- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
- Konu Sahibi smile smile
-
Ben yanlış bir durum görmüyorum.
Cehaleti alıyor baki başka birşey kalıyorduOkumak cehaleti almıyormuydu ???
Konu sahibi 2. üyeliği alınca beni bi dürtün kızlar, takip edemiyorum vallahi
Al buyur aynı zihniyet farklı isimKonu sahibi gorumcene acıyıp yorum yapanları birak ya ne yaparsan yap görümcen haklı olur onların gözünde baya baya da kadın dayağın alasını hak etmiş ne demek bir kadına o... diye küfür etmek o o... kimlere denir farkında değil heralde terbiyesiz aslında bir tokatta siz atsaymışsınız keske
Ay geldi mi hani nerde? Smile smile geldiysen 3 kere yorum atAl buyur aynı zihniyet farklı isim
tatlım senin görümcen sana böyle saydirdiginda sen otur dinleAl buyur aynı zihniyet farklı isim
Kimse dövülmezde bizde kızını dövmeyen dizini döver dayak cennetten çıkmadır kadının sırtından sopayı karnından sıpayı diye dayak özendirilir
Bir toplum için utanç verici
Cocuklarin dayak yemesi Anadoluda hala cok yaygin maalesef. Hele bizim cocuklugunuzda dayak yemeyen pek yoktur. Halkin yarisindan cogu cocugun dayak yemesini normal karsilar ama 27 yasinda dayak yiyen ilk defa duyuyorum.13 14 yaşındaki kız da dövülmez. Dokunulmaz bile.
Bebekleri, çocuklar , kadınlar , erkekler her kimse dövülmez
Dövüşmek başka dövmek başka.
Kendinden zayıf biri ya da sana el kaldıramayacak birine kaldırılan her el zulümdür, karaktersizliktir, adiliktir.
" Haksızlığa susan da dilsiz şeytan gibidir "
Bütün sülaleye dövdürüp bir tokatta ben atamadım diye ah vah yapacağıma dinlerim. Allah'ıma şükür şiddet eğilimim yok, olan insan da uzak dursun. Konuşmazsın görüşmezsin olur biter ama tabi dayakta bir opsiyon değil mi?tatlım senin görümcen sana böyle saydirdiginda sen otur dinle
O zaman korsun canim benim.Ben yanlış bir durum görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?