- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Kocası zaten çok yavaş bir adam .Bencede karsi tarafa yazikkk bunu yapmalisin.
Resim çekmek istedim de ne bileyim kendime o an için yakistiramadim..ikinci seçenek mükemmelmiş ama keşke resim çekeydin
Kıııız kocam arada şakasına ferhundelik yapma derken haklıymışYaprak dökümünde Ferhunde Leyla ile. Oğuz'un fotosunu çekip Leyla'ya yolladı ya aynı onun gibi aaaa
şoka girdin herhalde . Şimdi sen ortaya çıkıp böyle gördün desen yalanlayacak bana iftira ediyor rezil gelin diyecek. zaten seni istemiyorlarmış işte o yüzden kimse sana inanmmayacak iftiraaaa diyeceklerResim çekmek istedim de ne bileyim kendime o an için yakistiramadim..
Ama şu an olsa çekerdim.
ferhunde benim en sevdiğim karakter diziyi baştan sona 4 kere mi ne izledim hala izliyorum tv2 deKıııız kocam arada şakasına ferhundelik yapma derken haklıymış
Inanın kendisini hiç hazetmesem de böyle bir olaya şahit olmak hiç hoşuma gitmedi..Bu cok agir bi suclama. Benzetmis olamaz misiniz? Teras katindaydim diyorsunuz, belki de asagidakileri tam cikaramamis ve benzetmis olabilirsiniz.
Bence elinizde somut bir delil yokken kesinlikle kimseye bisey soylemeyin. Zaten pek sevilmiyormussunuz anladigim kadariyla, fesatligindan iftira atiyor derler
Aman beni sevmesinler de ben bizden uzak durun, evime kesinlikle gelmeyin derdimFotoğraflayıp kaynanayla görümceye gösterir, artık hepiniz beni seveceksiniz en çok beni seveceksiniz diye tehdit ederdim ben. Mis gibi fırsat ya kaçar mı hiç. Takip falan edip videoya mi alsan direk. Şahsen ben yapardım
Biliyor musun icimden geçen buydu..
Ama değmez zaten aile beni istemiyor o iftira der çıkar işin içinden gibi geliyor.
vallahi elinde bir kanıtın olsun resim mesaj faqlan ama iyi bir kanıtın olsun. sonra o ahlak zabıtasına git haddini bildirHayırlı akşamlar kızlar.. .
Nisanlim ile son olayları hepiniz biliyorsunuz ve ilişkimiz askıda...
Dün de sizlere içimi dökmüstüm ..
Hakikaten her anlamda zor ve karışık bir donemdeyim..
Bu gün kimseye haber vermeden evden yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gittim.
Tek amacım biraz yalnız kalmak ve kafamı dagitmakti...
Ve ben kahve içmek için bir yere oturdum...
Teras katı idi ..
Öylece dışarıyı ve etrafi izlerken küçük gorumcemin bir arabadan birisiyle indiğini gördüm açıkçası tanıdık birisidir diye düşündüm ama otoparkın girişinde dudaklarından öptü adamı..
Ben şok oldum ve öylece kaldım..
Kendisi benimle çok ugrasmisti..
Çok tuhaf bir karakteri var , saka adi altinda her lafi soyler , kizdiginizi anladigi anda da seni cok seviyirum ama der .ve ne yalan söyleyim ben hep bir şüphe icindeydim hareketlerinden dolayı...
Hatta bunu bana bir kaç kişi daha söylemişti ama onlarla bu konuyu konusmamistim..
Beni ilgilendirmiyor sonuçta..
Fakat sorun şu ki ben şu an bunu kimse ile paylasmali miyim ?
Yoksa zaten ilişkimin gidişatı kötü deyip görmemiş gibi mi davaranayim aklım çok karıştı...
Normalde olsa mutlaka eşine söylemek gerekir derdim ama şu an bilemedim..
Kızlar bu arada ben Nisanlim ile konuşmuyorum ama bu durumu kendisine anlatsam beni kesinlikle ele vermez ...
Gidip ablası ile kavga eder ..
Görmüşler der ..
Kulağıma geldi der ..
Çünkü kesinlikle kimseye iftira atip yalan söylemem bilir ve söylediklerime inanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?