Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Bundan birkaç ay önce konu açmıştım kısaca özet geceyim. Görümcem bana sürekli laf sokmaya çalışan kötü bir insan. Ben kötü bir burun ameliyatı geçirdim beni ezmeye kötülemeye çalıştı ben de nişanlıma onunla görüşmemesini söylemiştim kk üyeleri beni topa tutmuştu. Bende bunca kadın yanlış düşünmez haksızım diye düşünerek nişanlımda özür dilemiştim ben konuşmam ama sen konuş demistim . Neyse bugün olanlara gelelim. Bugün nişanlımin kuzeninin düğünü vardı ona gittik ailesiyle tabi benim görünce de var. Neyse sonra eve geçtik bir çay içip kalkacaktık. Kayinvalidem çok iyi biri Allah var . Hem görümceme hem de bana yastık yorgan falan yaptırmış . Nasıl istersin uzun mu olsun kısa mi dedi . Uzun dediği de eski tip uzun yastıklar var ya onlardan. Ben de uzun istemem eski usul dedim benim görümce de uzun istemiş meğersem. Laf sokmaya çalıştı artık kızın çeyizini de mi biz alıcaz hem erkek hem kız evi olduk falan dedi. Alt tarafı yastık ya insan şu lafı söylemeye utanır. Nişanlım da Sen niye laf sokmaya çalışıyorsun dedi başladı küfürler etmeye s. Olup gitsin evimden . O o....pu için kardeşini karşına al neler neler . Nişanlım yapıştırdı tokadı sonra annesi babası benim yanımda dövdüler bunu. Ben kalktım bir daha gelmek istemiyorum bu kaçıncı benim ailem beni bu eve küfür işiteyim diye gelin vermediler dedim . Ben çıktım nişanlım biraz daha tartaklamış bunu. Sonra biz gittik 1 saat sonra annesi aradi özür dilemek için böyle evlat mi olur dedi . Sen defol git burası benim evim sen karışamazsın demiş kızına.babasi annesi dövmüş biz gidince biraz daha. Küfür yediğim için tabiki bir tuhaf oldum ben öğretmenim hayatında böyle bir şeyle karşılaşmadım ama herkes onun gerçek yüzünü gördü. Alttan alttan laf sokup sokup ben çok seviyorum diyordu annesine babasına güya ben yanlış anliyormusum . Görümce de hemşire doktorasini tamamlıyor üniversitede. Yaşı da 27. Böyle oldu işte hanımlar nişanlım da bir daha benim böyle bir kardeşim yok dedi

Evlenince barışıyorlar benzer birşeyde benim başıma geldi şimdi eşim görümcemle barıştı üstelik beni istemeyen kaynanam da hasta benim bakmamı istiyorlar onun için barışmış ablası eşimle bende annesine bakmak istemiyorum şimdi eşimle aram bozuldu

Ilk kez yapmıyor artık sonunda iyice ipin ucunu kaçırdı . Dövmezsen adam olmayacak tiplerden ha dovsen de bir şey olmaz buna. Ailesi de nişanlım da çok iyi emin olun . Ama yaptığı saygısızlık artık sınırı çoktan asti

Eşim ve ailesi inanın çok çok iyi insanlar kötü yorum yaparsanız üzülürüm . Ama görümcem Allahım böyle bir insan nasıl olabilir bu aileden nasip çıkmış dedirten tiplerden

babasi annesi dövmüş biz gidince biraz daha.
Nişanlım yapıştırdı tokadı

annesi babası benim yanımda dövdüler bunu.

nişanlım biraz daha tartaklamış bunu.
Görümce terbiyesiz okey.
Ama koskoca kadını döven aile
Ve dövdüler dövdüler diye ballandırarak anlatan sen
Hepiniz çok tuhafsınız.

Rahatladım yazmadım . Ben dayağı onaylayan bir şey yazmadım yukarda. Gerçek yüzünü gördüler diye sevindim yazdım . Ama nazi şeyleri çoktan hak etmişti . Laf söyle olmuyor azarla kız olmuyor . Olmuyor ya böyle bir insan olamaz diyorum

Emin olun bugüne kadar ağızlarını açmadıkları için şu an bu duruma dustuler

oo dövdüler tartakladılar sizde ballandıra ballandıra bakın ben haklıydım diye konu açtınız..
evlenincede kocam beni dövdü konularını aynı şevkle açarsınız artık

Ben yanlış bir durum görmüyorum.
Öyle mi?? 27 yaşında master yapan koca kadının ağzında küfürler olmasında, sonra tüm ailenin açık aleni koca kadını tartaklamasında sorun görmüyorsunuz yani?

Hanımefendi bu insanların içine karışıp aile olacak çoluk çocuğa karışacaksınız, o görümce uzaydan gelmedi o aileyle aynı ortamı paylaşıyor. Müstakbel kocanızın sorun çözme yolu da şiddete başvurmak! İlerde birgün evliliğiniz içinde hararetli bir tartışma yaşadığınızda tartaklanmayacağınıza çok emin gbsiniz! Hıyır o bini çik siviyir şiddit uygulımız diye düşünmeyin. Alışmış kudurmuştan beterdir ve de armut dibine düşer!

Sende az değilsin varya.
Üzüleceğin yere bir zil takıp oynamadığın kalmış.
Tavır yapsınlar icabında tamamen irtibatı kessinler fakat tekme tokat dovmekde neyin nesi??? Artı senin buna sevinmen hiç ama hiç normal değil.
Ayrica eski konunda haksızdın şimdide haksizsin bisey degismedi.
Evet sorunlarin olabilir fakat cozumu bu degil.

Ben ortada dayak atan aile görmüyorum. Kızın ailesi öyle değil eminim . Ama kız o kadar şımartılmış ki hep onum istediği olsun o hep laf soksun sınır bozsun ama kimse ona laf söyleyemesin tarzında birj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…