Görümcem ve ben...

Teşekkür ederim tavsiyen için,
Gorumcenizin tuhaf oldugu kiskanc oldugu belli ama siz ona uymayin.hic sinirlenip gerilecek durum yok.
Isim mevzusu vs.istediklerini soylesin dursunlar.siz kapinizi kapatip esinizle anlastiktan sonra kimseye bir laf dusmez

Doğmamış bebeklere don mu biçildi bir doğsunlar önce sonra onun ismi bunun ismi tartışmayın kimsenin ismini onlara yaranıcaz diye koymayın u dönüşü yapıp yeni bir isim koyun görümcende söyleme sürpriz olsun ona altın emziği de kayınpeder kime alırsa alsın siz çok isterseniz kendi çocuğunuza kendiniz alırsınız görümcenin davranışları kıskançlık mı bilemiyorum ama seni taklit ettiği ortada o yüzden ona sağ gösterip sol vurmalısın bu arada ikinizin de erkek mi olacak ta isim konusunda yarış edildi ?

Bizim komşularımız var 3 kardeş ikisi erkek biri kadın en küçüğü yeni evlenmişti gelin ilk çocuğuna hamile kaldı ortanca gelin çocukları büyüktü istemeden kaldı kız kardeş onlar yapıyor benim neyim eksik diye kaldı ama çocuğu otizmli doğdu çocuk konusunda böyle yarışlara girmemek gerek neyin ne olacağı belli olmaz

Çok fazla kafaya takmıyor musunuz? Siz sormadan söyleyeyim görümce değilim, tek çocuğum. 2 tane görümcem var hatta. Örneğin birine Pazar’a gidiyorum bir şey ister misin derken amacınız ona yardım etmek olsun. Ben şimdi ona sorayım o da yarın bana sorsun değil. Yakın olmak zorunda mısınız görümcenizle? Olmasanız ne olur yani ne eksilir hayatınızda? Söylediği lafa bozuldunuz diyelim yetişkin insansınız kendiniz söyleyin, neden eşinizi karıştırıyorsunuz? Eşiniz sizin veliniz mi? Ek olarak daha 1 buçuk yıllık evliymişsiniz neyin çocuk olmuyor diye üzülmesi, ne tüp bebeği? Evlenir evlenmez çocuk doğurmak şart mı da bunu mesele haline getirip kendinize dert ediniyorsunuz? Niye ablanız yerine koymaya çalışıyorsunuz ki? Sevmediğiniz birini neden zorluyorsunuz? Karşılıklı laf sokup durmuşsunuz ablalık, kardeşlik bu konunun neresinde?

Gorumceniz patavatsiz,fesatin teki ok. Lakin sizde ona uyarak hic de masum olmuyorsunuz.Boyle biriyle akraba olsam mumkun oldugunca az gorusur,mesafeli olurdum.Gorusme durumlarinda da hal ve hareketlerine guler gecerdim.Birinin sacma sapan hal ve sozlerini takicak kadar kiymetsiz degil benim canim...

Altin emzik için zorla isim mi koyulur? Ya da altın emzik için çocuk mu yapılır? Şakası bile kötü. Böyle şart koşulduğu zaman yapacağım varsa da yapmazdım ben. Çocukların muhtemel cinsiyetleri konuda önemsiz bir ayrıntı, yarış o kadar hararetli ki kız olsa bile kp ismi verilecek gibi umarım kp'in ismi unisextir.

Sana birşey diyeyim mi görümcen samimi bence en azından ikiyüzlü değil açık konuşuyor bence böyle birine gıcık olmak yerine onu sevmelisin ne olduğu belli sana başka başka yerde başka davranmıyor en azından.

Şaka uzamış bence sizde çok alıngansınız o da belli ki sizi sevmiyor.mümkün olduğu kadar az görüşün.sizi itici buluyor ve sizin onun hakkında düşündüklerinizin aynısını o da düşünüyor büyük ihtimal.

Kendi gereksiz konusmalarin yuzunden kendin sinir oluyorsun.

Mesela şu cümlen
"Ben ne zaman korunmayı bıraktım o zaman o da ben de çocuk istiyorum dedi"

Yatak odasinda da yaninizda degil heralde bu insanlar degil mi? Gereksiz ve ortaya konusuyorsunuz devamli.

