- 12 Aralık 2017
- 28
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi -Bortubocek-
-
eşim bu kadar yüklendiği için kafama takıldı hep onları örnek gösteriyorBaşkasının çetelesini tutmak neden insanların kesesi sizi ne ilgilendirir çok itici bu yaptığınız nasıl geçiniyorsa geçiniyor sizi ne ilgilendirir kadının her odemesindende haberdarsiniz maşallah
demekki ama benim kafama takılan gelirlerimiz aynı biz neden başaramıyoruz ve onlara göre cok daha uygun bir şehirde yaşıyoruz adanada da mesela kıyafet cok ucuzdur.. birde eşim hep onları örnek gösteriyor acıkcası cok sinir oluyorm..kıyafet konusunda az alıyordur öz alıyordur istanbulda zaten çok şık ama uygun fiyata çok şey bulabilirsin pazarlarda orjinal marka kıyafetlerin birebir aynısını yarı fiyata çok rahat bulursun.belli pazarlarda ama
kredi kartı kullanmamak zaten buyuk rahatlık hiç borç biriktirmemiş oluyorsun o an nakit paran varsa veriyorsun bitiyor olay.
tatil içinde artık güneyde egede o kadar çok yer açıldı ki erken rezarvasyonla çok uygun fiyata tatil yapabilirsin.
bilezikte takabilir bilezik fiyatı şu anda ne kadar ki ? ona göre kıştan kendini ayarlamıştır.
demek ki kendini ayarlayan biri.
eşim bu kadar yüklendiği için kafama takıldı hep onları örnek gösteriyor
dediğim gibi beni ilgilendirmez ama eşim her defasında dile getiriyor bende üzülüyorum artık.. sanki ben parayı çar cur ediyorumKadının hesabını neden yapıyorsunuz ki bu kadar ?
Siz kendi hesabınıza bakın böyle seyler hoş değil bilmediginiz görmediginiz bir detay vardır
Nefsinizin aklınıza başka seyler getirmesine sebep olursunuz düsünmeyin
eşimede diyorum bize ne başkasının gelirinden diyorum ama yok anlamıyorMümkün değil istanbulda yaşıyorum ve ist yasayan için o maaşla birikim yapmak aklım almadı açıkçası eşim iki katını alıyor ama ancak yetiriyoruz tabi benim kiram 1.200 muhakkak ek gelirleri vardır kafaniza takmayın eşinizde ilgilenmesin örnek göstermesin herkesin yaşam tarzı farklıdır kaldı ki siz elinizden geleni yapıyorsanız daha ne istiyor
dediğim gibi beni ilgilendirmez ama eşim her defasında dile getiriyor bende üzülüyorum artık.. sanki ben parayı çar cur ediyorum
hiç kafana takma birde sumu soylıyım kimi insan meyve sebze mutfak alışverişine önem vermez kiyafet alır birde ist semt pazarlari sostete pazarlari oluyir orda cok uyguna aliyir olabilir yani dediğim gibi herkes farklı esin bunu anlaması gerekeşimede diyorum bize ne başkasının gelirinden diyorum ama yok anlamıyor
bilmediğiniz baska bir gelirleri vardır kıyıda baska bir gelirleri vardır ya da ek bir iş yapıyor olabilir kendi veya eşi. birikmiş paraları vardır. bunlar özelleri bilmeniz mümkün değil.demekki ama benim kafama takılan gelirlerimiz aynı biz neden başaramıyoruz ve onlara göre cok daha uygun bir şehirde yaşıyoruz adanada da mesela kıyafet cok ucuzdur.. birde eşim hep onları örnek gösteriyor acıkcası cok sinir oluyorm..
ist. giyim konusunda bu kadar ucuz oldugunu bilmiyordum ama adanada ucuz.elektrik su gibi giderlerde sizden daha tutumlu olabilirler keza yiyecek konusunda da boğazlarından kısmak değil de daha hesaplıdırlar belki. Tatil işin kışın fırsat ve kampanya takip etmek epey işe yarıyor ya da temiz ama mütevazi ucuz pansiyonlar seçmek. Sizin harcamanız da öyle aşırı değil eşinizin sorun edeceği bi kaçak yok bence. Günlük hayatın rutinleri herkeste farklı siz haftasonu avm ye gidip yüz lira harcarsınız onlar park bahçe geze ayda dört yüz lira kar eder bilemiyorum herkesin tercihi. Hele giyim kuşamının çeşitliliğine hiç takılmayın çünkü İstanbul giyim ayakkabı çanta mevzularında Türkiye’nin eeeeen ucuz şehri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?