Görümcem ve kayınvalide sorunları acilll yardım

Eşimi seviyorum severek evlendik zaten felçli anneleri var resmen kaptırdılar kadını annem iyidir sessizdir diye 2 kız evlat 2 de oğlu var meğerse kadın takınılı hiç bir yaptığımı beğenmez herşeye laf sokar 77 yaşında evde kalmış oldum ölmüş anneme bile dil uzattı görümcelerim ise anneleri yanımızda kölelik bekliyorlar gelirler yemek yap derler benden habersiz eve misafir çağırırlar akıl verin eşimle aram ii ama böyle nereye kadar
Dönüşümlü bakın eşinizde sizi anlasın biraz

Kimse istemiyor kaynanam huysuz diğer eltimin yatak odasını dinlermiş gece ama allahtan evimde hem kaynanama bakan hemde işimi yapan yardımcı var tipik kaynana onlar attı die anasını ben atamam allahtan korkarım
Bakın .Sadece sizin baktığınızı belgeleyin . O evde ölürse tüm mirası alma hakkınız var .

Sizin sorununuz kv değil,görümceletin hadsizliği ,bi Güzel azarlayın kovun ,
Bepenmiyorsa yemesin ,misafir çağırdı mı ,misafirin yanında bozun ben çağırmadan evime ne geldiniz götümcemin evine gidin diyin şirret olun ,sorun sizi yok saymaları ,orası abimin evi sen kimsin modu ,evde kimse yokken kv korkutun yardımcıyı alışverişe gönderin kızlatında dedikodu yap seni kapıya atarım bir daha almam eve kızlarında almaz sokakta kalırsın diyin
Sert omup ipleri elinize alın

Evim dubleks onlar gelince yukarda oluyorum zaten inmiyorum ve ben daha 1 senelik evliyim bu kuru maaşı var kadının 15 yıl olmuş böyle felç olalı hep kocam ve kaynım bakmış bide eltim kadın kaynanamı taşırken bel fıtığı olmuş zaten bu durumda oda bakamaz ortada kalır

Kaynanamın dili var ama bakım anlamında bana bi zoru yok yardımcımız var kadın ilgileniyor istemesem bu kadın ortada kalıcak bacım
Ortada kalmasın tabi ama illa senin sorumluluğun var kv karşı görümcelere de anlam veremedim :63:

Bepenmiyorsa yemesin ,misafir çağırdı mı ,misafirin yanında bozun ben çağırmadan evime ne geldiniz götümcemin evine gidin diyin şirret olun ,sorun sizi yok saymaları ,orası abimin evi sen kimsin modu ,evde kimse yokken kv korkutun yardımcıyı alışverişe gönderin kızlatında dedikodu yap seni kapıya atarım bir daha almam eve kızlarında almaz sokakta kalırsın diyin
O kadar da değil kız 😂

Dediğiniz gibiyim edepsizlikten emirden hoşlanmam ve tavrım ağırdır ama bu sefer bana laf geçiremeyince araya birilerini sokup kendilerini zorda gösteriyorlar

Dediğiniz gibiyim edepsizlikten emirden hoşlanmam ve tavrım ağırdır ama bu sefer bana laf geçiremeyince araya birilerini sokup kendilerini zorda gösteriyorlar
Cidden çok sert ve net olun çünkü kv rahmetli bile olsa o 2 görümce böyle devam eder ,arayana girmeye kalkanıda hırpalayın

Sen bu insanlara köle olsan yaranamazsın. Gardini al ve savasmaya hazir ol. Kocni yanin çek, kendini asla ezdirme onlar kullanacak adam ariyorlar belli ki, esini senden kesinlikle kiskaniyorardir, esinle senin mutlulugun onlarin umurlarinda degil;hatta sen mutlu oldukça onla catliyodur. Bnden sana tavsiye,bu insanlara iyi oluyum onlar iyi olur diye dusunme; cunku onlar bence cook fesat ve terbiye yoksunu insanlar. 1.Sınırını cizmeye calis, oyle istedikleri zaman evine gelemeyeceklerini bilsinler. O ev senin herkes haddini bilsin, kimin evine neye gore kafalarina gore misafir cagiriyrlar. 2. Asla eksigini sırrını verme, 3. Guclu ol , guclu gorun esinle hep mutlu gorun.asla onlarin yanind a tartismayin .4.asla hic bir sorununuzu ozellikle esinle olan paylasma 5. Evine geldiklerinde dikkat et, yatak odana sokma , ozellikle ye diye getirdikleri syleri de yeme 6.laf dediklerinde altta kalma saka maka sok sende lafi. 7.esin onlarla mumkunse telefonla diyologu azaltsin ya da sen azalttirmaya calis 8 .esini kendine çekmeye calis, bir olun mutlu olun. Bunlardan ziyade en onemlisi eşinin arkanda olmasi. Benim evime oyle kafaniza gorw misafir cagirmayinya da e benim esim kims agzini acmasin dersebir sey yapamazlar aksi tkdirde zor insanlara benziyrlar yipranirsi . İş eşinde bitiyor.

Eşimi seviyorum severek evlendik zaten felçli anneleri var resmen kaptırdılar kadını annem iyidir sessizdir diye 2 kız evlat 2 de oğlu var meğerse kadın takınılı hiç bir yaptığımı beğenmez herşeye laf sokar 77 yaşında evde kalmış oldum ölmüş anneme bile dil uzattı görümcelerim ise anneleri yanımızda kölelik bekliyorlar gelirler yemek yap derler benden habersiz eve misafir çağırırlar akıl verin eşimle aram ii ama böyle nereye kadar

Kizlar konunun disinda ama hakkaten boyke bir durumda kim bakar anneye. Yani kizimi bakmali gelinmi bakmali.boyle bir tanidigim var kiz ne kendi annesine bakmak istyor ne kayinvalidesine.ikiside bakima muhtac. Kayinvalidesine islamda bakma zorunlulugu olmadigi icin bakmak istemiyor zaten umrundada degil.annesinede gelinlerin baksin diyor.

Gelini kaynanası mı doğurmuş niye bakmak zorunda oluyor? Kendi anasına kendisi bakmak zorunda , gelinler değil
Kayınvalideye İslam'da bakma zorunluluğu yok diyor ama kendi annesine bakma zorunluluğu olduğunu bilmiyor 🤔

Biz simdi ne desek bos. Bakacaz diyorsunuz. Sokaga atmak degil de bakici tutacak kadar maddi durumunuz var madem huzurevine falan verseniz.

Yaptım benzeri ama fayda yok
bakip bakmamak sizin karariniz. ona bisey diyemem. ama o görümceleri eve alip almamak sizin karariniz..sokmayin eve. degil dubleks triplex olsa dahi sokmayin. bilmen neyin kökünü yesinler. kv de begenmez ise gidiversin kizlarinin yanina.

Biz simdi ne desek bos. Bakacaz diyorsunuz. Sokaga atmak degil de bakici tutacak kadar maddi durumunuz var madem huzurevine falan verseniz.
4 evladı varken huzur evi olmaz ki bide huzur evi istesektekabul etmezçünki bakıcı şart

bakip bakmamak sizin karariniz. ona bisey diyemem. ama o görümceleri eve alip almamak sizin karariniz..sokmayin eve. degil dubleks triplex olsa dahi sokmayin. bilmen neyin kökünü yesinler. kv de begenmez ise gidiversin kizlarinin yanina.
Kayın valide sorun değil aslında görümceler problem onlar hizmetçi sanıyolar beni

Back
X