• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

Eşim kızar ne demek y? Direk görümcemin yüzüne söylerim, kocamla da çatır çaytır kavgasını ederim.

ilk üç hafta kardeş kardeş yattık zaten artık ben trip yaptım yani ama o da işe yaramadı eşim problem etmedi bu durumu ve biz çocuk istiyoruz 4 yıllık evliyim tüp bebek tedavım başlayacak ama kimsenin haberi yok

Ben hiç konuşmaya bile girmiyorum ona nasıl şu işi yap dicem :KK43:
Benden 5 yaş büyük. O kadar yemek yaptı bana birgün sormadı ne yapıyım kafasına göre takılıyor.
Ben güzel ütü yapamıyorum senin ütün güzel bu kıyafetleri ütüle ütülermisin değil direk ütüle eline ver ütüyü ütülesin.Evi filan da süpürüp silme ben işten yorgun geliyorum yarın evi süpürüp silmen lazım de.Sizin kardeşiniz de gelmiş olsa eşiniz 1 aylığına razı olurmuydu?

Kendimce yaptığım son plan tatil planı hafta sonu için bişeyler planlıyorum ne zamana kadar burdasın diye sorcam gerçekten de evlilik yıldönümüz yaklaştı.

1. Merhaba Arkadaşlar ,
    Görümcem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir verin.
    Kadın boşanmış çocuğuda var 3 yaşında. Normalde Kayınvalidemlerle yaşıyor bize de kafa dinlemeye geliyim biraz diye geldi tabi bana hiç sormadan eşimden onay alması yetiyor gibi... Başta tamam dedim bir iki hafta kalır gider kendide öyle diyordu. Geldi burda dişçiye gitmeye başladı. Çocuğu göz doktoruna götürdü falan bir türlü gitmiyorlar 1 ay oldu. Kendi memleketinde pek ala hastane doktor var. Bende eşimde çalışıyoruz. Evde huzur istiyorum kuma gibi oldum resmen. Sürekli tartışıyoruz eşimle bu da kendi üstüne alıp ben gidiyim yeter bu misafirlik demiyor. Eşim de evde hiç bir işe karışma dedi. Görümcemde yemek dışında bişey yapmıyor. Hanımefendi prensens. Bulaşık ütü temizlik de bende. Artık tamamen bıraktım iş yapmayı da. Ama artık herşeyleri batıyor düzenim altüst oldu. Bide bütün komşularımla arkadaş olmuş sürekli geziyor. Gitmeye niyeti yok. Onunla tek kelime etmiyorum benle sohbet etmeye çalışıyor saf mı numara mı yapıyor anlamıyorum. Biri beni istemediğini bu kadar belli etse durmam giderim. Benim sabrım kalmadı çok mu büyütüyorum yardım edin. Ayrıca burda bi tane daha görümcem var. Onlarda çalışıyor. Bir gece gidip de kalmadı. Neden çünkü onlar çalışıyormuşşş. Sabır...

leylalal, 6 dakika önce
kaynananızla konuşun gönderin evden
ya da tutun kolundan atın
eşiniz de bir şey derse onu da atın

Bu ne be yetti bu insanların bencilliği
en kestirme yol bu

Eşim kabul ederdi kardeşimi kendisi çok iyidir bu konularda.
Kayınvalidemler küçük şehirde biz istanbuldayz. Bu da cazip olabilir tabi.

Amin gerçekten psikolojim bozuldu eşimle hiç tartışmalarımız olmaz artık hergün birbirimizi yıpratıyoruz.

1 ay kadar oldu küçük görümce gelmişti yanıma bekar zaten hamileyim kanamalı sıkıntılı geçiyo birde onun pisliğini çekmekten cinnet geçircektim resmen, yattığı yatağı bile toplamıyodu suya sabuna dokunmuyodu bende yap demedim hiç yanlış anlar diye öğüre öğüre yaptığım yemekleri oturup afiyetle yiyodu eşim farketti yengene yardım etsene falan diye odaya çekti konuştu aklı bi karış havada saçını boyasın kıyafet alsın dışarda avm lerde yemek yesin istediği herşeyi yaptık bende artık surat yapmaya başladım farketti kp aramış beni alın baba diye bu arada farklı şehirlerde oturuyoruz kv.lerle eşim kendisi götürdü teslim etti kardeşini ardından görümceden bana bi msj ben senin hizmetçin değilim bana temizlik yaptırmaya utanmıyosun yüzünü gördüm bilmem ne (sanki onun ne b...k olduğunu biz bilmiyoruz 15 inde kaçıp gitti kocaya sonra tekrar çıktı geldi edepsiz) kısacası ben evde 3.kişileri sevmiyorum eşimle tartışmalarımızda artmıştı defoldu gitti de huzura kavuştuk şükür

