görümcem geliyor..

eski konusunun açılış yorumuna bakarak yazıyorum; evi alan kv, ev kv nin üstüne. adil davranması ve ortayı bulması gereken kv gibi görünüyor. konu sahibi kv ye "kızına da ev almazsan o evi istemem" diyemezdi. anne oğul kız arasındaki mevzuda geline sataşmak görümceliğin şanından.
Kizina ev almazsan o evi istemem diyemezdi ama yapilan haksizliga goz yummayip kirada oturan gorumcesine destek olabilirdi.Anne ogul kiz arasina gelin girmis bence ;) Gorumceleri savunmuyorum yanlis anlamayin gorumcede degilim zaten ama burda durum baska.

Kizina ev almazsan o evi istemem diyemezdi ama yapilan haksizliga goz yummayip kirada oturan gorumcesine destek olabilirdi.Anne ogul kiz arasina gelin girmis bence :KK66: Gorumceleri savunmuyorum yanlis anlamayin gorumcede degilim zaten ama burda durum baska.
konu sahibi değil nişanlısı ve kv düşünmeliydi bunu. konu sahibi gelin olarak daha ileri gidemez bence.
görümce pek iyi niyetli durmuyor, gelin yardım önerse "sen kimsin aile içişlerimize karışıyorsun?" diyecek potansiyele sahip gibi.

Merhaba. Gorumceniz bir saygısızlık yapmış, gorumceler hep yaparŞaka bir yana siz artık bir aile olacaksınız, gorumcenizin söylediği söze karşın eşinizin veya kv'nizin gorumcenize nasıl bir tepkisi oldu, ben onu merak ettim açıkçası. Bir de gorumcenizin sizden ozür dilemesi lazım,aksi taktirde bu sorun hallolmadikca siz gorumceniz her geldiğinde şimdiki gibi nasil davranacaginizi bilemezsiniz ve gerilirsiniz.

konu sahibi değil nişanlısı ve kv düşünmeliydi bunu. konu sahibi gelin olarak daha ileri gidemez bence.
görümce pek iyi niyetli durmuyor, gelin yardım önerse "sen kimsin aile içişlerimize karışıyorsun?" diyecek potansiyele sahip gibi.
Ben onceki konusunda kendisini haksiz bulmustum yardim onerecek biri degil konu sahibi eli mahkum gorumceyle iyi gecinmeye yarin bigun ortak olucaklar o eve.Gorumce yardimu kabul ederdi zaten kadina buyuk haksizlik ayrim yapilmis sinirle soyledigi sozler davranislar bunlar.

Şu durumda görümcenize haksızlık yapılmış oluyor.siz ortak hak sahibi olunan evde onun hakkıyla da parasız oturucaksınız.bence kiranın yarısı kadar ona yardım yapılabilirdi.yine de size söylediği hiç hoş degil tabi ki.mesafe iyidir

Görümceye kesinlikle haksızlık yapılmış o ayrı ama size hakaret edemez.Ben olsam böyle bir durumda ondan özür beklerim.İkincisi bu erkek tarafının ev alması gerekir mevzuları hep ters gelmiştir.O ev bana batar ne kadar iyi olsalarda sanki bizim evimizde oturuyolar söz hakkımız var diyecekler gibime geliyor ilerde ki Türkiye gibi bir ülkede bu olağan birşey.

Merhaba. Gorumceniz bir saygısızlık yapmış, gorumceler hep yaparŞaka bir yana siz artık bir aile olacaksınız, gorumcenizin söylediği söze karşın eşinizin veya kv'nizin gorumcenize nasıl bir tepkisi oldu, ben onu merak ettim açıkçası. Bir de gorumcenizin sizden ozür dilemesi lazım,aksi taktirde bu sorun hallolmadikca siz gorumceniz her geldiğinde şimdiki gibi nasil davranacaginizi bilemezsiniz ve gerilirsiniz.
görümcem eşimle de konusmuodu canım ama hasta oldu biara iki kez falan konustular ev konusunu hiç açmadan.. kvle arası cok bozuktu hatta sen oğluna ev aldın biz tayinimizi kendi eşinin memlketine isticez falan dedi.. aslında kv ye de cok tepkili geliyor suan

Şu durumda görümcenize haksızlık yapılmış oluyor.siz ortak hak sahibi olunan evde onun hakkıyla da parasız oturucaksınız.bence kiranın yarısı kadar ona yardım yapılabilirdi.yine de size söylediği hiç hoş degil tabi ki.mesafe iyidir
aslına bakarsan ben o evde oturmak hiç istemedim ama kv direk oğluna niyet aldı ve eşim de istedi.. ama tapusunu kızı kızıo die kendi üstüne yaptı.. cok şükür maddi durumum yerinde yarın bigün bişey olsa ev de labilirim kiraya da cıkabilirim.. ve defalarca kv ye ve eşime böyle huzursuzluk olcaksa kirasını ödeyelim dedim ki evin içine bisürü masraf yaptık kirayı peşin verdik gibi.. ama bir sene sonra yine bu muhabbetler devam ederse restimi cekip evden tasınmayı önericem eşime.. biraz inada bindiler kv ve eşim.. cünkü görümcenin kocası ile görüşmüolar ve görümcenin kocasının doldurusuna geldiğini düşünüolar.. ve tavırları bu sekilde devam ederse kv evi direk eşimin üstüne yapacagını söylüyor.. işler karısık ve kritik yani olumlu yorum yapsam olumsuz yorum yapsam arada ben kalıyorum oyuzden direk eşime söylüyorum

nedeni kv nin aldıgı evde oturmamız ve bana ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim demesi

Kayınvalideniz haksızlık yapmış oğlunu kiradan kurtarip kızına yapmamak ne demek.. aslında sizin yapmanız gereken atıyorum evin kirası 1000 tl ise 500 tl görümceye vermektir.. bizde işler böyle yürür.. tabi bunu eşinizin veya kvnizin söylemesi lazım.. sonuçta onların kanı canı sizin kendi çıkarınızı düşünmeniz daha anlaşılır.. ama sırf mal lafı yüzünden bile küsmekte haklısınız.. bu haksızlığı böyle ifade etmemeliydi. muhtemelen kvde sizin için farklı düşünmüyor ama daha politik..

