Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

ben öğretmenim
Küfreden, şu an doktora yapan, dayak yiyen görümceniz için ve onun dayak yemesine kına yakma seviyesine gelen şahsınız için şunu Fuzuli'nin şu sözlerini yazmazsam içimde kalır.

'Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır, diploma insanın cehlini alsada; hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..'

Hangi normal ailede 27 yaşında birine ne söylerse söylesin 3 kişi dalıyorlar ya? Sen nasıl bir ortamda büyüdün de bunları normal, iyi bir aile olarak görebiliyorsun öğretmen hanım

Elbet bir gün ters düşersiniz, hayat bu. Kızını döven seni niye dövmesin?

Ögretmensin ve goruncem dayak yedi diye seviniosun yazik sana cocuklarini emanet eden aileye yazik... Gorumcem yuzuden kv yuzuden bosaniyorum Allaha havale ettim esim dovmeye kalksa ilk ben dikilirim karsisina... Kufur bile etmis olsa karsiligi dayak olmamaliydi... ama eden bulur esinin siddet egilimi var muhtemelen evlenince buraya agzimi kirdi diye acarsin...

Karşıdaki insan istediği küfürü etsin şidet bambaşka bir şey sinir anında herkes karakterine göre çirkinleşir ama şidet uygulayan ve bundan mutluluk duyan insanlar insan olamaz olmamalı..demişti dersin bu şideti mutlak suretle sende göreceksin gör diye demiyorum Allah yukarıda korkarım ama böyle bir durumda şidete başvuran aile sanada yaşatacak nokta

Cocuklarin dayak yemesi Anadoluda hala cok yaygin maalesef. Hele bizim cocuklugunuzda dayak yemeyen pek yoktur. Halkin yarisindan cogu cocugun dayak yemesini normal karsilar ama 27 yasinda dayak yiyen ilk defa duyuyorum.
Sende haklısın sıra dayağı diye birşey vardı
Öğretmenin sopasını daha da hatırlarım marangoza özel yaptırmıştı
Öğretmendi bu evet

Ben olsam o aileden kacarak uzaklasirdim kendi kizini dovenler zamani gelince gelinine neler yapmaz

oldu olacak siz de aduket yollasaydınız görümcenize.
Söylediği laf karşısında iki kelam da siz etseydiniz madem bu kadar kin doluysanız.
3 kişi tutup bir kızı dövüyor ve siz buna ipini çekti diyorsunuz. Hem de bir eğitimcisiniz. Oldu o zaman herkes hoşuna gitmeyen durumda dövsün birbirini. Vah sizin öğrencilerinize...

Ay bir de öğretmen miymiş... Allah evlatlarımızı böyle zihniyetlerden korusun. Çocuk yetiştirecek yani bu üye.

Görümcenizde biraz akıl varsa darp raporu alip hepsinden şikayetçi olur.
27 yasinda kadina hangi hakla vururlar ya yazıklar olsun.
Bunu yapan abi ,baba olacak birde.
O sana kufrediyorsa terbiyesiz olduğu icin görüşmessiniz ; dövmek karşılığında reva mi?
Ha eski actiginiz konudada cogunluk sizi haksız bulmuştu.
Kadin evliyse onun kocasıda sizi mi dövsun şimdi .
Bu içeriği aile ve kadini koruma kapsaminda aile ici siddetten şikayet edeceğim, ihbar kabul edilir umarım.

Dinlene Dinlene 27 yaşındaki koskoca kadını dövmusler ya
Yemin ediyorum pes artik ,her gun daha iyiye gidecegimize daha kötüye doğru gidiyoruz.

Siz şimdi böyle bir olayda kendi kardeşini evladını döven bir aileye gelin olmaktan ,yanınızda birinin dövülmesinden değil de yanınızda küfür edilmesinden mi rahatsız oldunuz.Hep diyorlar ya konu sahte diye anlattıklarınızda doğru olmasa keşke.Art niyetli insanlarda var hayatta kıskanç,fesatta..çok haklı olabilirsiniz size kötü davranmıştır ama bence bu anlattıklarınız çok kötü.

Siz şaka mısınız?? İstediği kadar içine şeytan kaçmış olsun, istediği kadar küfür etmiş olsun, hakkı kötek yani öyle mi size göre? Bir kadını 3 kişinin bir olup dövmesi normal yani?? Bir de ohh gerçek yüzünü gördüler diye sevinmişsiniz!! Ne biçim bir aileye girmek üzeresiniz siz öyle, haa bunu normal görebilen tavrınızla siz de pek normal değilsiniz ya neyse..
siz anlatırken olayı zihnimde canlandırmaya çalıştım da vahşet resmen.. yastığı soran kv, küfür eden görümce , allah me verdiyse pata küte kızına kardeşine dalan baba ve abi.. bir kere sizin yanınızda kardeşine bunu yapan seni de döver güzel kardeşim.. hiiç ayy benm nişanlım şöyle iyi böyle centlmen deme. Bir kere dövmek nedir allahım yaa.. komple tımarhaneliksiniz

tatlım senin görümcen sana böyle saydirdiginda sen otur dinle
Yokkk dinlemiyim kocamın,k.pederimin,k.validemin dinlenip dinlenip dövmesini zevkle izleyeyim.olmadı bi tokat ben atayım tutarlar nasılsa rahat vururum.yarın öbür gün dayak yersemde hakkımdır diyeyim.doğurduğum çocuğu döveyim hatta dövelim ailecek ki dayağı bizzat yerinden öğrensin.çünkü tek çözüm bu.

Tatlım merak etme sen beni,etrafımda sidik yarıştırdığım kimse olmadığı için hadsiz kimsede yok.ha olsaydı yüzüme karşı bu denli küfür edecek mesafe bulamazdı.neyseki benim gibi sağduyulu çok kadın var,sizde biteceksiniz diye umud ediyorum.

Konu sahibinin meslegine psikolog diyor eger dogruysa bu daha da vahim. psikoloji egitimi almis.birinden böyle bir konu cok üzüldüm ve sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…