- 23 Ağustos 2012
- 51.835
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.377
- 898
Bir evladın diğer evladın yerini doldurmayacağını anlamanızı temenni ediyorum. 5 parmağın 5 i bir değil.
Babaannemin 9 evladı var hepsi sağ bir tek giden babam.
Ama bir tek babama yanıyor. Diğer evlatlarım var ohh giden gitti diyemiyor.
Yada diğer erkek çoçuklarının yerine koyup x evladıma ağlamayım olmuyor.
2 melek olmuş evlat annesi olarak gayet de iyi anlıyorum. Ama nereye kadar yanınızda fazla sevmesin? Hayat bizim böyle isteklerimize göre işlemiyor maalesef.Bir evladın diğer evladın yerini doldurmayacağını anlamanızı temenni ediyorum. 5 parmağın 5 i bir değil.
Babaannemin 9 evladı var hepsi sağ bir tek giden babam.
Ama bir tek babama yanıyor. Diğer evlatlarım var ohh giden gitti diyemiyor.
Yada diğer erkek çoçuklarının yerine koyup x evladıma ağlamayım olmuyor.
kendi hamile ama görümcesinin öncekini hatırlamasını istiyor. ama aynı zamanda görümcesine başka kocalardan bahsedebiliyor. bu cümleleri nasıl kurmuş aklım almadı. ben birinin canını yakmak adına böyle şeyler söyleyemem. nasıl ağzından bu cümleleri çıkarmış cidden hayret ettimEee siz de kadına o koca olmuyorsa başka koca tak koluna demişsiniz. Aynı şeyi siz de demişsiniz sonuçta bu kadını bu kadar sert eleştirmeyin.
SAKA GIBI RESMENŞöyle bir örnek vereyim.
Geçen gün iş yerindeki kız ağlıyor. Neden ağlıyorsun diye sorduğumda , görümcesini istemeye gelmişler. Ellerini öpmüş kahve yapmış..
Onun için ağlıyormuş. Kendini kaçmış çünkü. Böyle şeylerin normal olduğu, özel birgün olduğu için görümcenin gülmesi keyif alması normal dedim.her 10 kızdan 9 u yaşar zaten bu mutluğu dedim.
Oda hayır ben kaçarak "gelmek zorunda" kaldım. Biraz dikkat edebilir dedi.(18 yaşında kendi isteğiyle kaçmış.)
Yorumun nedir bu konu da ?
ABARTMAYALIM ISTERSENIZAyrica fazla simariksin ve hasetlik gani gani sende
bak bu hasetlikle güzel seyler bulmuyor pek insani
toparlan yani...keendine yazik etme
Doktorlar ikinci gebelik için, anomali tekrarlama oranının diğer çiftlerle aynı olabileceğini söyledi.
Büyük arter transpozisyonu muydu tanısı ?Konu hakkında ben birşey söylemeyeceğim fakat benimde kardeşimin bebeğinin damarları ters doğmuştu çok zor günlerdi şükür atlattık sizin durumunuz çok farklıymış allah kolaylık versin gerçekten zor.
Ama dayanamadım yorum yapacağım :) bence o kadından uzakd ur kendini ve ailenide uzak tut.
Ayyy olayı en baştan sana anlatamıcam. Gir konuyu baştan oku. Yorumlara göz gezdir.Sen niye onun çocuğunu kıskanıyorsun o niye senin evliliğini kıskanıyorsun hamd olsun 2. Tüp bebek denememamide negatif almama rağmen arkadaşlarımın hamileliğin çok seviniyorum ne yani bizde yok diye kimse dogurmasinmi
Maalesef çoğunlukla aynı ortamda bulunmak zorundayız.ister istemez aşırı hassaslaşmışsın kolay birşey değil
Aynı ortamda bulunmak zorunda mısınız ?
Ama sana da bir koca bulalım demen yanlış olmuş...
Büyük arter transpozisyonu muydu tanısı ?
Çok çok çok zor günlerdi..
Benim ki hipoplastik sol kalp sendromu
pulmoner atrezi
vs vs uzayıp gidiyordu..
İnşallah hep çok sağlıklı olur. Hep anneciğinin sıcacık kucağında olur. Doğumsal kalp hastası bebeklere hiç dayanamıyorum
Sizin anlamanız yetersiz galiba ? Ben neden onun çoçuğunu kıskanıcam. .Mantıksız bu. ! Anlattıklarımdan bunları mı anladınız. Bu sinirle kaynımada sıra gelecek zamanını bekliyorum.başlık yanlış olmuş ben görümcemin çocuğunu kıskandım olmalıydı.
siz neden kadının çocuğunu sevmesine karışıyorsunuz hangi cesaretle yanımda sevme diyebiliyorsunuz ?ve yine hangi cürretle tak koca koluna tarzı bişey diyebiliyorsunuz?hadi bunları uluorta konuşup nasıl yüzyüze bakıyorsunuz.kadın aldatıldığı için boşanmış sanki aldatma hafife alınacak bir boşanma sebebi gibi bir üslup sezdim sizde.
Allah kimseyi evladı ile sınamasın ama siz evladınızı kaybettiniz diye insanlar çocuğunu sevemeyecek mi üstelik baba sevgisinden mahrum bir çocuk bahsedilen.
dün ki konunuzu da okumuştum şu kadına verdiğiniz kavgaların yarısını kaynınıza verseydiniz keşke .
kaynın ne yaptı?Sizin anlamanız yetersiz galiba ? Ben neden onun çoçuğunu kıskanıcam. .Mantıksız bu. ! Anlattıklarımdan bunları mı anladınız. Bu sinirle kaynımada sıra gelecek zamanını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?