İş yerinde daha gelmedi gelsin geldiğinde gönlünü alıp helallik istemeyi düşünüyorum zatenBence siz haksizsiniz....yani bugun gorumcen olmaz baska biri cocugunu yaninizda sapur supur oper..gereksiz gorumcenize tepki vermissiniz...bence gidin ozur dileyin...
Biraz empati yapmalısınız, karşınızdakinden bekliyorsunuz ama siz de yapmalısınız.Bilmiyorum zaman ne gösterecek.
Tamam ben bencilim canım. . Olur mu ?Nasıl yani ?
-Sen yeni evlendiğinde ben yeni boşanmıştım sen benim yanımda kocanı şapur şapur öptün hep dedi.
-Bilerek mi yapıyorsun kısasa kısas mı yapıyorsun yani ?
- Hayır ama kimse düşünmedi dedi.
- Ben o zaman evlendiğimde 19-20 yaşındaydım ve farkında değildim, sen şu an 30 yaşındasın ve bu giden evlat dedim. Çok koca istiyorsan bulursun bi tane koluna takarsın dedim.
- Ama benimde giden kocam gelmicek, kızım parklarda babası olanlara bakıyor ne kadar zor biliyor musun sen dedi.
- O zaman çok düşünüyorsan kızını ayrılmasaydın abla dedim. ( Eşi aldatmıştı boşanma sebebleri bu )
- Her şey o kadar basit değil bak senin bi tane gitti ama ni tane daha gelecek dedi.
ben de hata ki şu seviye de tartışabilen bir insana cevap yazdım ." anlama yetersizliği" okuyunca bir de şaşırdım oysa üslup belli etmiş kendini çoktan.yapıcı yorum zor hanımefendi size kimbilir ne sancılarla ayrılan kadına o zman ayrılmasaydın diyebilmişsin.çok bencilsin konu sahibi çokkk.
Şı-u anda oturdum pc başına ve ağlıyorumHanımlar konu sahibi hatalı ama üstüne çok gidiyorsunuz.
Kadını resmen hakarete zorluyorsunuz, yapmayın.
İfade etmeye çalışıyor o da kendini.
Konu sahibi arkadaşım bence sen konunu kapattır.
Ancak bu konuda düşün.
Bak herkes seni haksız buldu.
Görümcenin kötü niyetli olduğunu düşünmedim ben.
ağlayacak bişey yok.Şı-u anda oturdum pc başına ve ağlıyorum
Çünkü kimse 20 sayfa okumuyor, ilk sayfadaki mesajınıza göre yorum yapıyorlar.Kızlar ben neden anlatamıyorum. Neden bu kadar acımasız eleştiri yapıyorsunuz. Ben şu an zaten size diyorum ki ;
kendisi iş yerinde yok gelsin gönlünü alıp helallik istemeyi düşünüyorum. Yanlış davrandık birbirimize diyorum.
Ben aksini söylemiyorum şu an hala neden üstüme üstüme geliyorsunuz ? Böyle gereksiz saçma bir konu nereden çıktı neden ben böyle bir şey düşündüm gerçekten bilmiyorum.
Zaten onun kalbini kırdığım için ben çok üzüldüm sonrasında. Ama dilin kemiği yok söz ağızdan çıktı kalp kırıldı.
Bu saatten sonra ben üstüme düşeni yapacağım. He nasıl bir ilişkimiz olur bundan sonra bilemem.. Böyle olsun bende istemezdim..
Ama o kucucukkkkkkBir de tabii aldatılmış kadına "evladını çok düşünüyorsan boşanmasaydın" demek çok yakışıksız olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?