Görümcem taktı bana

Çalış seninde olur de.
Evin düzenli diye laf ediyorsa tabi dağınık olan benim evimi yadırgar de.
Kızın zayıf diyorsa biz böyle seviyoruz yaparken de böyle olmasına dikkat ettik de dalgaya al laf sok gözünü devirerek bak.
İleri giderse benim evimde yediğine içtiğine dikkat et içine ne koycağım belli olmuyor de.

hatta sana ikram ettiklerime hep tükürüyorum desin :)))))

Açık açık soyleyemiyorsaniz alttan alttan verin mesajı madem.
Işte birinden bahsedin çok kıskanç fesat ama hiic takmam ben böyle tipleri aksine hoşuma gidiyor kiskanilmak vs.gibi mesela.

Nefret ediyorum görümcelerden.Kiskancliklari bitmiyor.Yine sen iyisin benmkiler 2 tane ve ikisde sevemedikleri eltiyle nispet yapiyorlar .sende onu orta yerinden catlamaya devam et.Bosa demiyorlar gorumce gormeyim ömrümce.Olmadigu icin sende olani hazmedemiyorlar.Buldumcuklar. salla.Kale alma canm umursamamak daha beter ediyor.

Şöyyle bi bak gözünün içine evet canım çççoooook haklısın de herşeyine bide bıyık altından gül bak nasıl deli olucakk:))

Niye görüşüyorsun
Niye görüşmesin?
En küçük pürüzde aile ile görüşmeyi kesmek,dalga geçmek,tınlamamak mı lazım yoksa karşısına alıp rahatsızlığını,kırgınlığını samimi bir şekilde,bir yetişkin gibi ifade etmek mi sağlıklı ?
Bana göre 2.yöntemi seçersek hem eşimizin,hem ailesinin gözünde daha da yüceliriz ve en önemlisi kendi kalitemizi,görgümüzü ,özgüvenimizi ortaya koyarız.

böyle tiplere yaranamazsın iyiyi bile kötü görür bunlar aynısı ablamda var iyi bilirim

tamamen hayatından çıkarmadan huzur bulamazsın. kıskanç kadın ömür törpüsüdür sürekli bakışından bile sana negatiflik yükler içten içe kötülüğünü ister.

tamamen çıkar hayatından sakın laf dalaşına girme seni saygısızlık boyutuna getirene kadar zorlar. sonra sen üzülürsün.

bu 2. yöntem karşısında sağlıklı psikolojisi olanlara çalışır anca.

Yinede ilk yöntem görüşmeyi kesmek olmamalı olumlu yaklaşmak en sağlıklısı

evet denemek lazım tabi ki ama çözüm olacağından değil ben elimden geleni yaptım diye vicdanını rahatlatmak için.

ama denesen de çözüm olmayacaktır. zaten çözüm olacak bir insan olsa bu kadar nefret dolu olmaz. yani boşa kürek çekmek boşa yıpranmak oluyor.

değmezzzz.

olumsuz yorum yapınca "ruhunda cümlelerine benziyor",
evine kusur buldukça "sen niye benim evimle uğraşıp duruyorsun, kendi evinle ilgilensene",
kızının zayıflığına takınca "seni ilgilendirmez, sen kendi çocuğunla ilgilen".

Allah allah kendisi cok mu dort dortlukmus
Sna laf atinca alayci tavirlarla konus ciddiye alma yani

hepte bu görümceler gelinleri çekemiyor

Görümcen 27 yaşındayken böyle yapıyo yine de normal değil ama benim görümcem 40 yaşında bunları aynen yapıyo tabi çocuğum yok daha o konuda bişey diyemiyo tabi valla ben hatta biz mesafe koyduk yani eşim tabi ablası diye hep onu haklı goruyo ama napim kocamın kafası gidip galiba biraz o yüzden allem edip kullem edip uzak duruyoruz huzurumuz için. Bu görumceler kaynanalardan beter valla nöbetlese laf söylüyolar genelleme yapmayim bazı görumceler öyle bazıları bal gibi benim şansımada düşen belli

Ben olsam görmezden gelemezdim,öyle imalı laf vurmalar,mimikler felan oda bana uymaz neyse politik olamıyorum!! geç karşısına rahatsızlığını dile getir güzel bir dille anlat baktın anlamadı olurya! o tiplerde mevcut!! ben seni uyarmıştım görüşmek istemiyorum der, samimiyetimi resmileştiririm olur biter!!herşey konuşarak çözülür anlamayana anlatılmalı!! oldu ki anlamadı o zaman da araya mesafe koymalı......

Aaaaaaaa gerçektenmi iyiki sen varsın, sen olmasan biz napardık, de ve kahkaha at canım

Çözüm basit.
Takma.
Umursama.
Görmezden gel.

Konu başlığı " Hoca bana taktı " gibi olmuş

Konuşma ile hatasını anlayabileceğine dair bir kanaatin varsa; al karşına sakince konuş.Duvara söylesem ses gelir anlar,görümcem anlamaz diye düşünüyorsan hiç oralı olma, gül geç.
Çok da sınırlarını zorlarsa cevabını ver.
Benim mesela çoğu anne gibi kızım yumuşak karnımdır.Kızımla ilgili garip yorum yapan herkese gerektiği cevabı veririm.Kızının zayıflığına değindiğinde doktoru gelişiminin iyi olduğunu ve kilonun sorun olacağını söylüyor demek ki hiçbir şey bilmiyormuş,bilseydim doktora para vermez sana muayene ettirirdim canım de üstüne de bol kahkaha at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…