- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende esin olmadigi bi anda, sohbete gir, yada bi sekilde konuyu ac, de bizimde sonumuz yakindir, sen geldin geleli abinle kardes gibiyiz de. Aslinda abin baba olmak istiyo ama tabi misafir varken tik yok dekardeş gibiyiz eşimle onlar gerçek kardeş ben üvey
ben de sana tahammül etmezdim de seviyorum işte ne yapacaksın deseydin.Esimde bana diyor başka erkek olsa bu söylediklerime tahammül etmezmis
o zaman gitmeyeceksin. bahanen de bebeğin olacak.Canım senin dediğin gibi olmuyor bazı şeyler. Sen kendi evinde kimseyi mutfağına katmasanda her işi kendin yapsanda,kaynananın evine gidince kolaysa gitme mutfağa öyle bi şans olmuyor. Kaynanın evinde gelini misafir gibi oturtturmuyorlar malesef. Bana mesela kayınbabam hemen yemek hazırlayın çay yapın kahve yapın yok şu yok bu yok bu yaştan sonra anneniz mi yapcak şunu yapın bunu yapın kolaysa otur olmuyor üstelik emen durmayan bebeğim var acımıyorlar hiç. Sen nasıl misafir gibi oturabiliyorsun?
Olurmu canim ozaman derlerki nolmus benim kız kardesim sende kadınsın oda kadin ama annenler el ben onlarin yaninda rahat edemem der. Benim esimde bi ara annemler geldimi hemen disari kaciyodu firsat buluyodu en sonunda kizdim senin annen geldimi ben arkadaslarla buluscam deyip gidiyommu dedim de hemen kadin kadina oturun diye gidiyorum ben annenlerle ne sohbet etcem oluyo bende dedim olabilir kadin muhabbetine karismak istemiyo olabilirsin ama bende senin annenle konuscak muhabbetim yok durmadan laf sokuyo cocugumu emzirmeye calisiyo gitsem giderim dedim dahada gitmiyoOoo milletteki piskinlige bak yahu. Öyle yaparsa görümce kardeşimle kalırım ben sen git canım yapar gibi geliyor.
Konu sahibi senin kendi ailenden arkadaş grubundan vs karı koca ergen çocuk vs yok mu davet et gelinler onlar da kalsın 1 bir kaç gün belki kadın rahatsız olur gider.
Bu arada görünce gittikten sonra anneni teyzeni annaneni vs çağır eve onlar da en az 1 ay kalsın belki kocan bir şeyler fark eder.
o zaman eşini almayacaksın yanına. ablandan çekiniyorum, utanıyorum. o varken seninle yatmak bile istemiyorum diyeceksin.demezmiyim 3 gün salona girmedim kim anladı... eşimle tartıştım çocukdan ötürü o da yanımızda. yatağımı ayırdım eşimle gece ayrı yere geçtim bikaç saat uyumusum gördü yine gitmedi. anlamadı yani sorunlar benden oluyor diye. Eşim geldi yine yanıma odamıza gittik ama anlamıyor kadın.
Atmadim öncelikle bu aksam ki planım yıldönümümuz için plan yapcam ne zamana kadar burdasin bir kaç günlük bişey planlıyorum haftaya cumadan itibaren dicem cevabı merak ediyorumPeki bugün mesaj attiniz mi???
Ayy canım şu şu işler vardı bi hallediver sana zahmet... tarzında bişiler soylicektiniz?
yani cozum için bir an önce başlayın derim..
yoksa bu görümce sizi yollar ama kendi gitmez o evden...
Bir yerden başlamak lazım değilmi. Hadi bakalım herşey gönlünüzce olsunAtmadim öncelikle bu aksam ki planım yıldönümümuz için plan yapcam ne zamana kadar burdasin bir kaç günlük bişey planlıyorum haftaya cumadan itibaren dicem cevabı merak ediyorum
Olurmu canim ozaman derlerki nolmus benim kız kardesim sende kadınsın oda kadin ama annenler el ben onlarin yaninda rahat edemem der. Benim esimde bi ara annemler geldimi hemen disari kaciyodu firsat buluyodu en sonunda kizdim senin annen geldimi ben arkadaslarla buluscam deyip gidiyommu dedim de hemen kadin kadina oturun diye gidiyorum ben annenlerle ne sohbet etcem oluyo bende dedim olabilir kadin muhabbetine karismak istemiyo olabilirsin ama bende senin annenle konuscak muhabbetim yok durmadan laf sokuyo cocugumu emzirmeye calisiyo gitsem giderim dedim dahada gitmiyo
demSizin kendi akrabalarinizdan kimse yokmu. Gelsin size yatılı misafir olarak. Ev sahibi misafiri istemez . Misafir misafiri istemez mantığı ilebende çok fenayim valla
![]()
Demez heralde ya ama disciye gitcem yine diyebilir dış çektirdi biraz iyilesince diğerlerini de cektircek ben bunu da anlamıyorum bütün dişleri Çürüyene kadar nerdeymis acabaEğer birde derseki siz rahat olun evi ben beklerim diye![]()
vallahi mantıklı şehir uzak değilse atlayın arabaya otobüse hepiniz kayınvalidenize gidin görümcenizi de orada bırakıp dönünAkıl edemiyor belliki. Bi haftasonu alip git kaynanalara donmez heralde geri sizle bibdaha.
Atmadim öncelikle bu aksam ki planım yıldönümümuz için plan yapcam ne zamana kadar burdasin bir kaç günlük bişey planlıyorum haftaya cumadan itibaren dicem cevabı merak ediyorum