Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

Eşim ve ailesi inanın çok çok iyi insanlar kötü yorum yaparsanız üzülürüm . Ama görümcem Allahım böyle bir insan nasıl olabilir bu aileden nasip çıkmış dedirten tiplerden

hah şu da şurda dursun..
evlendikten sonra açacağın konularda yüzüne vurmak için

Bu güne kadar hiç dayak yemedigune adım kadar eminim. Öyle dayak yiyen biri böyle cazgir olmaz ezik olur sinik olur. Eşim de ailesi de motu degil

yine diyorum ogretmensiniz bugüne kadar dayakla ıslanan birini gördünüz mü? Ya da dayak atan bir aile bugüne kadar normal geldi mi hiç size. Veli ve ogrencilerinizde görmüşsünuzdur diye düşünüyorum.

Görümcem dayak yedi diye sevineceğine ben nereye düştüm diye bi düşün

(görümcenin yaptığı hiç hoş değil ama herkesin içinde 27 yasındaki koca kadının dövülmeside edilen küfürle kafa kafaya kapışır)

Görümce dayak yedi diye rahatlamayi kafam almıyor yaptığı çok yanlış azarlanir tamam ama dayak bilemiyorum bunu da matah bir şey gibi anlatmanız da çok tuhaf. Koca koca insanlarsiniz. Hiç doğru bulmadım. Bizden oh ne iyi olmuş haketmis dememizi de beklemeyin.

yine diyorum ogretmensiniz bugüne kadar dayakla ıslanan birini gördünüz mü? Ya da dayak atan bir aile bugüne kadar normal geldi mi hiç size. Veli ve ogrencilerinizde görmüşsünuzdur diye düşünüyorum.
Görmedim ama artık aile ne yapacağını şaşırdı . Ben daha o evin gelini bile değilim tam. Nişanıyız ve buz ayrılalım diye yapıyor. Nişanlım da ailesi de beni seviyor . Ben arar sorarım saygı da kusur etmem ama bu kızın derdi ne kaç yaşında ben anlamıyorum artık

Ortada dayak var ama dayak atan aile görmüyorsunuz hmm.
Peki mutluluklar

yuhhh sen esinle evlensende siddim sene mutlu olamazsın ben sana söyliyim o kız ne olursa olsun senin yuzunden dayak yemis simdia ilesi tutmasada evlenince tutarr

bunca sene ne yapıyorlarmış?

Ben olsam arkama bakmadan kaçmıştım.. kendi canları olan evlatlarını bu kadar kolay bir başkasının yanında dövüp söven insanlar bana neler yapmaz diye düşünürdüm herhalde.. fazla mı cesursunuz? Yoksa bu işim birgün de size dönebileceğini mi kestiremiyosunuz? anlayamadım..

27 yaşında bir kadın dövülmemeli!
Özellikle başkalarının yanında asla ama asla dövülmemeli!
Nasıl bir aile ben anlamadım.
Tamam görümceniz hak etmiş olabilirde tepkilerini sizin yanınızda göstermeleri apayrı!
Görümceniz size daha çok bilenecek.
Böyle sağlıklı ilişkiler kurulmaz.
Başka bir orta yol bulmaları gerekir.
Size gelince oh olsun der gibi bir ruh haliniz var.
Belki görümceyi görecek gözünüz kalmadığı için olabilir ama yine de koskoca kadınlarsınız.
Durum çok çirkin görünüyor!

Nişanlım yapıştırdı tokadı sonra annesi babası benim yanımda dövdüler bunu. Ben kalktım bir daha gelmek istemiyorum bu kaçıncı benim ailem beni bu eve küfür işiteyim diye gelin vermediler dedim

varya çok fenasın sen..
körüğü hazırda tutuyordun galiba..

Ben yanlış bir durum görmüyorum.
Sen öğretmen filan olamazsın şaka mısın Allah aşkına? Koskoca kızı ailece dövmüşler sen polise şikayet edeceğine bir sorun göremiyorum diyorsun. Sonra kk ya konu açma eşim bilmem kimin dolduruşu ile beni dövdü diye. Bu kadar millet ayakta kadına şiddete karşı sen susmuş ve aksine haklı görmüşsün yazık sana ne diyeyim. Küfüre karşı şiddet değildir çözüm şahidin de var aç dava hukuk yolları açık biz çocuklarımıza bunu öğretiyoruz kaba kuvveti değil.

dayagı ne olursa olsun normal gören bi abi ve aile var ortada sen zannediyomusn k, esin hep laylay lom olucak kardesini döven esinide döver bunu bil insanlar ne kavgalar ediyo birbirine ama dayak demek ne demek emin ol yarın bi tokatla baslar evliliginiz cünkü esin küfür edeni yada hakaret edene dayak müstahak göznde anladın mı yarın onun ailesiyle ilgilibisey olur sende öfff be yeter ailenden de sendende dersi atar bi tokat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…