Görümcem ve ben...

Daha 7. haftada herşeyin çok başındasınız, Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin, bence herşeyi bırakıp bunun için dua edip pozitif düşünün.. Emzikti isimdi ne saçma tartışmalar bunlar yaa sağlıklarına dua edeceğiniz yerde ayıp bişey yani gerçekten size de görümcenize de ayıp.
Not: 5 bebeğini de 9-10. haftalarda kaybetmiş biri.

Cahil kalmışım. Allah versin ozaman ne diyim ben vermem çocugumun agzına altın emzik falan.

Elin Kadınını niye abla yerine koyuyorsunuz ki mesafe koyun kıskanç biri belli ki

Yalnız şaka ayağına altın emzik vs. aldırmak- beklemekte iyi taktik , taktiği siz bulmuşsunuz ama emziği görümceye kapatırmışsınız ( maddi konularda böyle şakalar bana hiç şaka gelmiyor, baya açıkgöz taktiği. Aldırırsak kâr, ters teperse de hihihii şaka yapmıştık )

Hımmm eşinizin ağzı sıkılığı önemli rol oynamış gerçekten.Benim eşimde pek birşey anlatmaz ama eşimin annesi aşırı meraklı aşırı herşeyden haberi olsun bilmediği birşey olmasın ister bundan sebep kaçkez gözümün önünde tartıştılar.Eşim birşey demedikçe annesi hep daha çok merak etti öyle bir insan.

Okurken Yoruldum
Ne gereksiz diyaloglar

Ben de ilk defa duydum. Gercekten altin emzik mi varmis. Daha neler...

Ya bir de sanki erkek olacagindan o kadar emin misiniz de kp in ya da babanin adini koymalara kadar dusunuldu onu anlamadim. Kiz da olabilir.
Dogmamis bebege don bicmek diye buna diyorlar sanirim.

Neden korunmadiginizi millete ilan ediyorsunuz? Sizce mahrem degil mi bu konu?

Ya şu olayı hiç anlamiyorum. Sizi neden kıskanıyor. Yani ne var ki? Ne güzel kardeşi/ abisi mutlu. Karısı iyi ona iyi davraniyor. Daha ne yahu? Ama besbelli sizi çok kıskanıyor. Bir de haddime değil ama sizin çocuğunuzun olacağını vs bu konuda istediğinizi hiç söylemeyin. Eşinizle siz bilin. Ne kadar çok kişi biliyorsa saçma sapan konuşuyorlar. Yok onun iki katı yiyecekmis. Allahım sabır yarbbimmm. Bu ne mantıksız bir cümle ya. Ben şakasına ablamla takılırım sadece o kadar. Sacma geldi bana. Benim abim yengemle iyi gecinsin ben daha ne isterim be. Ne güzel işte onlardan yana düşünmem gereken bir derdim yok. De bur de bebekleri oldu mu mincira mincira severim valla minnosum benim diye yavv.

Siz söylerken şaka (hehe şaka) görümce söyleyince fesat, kiskanç
Siz yapınca normal o yapınca şımarık. Olduuu
Bu arada, evet görümceyim ama iyiki sizin gibi gelinlerimiz yok. Çok şükür.
He bu arada yeğenimle kızımın arası 1 aya yakın.
Evet gelinimizi kıskandım o yüzden doğurdum
Altın emzik de çok basit olmuş. Ailenin soyu devam edecek sayenizde bir villa, bir jeep olmadı bir tekne olmalıydı. Altın emziği herkes alıyor o neki

Son düzenleme:
Valla şimdi bende sizin yorumunuzu okuyunca benim görümcem zemzemle yıkanmış evlerden ırak

Valla şimdi bende sizin yorumunuzu okuyunca benim görümcem zemzemle yıkanmış evlerden ırak

Evet katılıyorum. Evlerden ırak. Sizin gibi gelin
Kardeşlerimin yaptıkları kaliteli seçimlerden dolayı onlar ile birkez daha gurur duydum. Sayenizde

Evet katılıyorum. Evlerden ırak. Sizin gibi gelin
Kardeşlerimin yaptıkları kaliteli seçimlerden dolayı onlar ile birkez daha gurur duydum. Sayenizde
Peki eşinizin kardeşleri memnun mu acaba eşinizin seçiminden :) Kaliteli olmak nasıl olur size göstermek için size cevap vermiyorum artık :) mahalle kavgası gibi uzatabilirsiniz kendi kendinize :) kaliteniz belli, tanımadığınız insana bu kadar kin nefret duymak çok kaliteli bir davranış :)

Gorumce kıskanc sızde kıskanc bence resmen yarısa gırmıssınız gorumcen babanın adını koyabılır babası damatta buna karısamaz nıye para ıcın ızın versın kı. Durumu ıyıyse bı altın emzık sıze bıde ona aşsın torun torundur bunun ısımle ne alakası var bıde bebek cınsıyetı bellı bıle degıl daha ısım ıcın yarısa gırmıssınız sızde saka dıyorsunuz bu emzık olayına ama devamıda gelmıs yanı saka gıbı durmuyor saka mayetınde ıstek belırtmıssınız ama bunda yanlıs bısey yok zaten. Bence o muhabbetlere hıc gırme hayırlısı de ısım konusu acılınca. Emzık konusu acılıncada kıme ne takmak ıstıuorsanız onu takın de kapat konuyukı bırılerı devam edınce canın sıkılmasın

Çok komiksiniz. Yine şaka yaptınız herhalde

Evet bencede daha yazmayın bana. Seviyelerimiz farklı çünkü. Sizinkine inmek için yormak istemiyorum kendimi. Malum sizin benim seviyeme çıkma şansınız yok

Eşimin kızkardeşi yok, bu da size son cevabım olsun

KonudakiAtaerkiden midem bulandi
-Bir erkegin gelinine "torun isterim torun isterim" gibi mahrem bir istekle gelmesi (normal bulanlar var mi? Bebek nasil yapilir dusununce yine normal geliyor mu?)
-Gelinin "altin emzik alirsan yapariz" diye , aynali körük olmazsa ben gelin gitmem,tut kemani calmazsa aynali körüğe de binmem" sarkisindaki gibi nazli ve parali istekleri
-gelinin bunu saka olarak soyledigini sanip aylar gecse de konuyu acmasi -evlenirken altin isteyen zihniyet
-gorumcenin bebegine babasinin ismini koymasi. Bunun bir şan seref meselesi haline gelmesi
(Esas zurnanin zırt dedigi yer geliyor)
- saray mensuplarindan kayinpederin : kim ki benim haşmetli ismimi bebegine koyar- altin emzik onun hakkidir demesi
Ve
-kayinpederin kiz kardeslerinin "bu kadar kiz kardesiz. Eger gelin de kutsal abimizin hasmetli adini koyarsa biz de onu altinla odullendiririz demesi
Höh yani, cidden ataerki boyle evlerde besleniyor iste.
Insallah bu testis kokan aileye bir kiz evlat vermezsiniz de oglunuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…