- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Canım siz hangi doktora tese oldunuz!zor tabi birde onun tarafından bakmak lazım bence üzülüyo olabilir bizimde olmuyo olcak gibide gözükmüyo ben bile görümcem hamile üzülüyorum ama ona belli etmem asla kendimce üzülürüm hep bence sakın sende ona surat asıp küsme
Kıza da haliyle sorumluluk yükleniyordur,ondan canı sıkılmış olabilir,haksız da sayılmaz bence.benim bekar gorumcem tavır yapiyo bana daha sebebini anlayabilmiş değilim. bi kızım var babanne bakıyor su anda bu da bizim başımıza kalacak nasılsa soğuk durayim diye mi dusunuyo bilemedim. yani dicem benimki böyleyse senin uğraşıp da evlat sahibi olamayan gorumcenin böyle yapması daha normal. haklı demiyorum ama bu tavır bilerek yapılamaz ki zaten elinde olmadan içinden öyle gelir yani bence öyle olur o yuzden çok takma zamanla sindirince düzelir
Kızlar telefonda görüştüm gorumcemle ilk başta yine tavırlı ve soğuktu ben konuşup hal hatır sordukca açıldı ama bebek konusunu hiç açmadım oda sormadı ben ona tedavisini sordum gerçekten piskolojisi çok kötü durumda hiç böyle konuşmamıştık yenge çok kötüyüm dedi çok yoruldum dedi ben kendimi çok kötü hissettim canım yanıyor artık tedaviden dedi biraktim bende doktor da öyle dedi dedi kıyamadım icim gitti 21 yaşında daha sizde dua edin Allah'ım ona da hayırlı evlat versin en kısa zamanda cevaplarınız için çok teseteşe ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?