Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

Ben yanlış bir durum görmüyorum.
dayağı bariz bişekilde onaylamışsın işte. Yarın öbürgün kocan ve ailesi seni döverse haksızdım dersin oturursun.
Önceki konunda da haksızdın şimdikinde de.
Allah bilir kıza neler dedinde çıldırttın.

Senin gibisi düşman başına.

Belki dayağı eksik bulmuştur. Evden tamamen kovulmasını istemiştir kim bilir
Kovmuş ya zaten kvsi kızını.
Konuyu da zafer konusu olsun diye açmış konu sahibi.
Bilmiyor ki gün gelecek o kardeş yine baştacı olacak konu sahibi avcunu yalayacak.

Konuyu zor okudum kaldı ki yorumlara bakamadım bile sinirimden. Görümce doğru yapmış demiyorum yaptığı büyük terbiyesizlik ama aile haydut gibi.
Nişanlınız dövüyor, babası dövüyor defol git diyor, annesi dövüyor hem sizin önünüzde hem siz gittikten sonra, cidden tam gelin gidilecek aileymiş mutluluklar. Çok sevinmeyin ama bu duruma görümcenin yaptığı ne kadar anormalse nişanlınızın ve ailesinin yaptığı da o kadar anormal

insanın kalbi kötü olunca olayların değerlendirmesini doğru yönden yapamaması normal..
Ne olursa olsun şiddet savunulamaz. Hele bu zamanda kadına şiddet bu kadar artmisken bir kadının hemcinsi için bunu bu şekilde anlatması korkunç.

Uçsuz bucaksız bir cehalet ve rezalet ortami diye düşünüp "yazik" derken, öğretmen ve hemşire kısımlarını gördüm, bi kat daha üzüldüm.. Küfür, dayak, neler olmuş öyle?
Bazi insanlar gerçekten çileden çıkarıyor, çığırından çıkarıyor karşıdakini ama açıkçası ben korkardim o aileden, "oh, beni savundular" demezdim.. Saygi duyamazdim..

Çok acayip bir aile kaynana nişanlı hepsi görümceyi dövüyor. En fazla sizden özğr diletirlerdi sonra konuyu kendi aralarında çözerlerdi. Bu kadarı çok fazla olmuş.

Kovmuş ya zaten kvsi kızını.
Konuyu da zafer konusu olsun diye açmış konu sahibi.
Bilmiyor ki gün gelecek o kardeş yine baştacı olacak konu sahibi avcunu yalayacak.
İşte tamamen ayağı evden kesilsin istiyordur demeye getirdim. Bilemiyorum hayat çok garip. Gün gelir devran döner derler.

Görümce gidip darp raporu alıp üçünden de şikayetçi olsun. Kanunen suç işlemişler. Kötü bir insan olabilir. Ama kanunda bir görümce gelinine küfür ederse dövülebilir diye bir madde yok. Olması gereken sizin hakaret davası açmanız ve orada o sırada bulunan herkesin de şahit olmasıydı.

Ben yanlış bir durum görmüyorum.
İyi bi seneye dayak yedim napıcam diye gelme
Gerçi bu kafayla dövdü ama seviyor diyenlerden olursun sen

Öğretmensin öğrencilerinede şiddet yanlış birşey değil diye öğretme

Aaa öyle demeyin ama onlar 27 yaşındaki bir kadını ailecek durup durup dövselerde gerçekten çok iyi insanlar

Ayrıca hanım kızımız kendileriyle senet imzaladı onu asla dövmicekler

Aaa öyle demeyin ama onlar 27 yaşındaki bir kadını ailecek durup durup dövselerde gerçekten çok iyi insanlar

Ayrıca hanım kızımız kendileriyle senet imzaladı onu asla dövmicekler
Tabi canım kendi kardeşini nişanlısının yanında ailesiyle bir olup döven ilerleyen zamanda eşini pamuklara falan sarar. Ben yanlış bi şey görmüyorum

6 ay sonra eşim ailesinin yanında beni dövdü yetmedi babası anası danası da bir güzel dövdü diye konu açabilir bende zerre kadar şaşkınlık yaratmaz

Şimdi ne yalan diyeyim görümcem de bana o....pu dese ve ardından dayak yese çok da fifi derdim. Kimse ama hiç kimse bu lafı edemez.

Madem ailesinin şiddetini biliyordu kapatacakti ağzini....

Yine de dövme olayına karşıyım. Başka bir yaklaşımla ağzının payi verilmeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…