Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

Nişanlın senide dövecektir kork bence

Herkes bir şekilde yerini bilir. Ne olursa olsun bi kadına el kalkmaz

Bazı şeyleri haketmişti mesela neyi? Dayağı mı? Laf söyle olmuyor azarladın olmuyor iyi madem ailesi dövelim demiş. Unutmayın bugün kızını döven yarın sizi de dövebilir. Eşiniz de neticede o ailede yetişti. Yarın birgün o kardeşim der barışır. Allah aşkına hangi aile böyle bir durumda kızına ağzına sağlık der. İllaki karşı çıkar ama sizin kv kp çok abartmış. Hele bir de siz gittikten sonrada dövmüşler. Çok yazık. Görümce tamamen haksız ama siz ailedeki şiddet yanlılığını görmüyorsunuz. Konunuz da önceki konumda haklı çıktıma dönmüş.

Nişanlım yapıştırdı tokadı sonra annesi babası benim yanımda dövdüler bunu. Ben kalktım bir daha gelmek istemiyorum bu kaçıncı benim ailem beni bu eve küfür işiteyim diye gelin vermediler dedim .
Konu sahibinin gözünü açmayın bence arkadaşlar,bırakın evlensin.kocası yapistirsin tokadı oohh misss.nasıl iştahlı iştahlı anlatiyo içinin yağları erimiş resmen.bide kendisi dayak yesin de gorumcesinin yağları erisin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…