Yorumlari okudum, insallah is yerinden cagirirlar da gider. Sen de eşini karsina alip ciddi sekilde konusursun. Ben esimle 3 yildir ugrasiyorum, ama sonuc almaya basladim. Bunun en onemli sebebi de tavrim net ve kesin. Cok acayip sorunlu bir gorumcem var. Ona tavrim gitgide artti cunku onun edepsizlikleri de artti. Yeri geldi esimle kavga ettik, yeri geldi kvyi kpyi karsima aldim konustum ama idare etmedim canim.
Bence sen şu ana kadar oldukca taviz vermişsin, yuz bulmuş. Eşin de zaten sorun etmiyor, 'oh'!
Oyle bir dunya yok, kimse kimsenin evini duzenini bozamaz. Misafirligin dinimizde bile suresi 15 gundur, konuyu dine cekmek icin soylemiyorum sadece şu var ki gittigin yerde 'seferi' olmanin gun sınırı bile 15 gun.
Lutfen once kendin dusun sonra esinle konus. He sen halinden memnun olsan konu acmazdin. Belli ki sana da bu durum normal gelmiyor. Valla bu hayatta ben sunu ogrendim: karsimdaki deliyse ben daha deliyim, karsimdaki sorunluysa ben daha sorunluyum, neyse ne! Anlayis gosterdikce anani aglatiyorlar guzelim. Yuz verdikce astarini istiyorlar. Boylelerine sınırlari senin çizmen gerekli. Dedigim gibi yeri gelecek esinle birbirine gireceksin ama o evde senin kurallarin geçerli olacaksa süreç boyle adamlarla sancili geçebilir...
Herkes keske edebini bilse de insan gibi gelip 'gitse'... O zaman bunlara gerek kalmazdi ama gerek varsa da yapilacak...