• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

O an da anlamayınca zaten benim şalterler attı yoksa böyle değildim. Yuh dedim yani. Bu kadar saf olamaz öğretmen sonuçta.
Amacı kötü bence. Bence görümcem seni sevmiyor istemiyor. Abisinin seni boşaması için bile bile evinizde huzur bozmak için kalıyor. Nasılsa abim beni atamaz ben kardeşiyim. Gelini boşar başka gelin alırız diyo olabilir. Bu oyunlara gelme canım. Yuva yıkan çok görümce var.

Amacı kötü bence. Bence görümcem seni sevmiyor istemiyor. Abisinin seni boşaması için bile bile evinizde huzur bozmak için kalıyor. Nasılsa abim beni atamaz ben kardeşiyim. Gelini boşar başka gelin alırız diyo olabilir. Bu oyunlara gelme canım. Yuva yıkan çok görümce var.
Neden öyle düşünsün ki aklım almıyor bunu ama bu saflık ayağı da hayra alamet değil

Belki kaynananla anlaşamıyorsa yada herşeyine karışıyorsa o yüzden de kalabilir kaç senelik evlisin

Bence bilerek tatlı bi dille fakat ima ederek sen yabancı degilsin zaten artık misafirlik bi durumun kalmadı canim. Ben calisiyorum yetişemiyorum deyip hergun işe gitmeden once yada her aksam bi sonraki gün yapması gereken işleri tek tek soyleyin. Hatta fazla fazla iş gorevi verin ona. Hergun evi supurmesini silmesini isteyin vs. Oda kısa bi zaman sonra hizmetcilik yapmayamı geldim buraya deyip gidecektir bence.

Valla yengemi tarif ettin resmen o yine 3 gün misafir etmiş annemler amcamgile ne zaman gitse max 2 saat oturabiliyorlar ...8de gitmişler bir gün o da yemeksiz sadece çay için saat 11 olunca artık çayları buz gibi getirmeye başlamış..Ikramlik bisey de yok cay getiriyorum ya falan..Yengem yarın işe kaçta gidiyodun diye sormuş babama..Annem en son rahatsiz olmuş kalkalim mi diye sorunca babama hic oturun dememişler bile amcam da öyle alismis.Tabi o 1 oldu diyo annem bi daha o kadar oturmam dedi :) Kendisi de zaten ne zaman gelseler duyurma yapar sürekli annemgil oturun diye ısrar edince çayımızı içtik 2 saat oldu daha mı oturalım diye :))
Ooo bu baya tuhaf bi kadınmış ben böylesine selam bile vermezdim artık terbiyesizlik etmiş yani.
Bizimkinin kendi tarafı gelip günlerce kalıyorlarmış ama eşinin tarafını hiç sevmiyor kim gitse aynı şeyi yapmış yani.
Ki herkeste geldiği zaman el üstünde tutarlar kötü de davranmazlar aslında neden sevmiyor anlamadım.
Ah ah 3 gün kaldım ama zehir gibi geçti yani eşime çok kızdım beni bu durumda bıraktığı için.
Birdaha asla da gitmem yani 1 saat oturmaya bile gitmem.

Sende esinle uygun bi dille konus bence ay az bi zaman değil yani ozelin bile kalmamıştır daha yeni evlisin sonucta

Hepsi aynı benimde kaynanam hiç birşeyime el atmaz ama eşime sor dört dörtlük annesi

demezmiyim 3 gün salona girmedim kim anladı... eşimle tartıştım çocukdan ötürü o da yanımızda. yatağımı ayırdım eşimle gece ayrı yere geçtim bikaç saat uyumusum gördü yine gitmedi. anlamadı yani sorunlar benden oluyor diye. Eşim geldi yine yanıma odamıza gittik ama anlamıyor kadın.

Canim görüyorum ki kadın pişkin anlamayacak. Boşuna kendini hirpalama. Git yanına sor iki hafta kalicam dedin 1 ay oldu ne zaman gitmeyi planliyorsun?

Benimde gorumcemin evli arkadasi gelmisti ve ben hic kendisini tanimiyordum geldiginde tanidim ogluda vardi 20 yasinda,2 gun kalcam dedi ama oyle olmadi tabi 3gun oldu 4 gun oldu gitmedi bende en sonunda ben anneme gidicem dedim annem sehir disinda idi .bende artik gitsin diye valizlwrimi yalanda hazirlamaya basladim kendisi gordu bende senide akrabana birakalim dedim benden baskasida kabul etmemis meger ve bu kisi ile hic akrabaligimiz bile yok,neyse bu sekilde atlattim.

Benimde gorumcemin evli arkadasi gelmisti ve ben hic kendisini tanimiyordum geldiginde tanidim ogluda vardi 20 yasinda,2 gun kalcam dedi ama oyle olmadi tabi 3gun oldu 4 gun oldu gitmedi bende en sonunda ben anneme gidicem dedim annem sehir disinda idi .bende artik gitsin diye valizlwrimi yalanda hazirlamaya basladim kendisi gordu bende senide akrabana birakalim dedim benden baskasida kabul etmemis meger ve bu kisi ile hic akrabaligimiz bile yok,neyse bu sekilde atlattim.

Ooo milletteki piskinlige bak yahu. Öyle yaparsa görümce kardeşimle kalırım ben sen git canım yapar gibi geliyor.

Konu sahibi senin kendi ailenden arkadaş grubundan vs karı koca ergen çocuk vs yok mu davet et gelinler onlar da kalsın 1 bir kaç gün belki kadın rahatsız olur gider.

Bu arada görünce gittikten sonra anneni teyzeni annaneni vs çağır eve onlar da en az 1 ay kalsın belki kocan bir şeyler fark eder.

Back
X