Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

Evet herkesin gerçek yüzü çıkmış ortaya ama içi dışı bir sadece görümceymiş. Dürüst en azından. Geri kalan herkes rol yapıyormuş.
27 yaşında kadını kendi kanından canından olduğu halde acımasızca döven bu cani insanlar senin gözünün yaşına bakmaz. Bu kız ağaç kovuğundan çıkmadı işte aile manyak olduğu için kendisi de dengesiz.
Biri dayak yerken müdahale etmeyip izlediğin için sen nasıl bir insansın otur bunu da düşün biraz. Öğrencilerine acıdım.

Ben yanlış bir durum görmüyorum.

Gözünün önünde bir kadina siddet uygulaniyor (hatali küfür konusunda eyvallah,ama yine de kimse dövemez) ve sen bunda yanlis bir durum görmüyorsun. Yani tam o aileye layik bir gelinsin yani. Sana da gün gelir siddet uygulansa yalnis bir durum yoktur. Eyvallah kardesim

Konu sahibi 2. üyeliği alınca beni bi dürtün kızlar, takip edemiyorum vallahi
Al buyur aynı zihniyet farklı isim

Kimse dövülmezde bizde kızını dövmeyen dizini döver dayak cennetten çıkmadır kadının sırtından sopayı karnından sıpayı diye dayak özendirilir
Bir toplum için utanç verici

Cocuklarin dayak yemesi Anadoluda hala cok yaygin maalesef. Hele bizim cocuklugunuzda dayak yemeyen pek yoktur. Halkin yarisindan cogu cocugun dayak yemesini normal karsilar ama 27 yasinda dayak yiyen ilk defa duyuyorum.

tatlım senin görümcen sana böyle saydirdiginda sen otur dinle
Bütün sülaleye dövdürüp bir tokatta ben atamadım diye ah vah yapacağıma dinlerim. Allah'ıma şükür şiddet eğilimim yok, olan insan da uzak dursun. Konuşmazsın görüşmezsin olur biter ama tabi dayakta bir opsiyon değil mi?

Yasi 27. baba anne ve kardesten dayak yiyor sende bunu gururla gelip anlatiyorsun bugun kendi kizina kardesine bunlari yapan sana neler yapmaz bence bunu bi dusun

Ay keşke küfür duysaydında şiddeti onaylamasaydın. Birde öğretmenim diyorsun pes. Kadının kafa yapısı zaten bozuk, dengesiz. Ama dövmek nedir ya? Seninde bir sevinç dansı yapmadığın kalmış.

Böyle şiddetten zevk alan oh olsun diyen öğretmenlere çocuklarımızı emanet edicez belki de... Bugün görümcene yarın sana. Hiçbir mazaret şiddeti haklı göstermez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…