- 6 Kasım 2014
- 227
- 173
- 53
- 36
Ah bir de eşim anlasaAllah sabır versin işin zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bir de eşim anlasaAllah sabır versin işin zor
Amacı kötü bence. Bence görümcem seni sevmiyor istemiyor. Abisinin seni boşaması için bile bile evinizde huzur bozmak için kalıyor. Nasılsa abim beni atamaz ben kardeşiyim. Gelini boşar başka gelin alırız diyo olabilir. Bu oyunlara gelme canım. Yuva yıkan çok görümce var.O an da anlamayınca zaten benim şalterler attı yoksa böyle değildim. Yuh dedim yani. Bu kadar saf olamaz öğretmen sonuçta.
Neden öyle düşünsün ki aklım almıyor bunu ama bu saflık ayağı da hayra alamet değilAmacı kötü bence. Bence görümcem seni sevmiyor istemiyor. Abisinin seni boşaması için bile bile evinizde huzur bozmak için kalıyor. Nasılsa abim beni atamaz ben kardeşiyim. Gelini boşar başka gelin alırız diyo olabilir. Bu oyunlara gelme canım. Yuva yıkan çok görümce var.
4 sene oldu.Belki kaynananla anlaşamıyorsa yada herşeyine karışıyorsa o yüzden de kalabilir kaç senelik evlisin
Malesef hemde hiç söyletmiyor.Eşler genelde aile konusunda pek laf soyletmiyorlar
Ooo bu baya tuhaf bi kadınmış ben böylesine selam bile vermezdim artık terbiyesizlik etmiş yani.Valla yengemi tarif ettin resmen o yine 3 gün misafir etmiş annemler amcamgile ne zaman gitse max 2 saat oturabiliyorlar ...8de gitmişler bir gün o da yemeksiz sadece çay için saat 11 olunca artık çayları buz gibi getirmeye başlamış..Ikramlik bisey de yok cay getiriyorum ya falan..Yengem yarın işe kaçta gidiyodun diye sormuş babama..Annem en son rahatsiz olmuş kalkalim mi diye sorunca babama hic oturun dememişler bile amcam da öyle alismis.Tabi o 1 oldu diyo annem bi daha o kadar oturmam dedi :) Kendisi de zaten ne zaman gelseler duyurma yapar sürekli annemgil oturun diye ısrar edince çayımızı içtik 2 saat oldu daha mı oturalım diye :))
kardeş gibiyiz eşimle onlar gerçek kardeş ben üveySende esinle uygun bi dille konus bence ay az bi zaman değil yani ozelin bile kalmamıştır daha yeni evlisin sonucta
İlginc gercekten bir omur boyle her geldiginde bunlari nasil geri gonderecegim diye mi dusunecek bu kadin? Bu sefer gitseler sonraki sefer ayni seyler yasanacak cunku kocasi durumdan memnun...
Esimde bana diyor başka erkek olsa bu söylediklerime tahammül etmezmisİyi sabirlisin herkes bu kadarına tahammül etmez inş.en kisa zamanda gider
demezmiyim 3 gün salona girmedim kim anladı... eşimle tartıştım çocukdan ötürü o da yanımızda. yatağımı ayırdım eşimle gece ayrı yere geçtim bikaç saat uyumusum gördü yine gitmedi. anlamadı yani sorunlar benden oluyor diye. Eşim geldi yine yanıma odamıza gittik ama anlamıyor kadın.
Benimde gorumcemin evli arkadasi gelmisti ve ben hic kendisini tanimiyordum geldiginde tanidim ogluda vardi 20 yasinda,2 gun kalcam dedi ama oyle olmadi tabi 3gun oldu 4 gun oldu gitmedi bende en sonunda ben anneme gidicem dedim annem sehir disinda idi .bende artik gitsin diye valizlwrimi yalanda hazirlamaya basladim kendisi gordu bende senide akrabana birakalim dedim benden baskasida kabul etmemis meger ve bu kisi ile hic akrabaligimiz bile yok,neyse bu sekilde atlattim.