• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

Eşlerin ailelerinde bir sorun olunca, eşler anlayışı nedense hep eşlerinden bekler. Yok annem şöyle, kardeşim böyle, empati yap falan filan. İyi de kimse de demez mi, bu gelinlerin günahı ne bunda. Kvniz burada kızını çağırmalı, hiç konusu geçmiyor mu?
Kayınvalidem çağırdı zaten halı falan yıkıcaklarmış sen yıka ben gelirsemde kurs olacak yapamam dedi.

Biletini al eline ver annen seni özlemiştir de ima ile.iyilikle gönderirsen yine gelir.kocan kızarsa kızsın çok biliyorlar.ben kendi tarafıma bile 3gun dayanabilirim 1 ay ne yuhhh.

Benim de annemin okuduğu bir sure var:KK70: bir keresinde bi misafir geldi eşimin arkadaşı ve karısı. Yeni tanışacağım ben. Bunlar da yolda kavga mı etmiş nedir suratlar 5 karış. Bir soru soruyorum 10 dk sessizlik. Yok gitmiyor muhabbet. Deli oldum. Normalde çok konuşkanımdır kadın kilitledi beni. Anneme mesaj attım neydi senin okuduğun diye. Söyledi okudum. 5 dk sonra kalktılar :KK54:
Böyle bir şey işte:KK70:
Eki Görüntüle 1894616
Nasıl bişey tam olarak :)

Evimde huzurlu değilim. Düzen kalmadı yabancıyla yaşıyormuş gibi 1 ay da uzun süre. Sabrım bitti malesef.
onu kastetmedim canım.
eşine ve görümcene rest çek. eşin de senin ailene gitmezse gitmesin.

siz eşinizden neden bu kadar korkuyorsunuz ?
yanı kavga etmekten ?

ya açıkca söyleyin git arık dıye
eşinizle de kavga edın yanı ne olacak?
Eşimle böyle kavgalarımız olmaz gayet huzurlu bir çifttik ciddi söylüyorum ama bu durum ikimizi de çok yıprattı çok kırıcı olduk ben buna da ayrıca üzülüyorum :(

Eşimle böyle kavgalarımız olmaz gayet huzurlu bir çifttik ciddi söylüyorum ama bu durum ikimizi de çok yıprattı çok kırıcı olduk ben buna da ayrıca üzülüyorum :KK43:
pekı kayınvaldenızı arasanız ağlamaklı bir şekilde evde huzur kalmadıgını anlatsanız ?
ya da dıger gorumcenızle aranız nasıl ? ona hanı cok bunaldıgınızı anlatsanız?

ya da arkadasların dedıgı gıbı aslınca kayınvaldenıze gtımek mantıklı hanı bır aydır gıtmıyorsunuz sanırım gorumcenız geldıgınden berı yanı gıtme zamanı gelmıs bence kayınvaldenıze zıyarete gıdın ve onu da orda bırakmış olursunuz peşinizden daha kalacam dıye gelmez heralde

Ev üstüne ev olmaz gercekten de. Eşinizle sakin tartismadan konusun tekrar bu konuyu.

pekı kayınvaldenızı arasanız ağlamaklı bir şekilde evde huzur kalmadıgını anlatsanız ?

ya da arkadasların dedıgı gıbı aslınca kayınvaldenıze gtımek mantıklı hanı bır aydır gıtmıyorsunuz sanırım gorumcenız geldıgınden berı yanı gıtme zamanı gelmıs bence kayınvaldenıze zıyarete gıdın ve onu da orda bırakmış olursunuz peşinizden daha kalacam dıye gelmez heralde
Yok gelmezde haftasonu için o kadar yola gidemeyiz muhtemelen işten izin de alamayız

Yok gelmezde haftasonu için o kadar yola gidemeyiz muhtemelen işten izin de alamayız

Başka bi misafirinin geleceğini falan söylesen yada böyle bi durum yaratsan . Yada bi hafta esinle vakit yarat kayinvalidene gidin yatılı yanınızda onuda goturun birakin getirmeyin geri

Ay bu gerçekten yüzsüzmüş ama yaa. Ben kesinlikle telefon açmadan gitmem, şimdiye kadar bir kere haber vermeden geldiler; onda da lafımı söyledim. "Keşke tlf açıp haber verseydiniz" filan dedim, suratları düştü ama ondan sonra kesinlikle haber vermeden gelmediler. Geldiklerinde de hep misafir gibi davranırım, mutfağa sokmam, iş yaptırmAm. Makineye bulaşık bile dizdirmem; normal misafir gibi davranırım. O gün yorulurum filan ama kimsenin benim evimi kendi evi gibi görmesini istemiyorum. Ben de onlara gittiğimde misafir gibi davranırım, hiç bi işe karışmam. Sizde sınırlar çoktan aşılmış, artık geri dönüşü olmaz. Açsizin evinizi kendi evi gibi benimsemiş. En mantıklı şey arkadaşların dediği gibi iş yaptırmak. Eee artık burası senin de evin oldu, ablacım şu şu işleri yapıverirsin bi artık bi zahmet deseniz belki işten sıkılır ve gider.
Canım senin dediğin gibi olmuyor bazı şeyler. Sen kendi evinde kimseyi mutfağına katmasanda her işi kendin yapsanda,kaynananın evine gidince kolaysa gitme mutfağa öyle bi şans olmuyor. Kaynanın evinde gelini misafir gibi oturtturmuyorlar malesef. Bana mesela kayınbabam hemen yemek hazırlayın çay yapın kahve yapın yok şu yok bu yok bu yaştan sonra anneniz mi yapcak şunu yapın bunu yapın kolaysa otur olmuyor üstelik emen durmayan bebeğim var acımıyorlar hiç. Sen nasıl misafir gibi oturabiliyorsun?

aslında gerçekten uzun lafa gerek yok alın karsınıza '' abla ben bu kadar misafirliğe alışık deiğilim tatlı tatlı gidelim gelelim kusura bakma acık konusuyorum bizim de böle böle bebek için tedavimiz var biraz sıkıntılı stresli olacagız biraz anlayış göster '' diyebilirsiniz
bu ayıp değil bir ay kalması ayıp

Kayınvalidenizi araya sokun.. Herhangi bir hastalıgı varsa ilgilenilmesi gerektiğini falan soyleyin..Belki işe yarar...

o zaman ben başımın çaresine bakmalıyım :KK43::KK43::KK43:
Canım bence siz kendi annenize gidin. Görümceniz sizin evinizden gidene kadar kendi evinize dönmeyin.Görümceniz siz evde olmayınca gelini evinden ettim rahatsız oldu benim yüzümden evden gitti diye vicdana gelip belki defolur gider.

• Beğen
Reactions: anu
Back
X