hatta sana ikram ettiklerime hep tükürüyorum desin :)))))Çalış seninde olur de.
Evin düzenli diye laf ediyorsa tabi dağınık olan benim evimi yadırgar de.
Kızın zayıf diyorsa biz böyle seviyoruz yaparken de böyle olmasına dikkat ettik de dalgaya al laf sok gözünü devirerek bak.
İleri giderse benim evimde yediğine içtiğine dikkat et içine ne koycağım belli olmuyor de.
Hahah kahven bol köpüklüydü beğendin mi çünkü tükürdüm falanhatta sana ikram ettiklerime hep tükürüyorum desin :)))))
Nefret ediyorum görümcelerden.Kiskancliklari bitmiyor.Yine sen iyisin benmkiler 2 tane ve ikisde sevemedikleri eltiyle nispet yapiyorlar .sende onu orta yerinden catlamaya devam et.Bosa demiyorlar gorumce gormeyim ömrümce.Olmadigu icin sende olani hazmedemiyorlar.Buldumcuklar. salla.Kale alma canm umursamamak daha beter ediyor.Merhaba kızlar valla bu da dert mi demeyin 2 yıllık evliyim görümcrm evlendiğimden beri benle uğraşıyor çok kıskanç her şeye olumsuz yorum yapıyor evim düzenli bunu hazmedeniyor hep kusur arama peşinde kızımın zayıf olmasını bile kusurummuş gibi göstermeye çalışıyor görmezden geleyim diyorum ama bana bi taktik verin haddini bilsin
Niye görüşmesin?Niye görüşüyorsun
Niye görüşmesin?
En küçük pürüzde aile ile görüşmeyi kesmek,dalga geçmek,tınlamamak mı lazım yoksa karşısına alıp rahatsızlığını,kırgınlığını samimi bir şekilde,bir yetişkin gibi ifade etmek mi sağlıklı ?
Bana göre 2.yöntemi seçersek hem eşimizin,hem ailesinin gözünde daha da yüceliriz ve en önemlisi kendi kalitemizi,görgümüzü ,özgüvenimizi ortaya koyarız.
Yinede ilk yöntem görüşmeyi kesmek olmamalı olumlu yaklaşmak en sağlıklısıbu 2. yöntem karşısında sağlıklı psikolojisi olanlara çalışır anca.
Yinede ilk yöntem görüşmeyi kesmek olmamalı olumlu yaklaşmak en sağlıklısı
Görümcen 27 yaşındayken böyle yapıyo yine de normal değil ama benim görümcem 40 yaşında bunları aynen yapıyo tabi çocuğum yok daha o konuda bişey diyemiyo tabi valla ben hatta biz mesafe koyduk yani eşim tabi ablası diye hep onu haklı goruyo ama napim kocamın kafası gidip galiba biraz o yüzden allem edip kullem edip uzak duruyoruz huzurumuz için. Bu görumceler kaynanalardan beter valla nöbetlese laf söylüyolar genelleme yapmayim bazı görumceler öyle bazıları bal gibi benim şansımada düşen belliMerhaba kızlar valla bu da dert mi demeyin 2 yıllık evliyim görümcrm evlendiğimden beri benle uğraşıyor çok kıskanç her şeye olumsuz yorum yapıyor evim düzenli bunu hazmedeniyor hep kusur arama peşinde kızımın zayıf olmasını bile kusurummuş gibi göstermeye çalışıyor görmezden geleyim diyorum ama bana bi taktik verin haddini bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?