Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

Eee siz de kadına o koca olmuyorsa başka koca tak koluna demişsiniz. Aynı şeyi siz de demişsiniz sonuçta bu kadını bu kadar sert eleştirmeyin.

2 melek olmuş evlat annesi olarak gayet de iyi anlıyorum. Ama nereye kadar yanınızda fazla sevmesin? Hayat bizim böyle isteklerimize göre işlemiyor maalesef.

Ben bebeğimi kaybettikten sonra görümcem ben tatilde 2. çocuğu yapacağım diye kızını 1 ay bizim evimize bırakmaya çalıştı. Canım yandı mı evet, ama yanımda fazla sevme diyemezdim ne olursa olsun. Sana ne oluyor karışamazsın dese ne diyeceksin?

Ben yeni boşandım kocanı fazla öpme dese görümceye bak deyip sinir oldunuz. Hepimiz olurduk. Her ne olursa olsun hayat devam ediyor ve yeni bir evladınız daha oluyor. Bu isteğiniz artık fazlasıyla yersiz.

Eee siz de kadına o koca olmuyorsa başka koca tak koluna demişsiniz. Aynı şeyi siz de demişsiniz sonuçta bu kadını bu kadar sert eleştirmeyin.
kendi hamile ama görümcesinin öncekini hatırlamasını istiyor. ama aynı zamanda görümcesine başka kocalardan bahsedebiliyor. bu cümleleri nasıl kurmuş aklım almadı. ben birinin canını yakmak adına böyle şeyler söyleyemem. nasıl ağzından bu cümleleri çıkarmış cidden hayret ettim

Konu hakkında ben birşey söylemeyeceğim fakat benimde kardeşimin bebeğinin damarları ters doğmuştu çok zor günlerdi şükür atlattık sizin durumunuz çok farklıymış allah kolaylık versin gerçekten zor.

Ama dayanamadım yorum yapacağım :) bence o kadından uzakd ur kendini ve ailenide uzak tut.

S Sinemzt13 ilk bebeğinizi 20 günlükken kalp rahatsızlığından kaybetmişsiniz. Mekanı cennet olsun.
Çok ciddi bir anomali olmalı.
Şu an riskiniz ilk doğumdan dolayı daha fazla.
Sadece ayrıntılı us çektirmeniz yetmez fetal eko gerekir.
Biliyorsunuzdur zaten ama ben demessem içim rahat etmezdi.

SAKA GIBI RESMEN

Doktorlar ikinci gebelik için, anomali tekrarlama oranının diğer çiftlerle aynı olabileceğini söyledi.
Tabiki detaylı ultrason doktorumda istiyor. Riskli gebeliğim olduğu için.

Hatta en korktuğum şey hamileliğimde detaylı ultrason
Perinatologum gerekli görürse fetal eko yaptırırız.

Sen niye onun çocuğunu kıskanıyorsun o niye senin evliliğini kıskanıyorsun hamd olsun 2. Tüp bebek denememamide negatif almama rağmen arkadaşlarımın hamileliğin çok seviniyorum ne yani bizde yok diye kimse dogurmasinmi

Büyük arter transpozisyonu muydu tanısı ?
Çok çok çok zor günlerdi..
Benim ki hipoplastik sol kalp sendromu
pulmoner atrezi
vs vs uzayıp gidiyordu..

İnşallah hep çok sağlıklı olur. Hep anneciğinin sıcacık kucağında olur. Doğumsal kalp hastası bebeklere hiç dayanamıyorum

ister istemez aşırı hassaslaşmışsın kolay birşey değil
Aynı ortamda bulunmak zorunda mısınız ?
Ama sana da bir koca bulalım demen yanlış olmuş...

Görümcenin senin evliliğini kıskandığını düşünüyorsan, sende onun çocuğunu kıskanmışsın. Ne demek boşanmasaydın? Ne kadar ayıp şu cümle. Görümcen gayet yerinde bi cvp vermiş. Sen senin yanında çocuğumu sevmemi istemiyorsun madem, ben boşandığım da neden benim yanımda nispet yapar gibi hareketlerde bulundun kocanla demiş. E haklı. 4 aylık hamilesin bir de. Ne zamana kadar sevmeyecek senin yanında. Haa bir de Abla yanımda sevme nazarım değer demişsin ya, kendi ağzınla kıskanıyorum demişsin yani.

Ayyy olayı en baştan sana anlatamıcam. Gir konuyu baştan oku. Yorumlara göz gezdir.

başlık yanlış olmuş ben görümcemin çocuğunu kıskandım olmalıydı.
siz neden kadının çocuğunu sevmesine karışıyorsunuz hangi cesaretle yanımda sevme diyebiliyorsunuz ?ve yine hangi cürretle tak koca koluna tarzı bişey diyebiliyorsunuz?hadi bunları uluorta konuşup nasıl yüzyüze bakıyorsunuz.kadın aldatıldığı için boşanmış sanki aldatma hafife alınacak bir boşanma sebebi gibi bir üslup sezdim sizde.
Allah kimseyi evladı ile sınamasın ama siz evladınızı kaybettiniz diye insanlar çocuğunu sevemeyecek mi üstelik baba sevgisinden mahrum bir çocuk bahsedilen.
dün ki konunuzu da okumuştum şu kadına verdiğiniz kavgaların yarısını kaynınıza verseydiniz keşke .

Temiz kalp damarları ters doğmuştu. Uzun bir operasyon geçirdi. Şimdi durumu gayet iyi 6 yaşında doktor fazla koşmasını yasakladı fakat durduramıyoruz :)

Sizin anlamanız yetersiz galiba ? Ben neden onun çoçuğunu kıskanıcam. .Mantıksız bu. ! Anlattıklarımdan bunları mı anladınız. Bu sinirle kaynımada sıra gelecek zamanını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…