakla başkasının özelini karıştırıyorsunuz?
bu ne cür'et?

çok zor bir durum içindesin. allah yardımcın olsun. söylesen kızın okul hayatı biter diyosun, söylemesen içinde uhde, görümcenle konuşsan ters teper:( zor iş valla tecrübeli arkadaşlar yazarsa bir çözüm yolu ben de faydalanayım ne olur ne olmaz...

Eşime söylesem okul hayatı biter, dışarı bile çıkmasına izin vermeyebilirler.

Çok mu acımasız olacak bilmiyorum ama evli bir adamla birlikte olan bir insanın okul hayatı filan hiç umrumda olmaz benim.
O kadıncağız acı çekeceğine bu pisliği yaşayanlar çekmeli.

arkadaş gizlice mail okumamış ki. açtığında sayfa açılmış. ayrıca kızın yaptığı daha mı mantıklı geliyor size anlamadım..

sonuçta o da bir insan sevmiştir, ne buldum delisi olmuştur.. oturup konuşmak fayda edermi bilmiyorum çünki o uçuyodur aklı havalardadır anlamaz ki... bilmiyorum ama hoş görülü karşılamak lazım. abisini yatıştıracak şekilde abisiyle konuşmak gerekir çünki siz bu işi tek başınıza halledemezsiniz..

Merhabalar,

merak edip okursan sonuçları böyle olur işte!..okumasaydın haberin olmayacaktı ve durduk yere dert edınmeyecektın kendıne..
sonuçta görümcen sana herşeyini anlatmıyor..
görende çocuk sanır , koskoca kız yaa..
üniv öğrencisi değil mi görümcen??

Çok mu acımasız olacak bilmiyorum ama evli bir adamla birlikte olan bir insanın okul hayatı filan hiç umrumda olmaz benim.
O kadıncağız acı çekeceğine bu pisliği yaşayanlar çekmeli.

Bende kadına üzüldüm. Çocuğu var bide. Of başıma ağrılar giriyor.

Siz konuşmayı deneseniz olmazmı.Kaç yaşında bide?

Daha 19 yaşında. Bana güvenemeyebilir. Evden kaçabilir. Bu ihtimallerden dolayı konuşmam doğru olmaz.

Okul paralarını nerden aldığı çıktı ortaya

Bence görümcenle fazla ilgileniyorsun. Koskoca kız. Bırak ne yapıyorsa yapsın.

Öğrendin şimdi ne olacak? Birine söylesen tek suçlu sen olursun en sonunda. Ya öğrendiklerini kendine saklayıp görümcen için dua edeceksin yada onunla konuşup ujyaracaksın. Ama bu uyarma sana düşmez ve görümcen de çook kötü tepki verir. Ailesine hiç söylenmez.

Ben olsam böyle sorunlu bir görümcenin hiçbir şeyini kurcalamazdım. Bırak ne hali varsa görsün. Başına iş açılacak yakında.

arkadaş gizlice mail okumamış ki. açtığında sayfa açılmış. ayrıca kızın yaptığı daha mı mantıklı geliyor size anlamadım..

sonuçta o da bir insan sevmiştir, ne buldum delisi olmuştur.. oturup konuşmak fayda edermi bilmiyorum çünki o uçuyodur aklı havalardadır anlamaz ki... bilmiyorum ama hoş görülü karşılamak lazım. abisini yatıştıracak şekilde abisiyle konuşmak gerekir çünki siz bu işi tek başınıza halledemezsiniz..

Teşekkür ederim anlayışınız için. İnsanalr farklı şeyelre takılıyor. O daha önemli onlar için sanırım.

Aklı havada evet. Eşim anlayış göstermez canım biliyorum . Ben konuşursam hem o kendine zarar verir hem eşim, annesi bana daha çok kızar. Öbür tarafta zavallı bir kadın ve çocuk. Of

benım en son takıldığım nokta maıllerını okuman
asıl sorun görümcenızın yaptığı
tamam hoş değıl, ama ben olsam bende o an o maıllerı okurdum...

pekı ıçerığı nasıldı maıllerın? yanı aralarında nasıl bı ılışkı var anlayabıldınız mı?

Bu onun hayatı. Hem samimi değilsiniz, hem de ailesine söyleyemem kesinlikle diyorsunuz.
O zaman dert edinmeniz de saçma. Size ne oluyor ki ya. Anlamadım vallahi. Neden görümce ile ilgili bu kadar telaşa kapılıyorsunuz? Yakın olsanız hadi neyse diyeceğim ... O da yokmuş.

Back
X