Görümcem ve kayınvalide sorunları acilll yardım

Dlkysn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
953
1.794
28
Eşimi seviyorum severek evlendik zaten felçli anneleri var resmen kaptırdılar kadını annem iyidir sessizdir diye 2 kız evlat 2 de oğlu var meğerse kadın takınılı hiç bir yaptığımı beğenmez herşeye laf sokar 77 yaşında evde kalmış oldum ölmüş anneme bile dil uzattı görümcelerim ise anneleri yanımızda kölelik bekliyorlar gelirler yemek yap derler benden habersiz eve misafir çağırırlar akıl verin eşimle aram ii ama böyle nereye kadar

Eşimi seviyorum severek evlendik zaten felçli anneleri var resmen kaptırdılar kadını annem iyidir sessizdir diye 2 kız evlat 2 de oğlu var meğerse kadın takınılı hiç bir yaptığımı beğenmez herşeye laf sokar 77 yaşında evde kalmış oldum ölmüş anneme bile dil uzattı görümcelerim ise anneleri yanımızda kölelik bekliyorlar gelirler yemek yap derler benden habersiz eve misafir çağırırlar akıl verin eşimle aram ii ama böyle nereye kadar
Esiniz konuşsun öyle habersiz misafir çağırmak çirkin. Kv nin laf sokmalarına gelirsek kadın zaten yaşlı yani artık beyin fonksiyonları normal değil huysuz ve aksi olması çok normal

Ben tek başıma idare edemiyorum, dönüşümlü olarak bakalım de. Kusura bakmasınlar da ne alaka yani, sadece siz bakacaksınız. Azıcık sesini çıkar. İnsan yükü ağırdır, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, ama alternatifler varsa değerlendir. Bir sürü kardeşi varmış senede iki kere sıra gelir. Bi kere de bi adamla evleniyoruz diye, tüm sülalesine bakmak mı zorundayız

Esinizle araniz iyi ise bu konuyu coktan konusmus olmaniz gerekmez miydi?
Tabiki konuştuk tepkisini ve ağırlığını ablalarına gösterdi diğer eltimide bu şekilde ezmişler hizmetçi gibi görüp sürekli aşağlamışlar kadın hasta oldum onlar yüzünden dedi zaten bunlarda gelin hizmetçi olarak görülürmüş sonradan öğrendim ve yaptığın yemeğide beyenmez kusur görürler tabi evlendikten sonra anladım

Oturup konuşun.Neden 4 çocuk arasında tek siz bakacaksınız?
Kimse istemiyor kaynanam huysuz diğer eltimin yatak odasını dinlermiş gece ama allahtan evimde hem kaynanama bakan hemde işimi yapan yardımcı var tipik kaynana onlar attı die anasını ben atamam allahtan korkarım

Tabiki konuştuk tepkisini ve ağırlığını ablalarına gösterdi diğer eltimide bu şekilde ezmişler hizmetçi gibi görüp sürekli aşağlamışlar kadın hasta oldum onlar yüzünden dedi zaten bunlarda gelin hizmetçi olarak görülürmüş sonradan öğrendim ve yaptığın yemeğide beyenmez kusur görürler tabi evlendikten sonra anladım

O zaman bakmayacaksin. Kızları var sonuçta. Onlar bakacak. Benim kuzenimin görümceleri de "ayy biz bakamayiz, dayanamayiz" diye annelerini ona bırakıp kaçtılar resmen. Ezdirmeyiniz kendinizi. Ya herkes haddini bilecek, yardim edecek veya güle güle. Kendiniz davet etmediğiniz misafiri de kabul etmeyin.

Benden habersiz geldiler mi ben çıkıyorum zaten yardımcım hizmet ediyor ama nafile geldiler mi sürekli beni çekiştirme yapılıyor duyuyorum

Ben ve eşim müsade etmiyoruz etmiyoruz ama nafile hiç birşey yapamazlarsa annelerini dolduruyorlar kaynanamda surat asılıyor onlar gidince

Dekoderden geçmiş versiyon için:

Eşimi seviyorum, severek evlendik zaten. Felçli anneleri var, resmen kaktırdılar kadını bize, annem iyidir sessizdir diye. 2 kız evlat 2 de oğlu var. Meğerse kadın takıntılıymış. Hiçbir yaptığımı beğenmez, her şeye laf sokar, 77 yaşında bir de. Evde kalmış oldum, ölmüş anneme bile dil uzattı. Görümcelerim ise anneleri yanımızda ona rağmen kölelik bekliyorlar benden. Gelirler, yemek yap derler. Benden habersiz eve misafir çağırırlar. Akıl verin, eşimle aram iyi ama böyle nereye kadar?

Kizlar konunun disinda ama hakkaten boyke bir durumda kim bakar anneye. Yani kizimi bakmali gelinmi bakmali.boyle bir tanidigim var kiz ne kendi annesine bakmak istyor ne kayinvalidesine.ikiside bakima muhtac. Kayinvalidesine islamda bakma zorunlulugu olmadigi icin bakmak istemiyor zaten umrundada degil.annesinede gelinlerin baksin diyor.

Kizlar konunun disinda ama hakkaten boyke bir durumda kim bakar anneye. Yani kizimi bakmali gelinmi bakmali.boyle bir tanidigim var kiz ne kendi annesine bakmak istyor ne kayinvalidesine.ikiside bakima muhtac. Kayinvalidesine islamda bakma zorunlulugu olmadigi icin bakmak istemiyor zaten umrundada degil.annesinede gelinlerin baksin diyor.
İnsanlar işlerine gelince nasıl dini alet edebiliyorlar hayret. Kayinvalideye gelinin bakma zorunluluğu yoksa anneye neden gelinler baksın ?
Aslında vicdan meselesi, ya vardır ya da yoktur.

İnsanlar işlerine gelince nasıl dini alet edebiliyorlar hayret. Kayinvalideye gelinin bakma zorunluluğu yoksa anneye neden gelinler baksın ?
Aslında vicdan meselesi, ya vardır ya da yoktur.
Benim vicdanıma sığmaz o kadına bakmak istemiyorum demek ben kendi annemi kimseye muhtaç etmemiş biriyim benim elimden son suyunu içti ben annemi geline emanet etmedim bunların hiç umrunda değil

insan gibi muamele görsek yeter sadece bana değil eşimide üzüyorlar

Back
X