- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi Melos199197
-
Aynen öyle olur, sonrada sallantıda olan ilişkinin sebebi senin onların ailesine iftira atman olur ve konu kapanır.Gorumcem biraz ihtirasli bir kadın..
Beni kiskaniyor ondan yapıyor der.
Ayilir bayılır ve kurtulur eminim .
Tuhaf biri .
Aynen öyle der...Aile de genetik midir nedir.Abla kardeş can yakıyorlar.Karışma bence.Hele senin durum böyleyken hiç karışma.Kendi mutsuz diye bana iftira atıyor der kalırsın öylece.Delilin olaydı iyiydi.
Evlenmek üzere olsaydı o zaman karşı tarafa kesin söylemek gerekir derdim ama bence bu durumda hiç karismayin. Gerçi bunu görüp sessiz kalınca da insanin vicdani pek rahat etmez heralde.Gerçekten bu aralar aklıma ne gelirse önüme çıkar oldu .
Evet ben yaptım demez herhalde hele ki elinizde kanıtınız yoksa iftira diyecek çünkü yasak bir aşk yaşıyor.
Üstelik kötü siz olacaksınız nişsnalınız ve ailesi size inanır mı orası aşikar.
Ayrıca benzetti beni der çıkar sıvışır işin içinden
Toto korkusu neler yaptırı insana anlatabildim mi?
Bana denk gelmese memnun olurdum.Tesadüfünde bu kadarı..
O olduguna emin misin ? Benzetmiş olmayasın..Bana denk gelmese memnun olurdum.
Eminim..O olduguna emin misin ? Benzetmiş olmayasın..
Yaprak dökümünde Ferhunde Leyla ile. Oğuz'un fotosunu çekip Leyla'ya yolladı ya aynı onun gibi aaaaAma ben olsam sinir olduğum biriyse o an fotosunu çeker kendisine gönderirdim. çok eğlenceli olurdu
Kocası ile 3 4 kez bayram da denk geldik..Gorumceye kin ofke bi kenara.
Bi insan aldatiliyor.
Ben kocasinin( yada karisinin, her turlu) daha fazla kandirilmasina dayanamadigimdan dolayi kocasina soylerdim.
Aslında öyle olmak lazım da ..Yaprak dökümünde Ferhunde Leyla ile. Oğuz'un fotosunu çekip Leyla'ya yolladı ya aynı onun gibi aaaa
kuzenin evli amcamı bi kızla görmüş trafikte .ilk yanındakini ben sanmış beni aradı ben olmadığımı anladı tabi ama birşey yapamadı. Aynı amcamın msjını gördüm telefonda telefon dökümü elimdeydi ben yengeme kıyamadım o yüzden sustum ama bence sen susmaAslında öyle olmak lazım da ..
Madem sana kotuluk yapan biriGorumcem biraz ihtirasli bir kadın..
Beni kiskaniyor ondan yapıyor der.
Ayilir bayılır ve kurtulur eminim .
Tuhaf biri .
Benim şu an yapabileceğim iki şey var ..kuzenin evli amcamı bi kızla görmüş trafikte .ilk yanındakini ben sanmış beni aradı ben olmadığımı anladı tabi ama birşey yapamadı. Aynı amcamın msjını gördüm telefonda telefon dökümü elimdeydi ben yengeme kıyamadım o yüzden sustum ama bence sen susma
Şimdi ben de aynısını yazdım.Madem sana kotuluk yapan biriozaman esine gizli bir numaradan ya da hesaptan mesaj at. Gorumcenin Esine su gun su saatte su mekanda gordum ordaki kamera kayitlarindan ulasabilirsin diye gerisi ona kalmis
Bencede karsi tarafa yazikkk bunu yapmalisin.Şimdi ben de aynısını yazdım.
Farklı bir numara dan yada özele açık ise o
Özel nodan ama numaraya ulaşmak için Nisanlim ile görüşmem lazım..
Neyse o kolay da , zaten avm girişi ve kamera vardı
ikinci seçenek mükemmelmiş ama keşke resim çekeydinBenim şu an yapabileceğim iki şey var ..
Ya nisanlima anlatip kenara çekilicem...
Yada eşini farklı bir numara ile arattirip farklı bir kişi ile gördüklerimi anlattircam.
Ki o olsa beni ayırmak için elinden geleni yapardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?