Kayınvalideniz haksızlık yapmış oğlunu kiradan kurtarip kızına yapmamak ne demek.. aslında sizin yapmanız gereken atıyorum evin kirası 1000 tl ise 500 tl görümceye vermektir.. bizde işler böyle yürür.. tabi bunu eşinizin veya kvnizin söylemesi lazım.. sonuçta onların kanı canı sizin kendi çıkarınızı düşünmeniz daha anlaşılır.. ama sırf mal lafı yüzünden bile küsmekte haklısınız.. bu haksızlığı böyle ifade etmemeliydi. muhtemelen kvde sizin için farklı düşünmüyor ama daha politik..
tabi canım kv kızından beter zaten raporlu olarak ruhsal sıkıntıları var ama oğlundan korkusuna benle şimdi iyi geciniyor .. ama ilk zamanlarda anneme ve bana bisürü hakaret etti (hastalığı baya tavan yapmıstı) şimdi kontrol altında.. annem ve ben hasta oldugu için büyütmedik zaten sonra cok pişman oldu kendine gelince hediye falan almıstı anneme ve bana.. allahtan eşim ağızlarının payını verio ve biliolar ki söyledikleri herseyi ben eşime direk söylüyorum ilk zmanlarda buna cok kızmıstı söylüyorum die:)) eşim de bana söylemicek kime sölicek die baya sert cıktı.. şimdi agzından cıkana dikkat ediyor

kira konusunu bicok kez dile getirdim ama beni sallayan bile yok bende artık yorum yapmıyorum kv ye.. ama eşime söylüyorum aslında olay evden ziyade damatlarına olan kinleriyle de baglantılı..

kira konusunu bicok kez dile getirdim ama beni sallayan bile yok bende artık yorum yapmıyorum kv ye.. ama eşime söylüyorum aslında olay evden ziyade damatlarına olan kinleriyle de baglantılı..

Hakaret olayinda sonuna kadar haklisin. Ne yapsan ne desen az. Ama kimsede çıkıp sen ne diyorsun, nasil boyle konusursun dememis gorumcene.

Sen yine hepsine iyi davran, hic bir sey yok gibi devam et. Bayramlas gul suratina geç.

Sana ve kendi ailesine onca laf soyleyip yasayan anne babanin mal kavgasina dusen, ona ragmen hic bir seyi takmayip bayramda dugunde orada olan kendisi. Asil kim ne mal ortaya çıkıyor böylece.

Onlar yarin iyi olur, sen kalirsin arada.. Daha düğünün olmamis olaylari büyütüp hakliyken haksiz olma. Birak onlar dertleri neyse ugrassin. Ev size alinmis, masraf yapmissiniz neden pireye kizip yorgan yakasin ki? Amaci bu zaten... anne babasi ile arasinda bu sorun hirsindan sana laf soylemis bence.
Sen disarida kal bu konularda, gaza gelip en guzel gunlerini böyle kusluklere kafa yorarak gecirme.

Hakaret olayinda sonuna kadar haklisin. Ne yapsan ne desen az. Ama kimsede çıkıp sen ne diyorsun, nasil boyle konusursun dememis gorumcene.

Sen yine hepsine iyi davran, hic bir sey yok gibi devam et. Bayramlas gul suratina geç.

Sana ve kendi ailesine onca laf soyleyip yasayan anne babanin mal kavgasina dusen, ona ragmen hic bir seyi takmayip bayramda dugunde orada olan kendisi. Asil kim ne mal ortaya çıkıyor böylece.

Onlar yarin iyi olur, sen kalirsin arada.. Daha düğünün olmamis olaylari büyütüp hakliyken haksiz olma. Birak onlar dertleri neyse ugrassin. Ev size alinmis, masraf yapmissiniz neden pireye kizip yorgan yakasin ki? Amaci bu zaten... anne babasi ile arasinda bu sorun hirsindan sana laf soylemis bence.
Sen disarida kal bu konularda, gaza gelip en guzel gunlerini böyle kusluklere kafa yorarak gecirme.
canım görümceme sadece eşim sert cıktı ama eşimle konusurken cok politik davranıyor.. annesiyle yada benle konustugu gibi ev mal mülk derdine düşmeiş gibi oynuyor.. iki cocugu var onlara bile siz benim için xi daha cok seviyorsunuz demeyi öğretmişler arayıp annenannesine söylüyolarmıs

canım görümceme sadece eşim sert cıktı ama eşimle konusurken cok politik davranıyor.. annesiyle yada benle konustugu gibi ev mal mülk derdine düşmeiş gibi oynuyor.. iki cocugu var onlara bile siz benim için xi daha cok seviyorsunuz demeyi öğretmişler arayıp annenannesine söylüyolarmıs

Ruh hastası demek ki... cocuklarla duygu somurusu yapacak akli sira.. farkli bir sehirdeymis sanslisin. Ayni sehirde olsa daha zordu isin... surekli gorecek ve bir arada kalacaktin...
sende onun gibi politik davran bence. Dugunune, evine odaklan. Gelinlik sac makyaj fotoğraf cok guzel telaslarin var simdi. Huzurunu bozmasina izin verme.

Back
X