Ev yönetmeyi seven biri ise
Valla her gün halıları yıkattır yine de bıkmaz
Benimkiler öyle yani
Bilemiyorum havuzlu bir evde oturuyoruz ilk taşındığımızda babamın taraf çocuklarını sürekli göndermeye çalıştı annem biraz surat astı haklı olarak sonra zaten açık açık söyledi hiç çekinmedi :) havuz için geliyorsanız gelmeyin vs dedi 5 sene oldu havuz zamanı kimse gelmiyor artık :D kışın gelirler oturmaya oda kalmalı değil ki gerçekten bazıları hakediyor lafları.Sabahtan akşama kadar yüzüyorlar saat başı eve çıkıp yemek hazırla karnım acıktı onu yap bunu yap sanki hizmetçi var bizim işimiz gücümüz yok hiç üzerini banyoda değiş diyorsun yok illa parke üzerinde değişecek oda da çocuk dediğime bakma o kadar küçükte değiller.

mesaj çek hayatım gun içinde

makinada çamaşır var onu serip kardeşinin gömlek ve pantolonlarını ütülermisin ,
ben ütü sepetine koydum ,

evde biraz tozlanmış bir su silip toz alırmısın ,
eline sağlık byy

akşama eve gittiğinde asla mesajla iligli konuşma sanki o mesajı sen cekmemişsin gibi konuşmamaya devam et
tecrubeyle sabittir.

Hiçbir işe elini sürme hepsini görümcene yaptır O zaman sıkılır pes eder.Diğer görümce çalışıyorsa siz de çalışıyorsunuz.Diş tedavisi bitti mi peki bitmediyse o yüzden de gitmek istemiyor olabilir.
Tedavisi artık bitti ama bir süre bekleyip devam etmesi lazımmış. Ama gitmiyor o süreyi bekleyecek heralde. BUraya gelmeden önce kendi şehrinde gidiyordu doktora gidip orda devam edebilir. Diş çektirecek sonuçta

mesaj çek hayatım gun içinde

makinada çamaşır var onu serip kardeşinin gömlek ve pantolonlarını ütülermisin ,
ben ütü sepetine koydum ,

evde biraz tozlanmış bir su silip toz alırmısın ,
eline sağlık byy

akşama eve gittiğinde asla mesajla iligli konuşma sanki o mesajı sen cekmemişsin gibi konuşmamaya devam et
tecrubeyle sabittir.
Deneyeceğim inşallah olur. Ama eşime söylerse ben yapardım ona niye söylüorsun der. Artık istemediğimide bildiği için ne desem eşime batıyor

Ama o zaman sizin eşinizde problem var; anladım boşanmış kadın, muhtaç, canı sıkkın vs vs ama 2 yıl oldu diyosunuz. 2 yıllık hikayenin etkisi kalmamıştır ki. Boşanmış deyincd ben 3-4 ay önce filan yeni bi olay sandım. Hani tamam bir iki haftalığına gelinir de yani böyle bir iki ay hakikaten fazla. Çalışmasanız evhanımı olsanız da fazla. Herkesin kendi evi kendi düzeni var sonuçta. Sizin eşinizle bi yerlere tatile filan gitme şansınız var mı? Atıyorum haftasonu biz şuraya gidelim diye plan yapsanız eşinizle, biz burda olmıycaz sen yalnız sıkılma biraz da ablana geç filan deseniz ona da mı kızar eşiniz?
Ona kızmaz heralde ama görümcem ben burda kalırım siz gidin diyebilir :( Çünkü komşularla arası çok iyi

Peki bu tüp bebek meselesini ortaya atsanız eşinize karşı? Hani ablanı istemiyorum gibi değil de; hayatım bak çocuğumuz olsun istiyoruz, tedaviye başlıycaz, bu süreçte sessiz sakin bi ortamda stressiz bi şekilde tedavi olmamız gerekiyor, başbaşa olsak daha iyi olmaz mı? Hem kimse bilmiyor, öğrenmelerini de istemiyorum filan Şeklinde konuşsanız.. Bi faydası olmaz mı?

Deneyeceğim inşallah olur. Ama eşime söylerse ben yapardım ona niye söylüorsun der. Artık istemediğimide bildiği için ne desem eşime batıyor

madem burda yaşıyor gitmiyorsa kusura bakmasın işede yardım edecek ,
kocanada yüz verme , o yapmayacaksa sen yapacaksın yada ütütsüz giyeceksin de ,

en rahat sizin ev demek ki:))
cidden çok can sıkıcı.
kötü olmadan gitmez gibi gözüküyor.
eşinden yüz buluyor tabiki.
Rahat tabi ben sığıntı gibi yaşıyorum. Hiç bir şeyine karışmıyorum. Hata benim iyi düşüncemde demekki ama eşim beni kötü görüyor çok ayıp ediyormuşum falan

Back
X