Canım valla eşim biliyor da kardeşi sonuçta kadın 27 yaşında hani insan ne diyebilirKocan ne diyor bu duruma pek fazla gorusmemeye çalış çok fazla konuşmamaya çalış kaynanalar bitti gorumceler başladı
Görmezden geldikçe arttırıyorSalla gitsin tatlım, he he de geç daha çok sinirlenecektir emin ol
sanane de.Merhaba kızlar valla bu da dert mi demeyin 2 yıllık evliyim görümcrm evlendiğimden beri benle uğraşıyor çok kıskanç her şeye olumsuz yorum yapıyor evim düzenli bunu hazmedeniyor hep kusur arama peşinde kızımın zayıf olmasını bile kusurummuş gibi göstermeye çalışıyor görmezden geleyim diyorum ama bana bi taktik verin haddini bilsin
Canım valla eşim biliyor da kardeşi sonuçta kadın 27 yaşında hani insan ne diyebilir
Görümceni al karşına konuş karışma artık bizim evliligimize yuvamıza çocuğumuza de biz böyle mutluyuz de. Görümceyle başbaşa kalır kalmaz konuş yoksa anlamıyorlar.Ben öyle yaptım şimdi eskisi kadar karisamiyor artık benden laf yicegini biliyor ezdirme kendini.Üstelik benim görümcem benden 12 yaş büyük korkma takır takır ver cevabınıGörmezden geldikçe arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?