Gorumceleri abla yerine koymayın.
Herkes yerini bilsin.
Gereksiz samimiyete girmeyin.
Mesafeli olun. Az konuşun. Kimse essek degil mesafeyi anlar ve oda mesafe koyar böylelikle fazla gerilmezsiniz.
E benim görümcemde esimi arayıp ben umudumu kesmedim, benim umudum var, ne zaman hala oluyorum derdi sürekli. Benim hala umudum var lafıma, Eşim acayip bozulmuş. Ki ben ne amelîyatlar ne tedaviler oldum. Hiç birinden haberleri yok. O derece ilgililer yani.
Hamile kaldim. Eşimin tarafından kimseye söylemedik. Bebeğimiz doğdu, eşimin Instagramında görüp öğrendiler.
Biraz beni örnek alın ağır atın tekmesi pek oluru uygulayın. Şok a girdiler, bozuldular, benim açımdan o konuştuğu densiz cümlenin bedelini iyi ödedi.
Kendisinin evliliği çok sorunlu, eşi ile 2 3 ayda zarla zorla birlikte oluyorlar adam istemiyor, psikolojik baya sorunları var ben bir kere bile çocuk konusunu açmazken, çocuğu olduktan sonra eşime sürekli çocuk sormaktan başka bişey yapmadı.
Ya umudu vardı ya da sürekli ne zaman hala oluyorum derdi.
Birde uğraşlar sonunda hamile kalmışsınız. Vücudunuzu rahat tutun. Gergin kesinlikle olmayın, gergin ortama girmeyin.

bence cok abartmissiniz iki kez hamile kaldim birinde gorumcemle 1 er hafta arayla ikincisinde eltimle hamileydik bunu da hic ay beni kiskandilar cocuk istediler diye dusunmedim sonucta Allah vergisi bisey ki zaten genelde ailelerde boyle olur biri hamile kalinca baska biri daha kalir

Ahhh su insanlar sürekli bir yaris icindeler ne gariptir ki karsidaki kirilir mi incinir mi üzülür mü düdänen yok. Ama karsidakinin de insan oldugunu unutuyorlar vesselam. Sikmayin caninizi su akar yolunu bulur

Allah size de nasip etmiş hamileliği inşallah sağlıkla geçirip,hayırla evladınızı kucağınıza alın..Size altın emzik zaten verilmiş..Bırakın şakasını bile tadını çıkarın.Dualarınıza olmayanları katın

Bu es ailesi durumlari sıkıntı verir insan a eştende destek goremeyince dahada sinir oluyor insan

Lakin "ben boşuna çocuk dogurmam altın emzik isterim" böyle şaka olmaz hoş değil paragoz gibi

İkinci çocuğu heves edip yapmıştır olabilir bu yazdiklarinizda bir şey yok ama öncesi var bence. Durduk yere bu kadar kizmazdiniz

Öncelikle sağlıkla doğurun inş. Ama siz de çok masum sayılmazsınız. Öncelikle görümcenizin çocuk düşünmeyip siz istiyorsunuz diye hemen çocuk yapmaya giriştiğini ima etmişsiniz kimse kimseye nisbet yapmak için çocuk doğurmaz heralde, denk gelmiş olabilir sizden duyup heveslense bile size inat yaptığını düşünmeniz ayıp bence. Diğer konu; Hem emzik konusunda şaka yaptım diyorsunuz hem de daha önce ortamda tepki yaratmasına ragmen babamın sözü vardı diye hala konuyu ısıtıyorsunuz. Şakaysa tadında bırakmamışsınız, doğunca da takı merasimi sırasında hani altın emziğimiz diye şaka yaparsınız bu gidişle kesin bu arada eşiniz haklı lafınızı söyleyip mutfaga gecme tribiniz yersiz olmuş eşiniz de sonuçta ben babamın adını koycam dememiş o da şaka yapmış (çok şalacı bi ailesiniz ). Sonuç olarak alınganlık ediyorsunuz. Görümceniz de siz de yok yere bilenmişsiniz birbirinize. Boşverin görümceyi kayınpederi onların zenginliğini falan hamileliğinize ve bebeğinize odaklanın. Varsın çocuğunuz sağlıklı olsun da altın emzik bi yana plastik emzik dahi almasınlar.

Söylememe olayını nasıl başardınız bende birgün kısmet olursa eşimin ailesine aynısını yapmayı düşünüyorum.Başka şehirdeler sanırım.Eşimin babası böbrek sancısı çektiğinde eşim bir ay beni götürmedi ailesinin yanına kimseye deme demişler o kimsenin içinde bende oluyorum yani kimse olduğum insanlar bilsin istemem ama bu ne kadar mümkün olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…