- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi smile smile
-
Küfreden, şu an doktora yapan, dayak yiyen görümceniz için ve onun dayak yemesine kına yakma seviyesine gelen şahsınız için şunu Fuzuli'nin şu sözlerini yazmazsam içimde kalır.ben öğretmenim
Sende haklısın sıra dayağı diye birşey vardıCocuklarin dayak yemesi Anadoluda hala cok yaygin maalesef. Hele bizim cocuklugunuzda dayak yemeyen pek yoktur. Halkin yarisindan cogu cocugun dayak yemesini normal karsilar ama 27 yasinda dayak yiyen ilk defa duyuyorum.
Ogretmenlere bakış açım, ogretmen olup calismaya basladiktan sonra degisti.. Dedigin gibi, öğretmen deyince bi agirlik, akli basindalik bekliyor insan.. Kutsal olan meslek, insanlar cesit cesit..Nooption
Ay bir de öğretmen miymiş... Allah evlatlarımızı böyle zihniyetlerden korusun. Çocuk yetiştirecek yani bu üye.Ögretmensin ve goruncem dayak yedi diye seviniosun yazik sana cocuklarini emanet eden aileye yazik... Gorumcem yuzuden kv yuzuden bosaniyorum Allaha havale ettim esim dovmeye kalksa ilk ben dikilirim karsisina... Kufur bile etmis olsa karsiligi dayak olmamaliydi... ama eden bulur esinin siddet egilimi var muhtemelen evlenince buraya agzimi kirdi diye acarsin...
Ay bir de öğretmen miymiş... Allah evlatlarımızı böyle zihniyetlerden korusun. Çocuk yetiştirecek yani bu üye.
Yokkk dinlemiyim kocamın,k.pederimin,k.validemin dinlenip dinlenip dövmesini zevkle izleyeyim.olmadı bi tokat ben atayım tutarlar nasılsa rahat vururum.yarın öbür gün dayak yersemde hakkımdır diyeyim.doğurduğum çocuğu döveyim hatta dövelim ailecek ki dayağı bizzat yerinden öğrensin.çünkü tek çözüm bu.tatlım senin görümcen sana böyle saydirdiginda sen otur dinle
3 u degil 4 u. o gorumcede zevkle eslik edecektir muhtemelenAynen bide utanmadan yazmis ya terbiyesiz evlenince kendisi de ayni duruma dusucek bu sefer 3u birden bunu dovcekler haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?