- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
iyi o zaman ne diyelim bu davranislara maruz kalmaya devam edin....Annelerini görmek istiyolar e anneside onları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi o zaman ne diyelim bu davranislara maruz kalmaya devam edin....Annelerini görmek istiyolar e anneside onları
Evinize geldikleri zaman zaten sorun çıkarıyorlar hizmet etmeyin, önlerine yemek koymayın muhatap olmayın.Annelerini görmek istiyolar e anneside onları
Yardimcin onlara hizmet etmesin o zaman. Gorevi onlara bakmak degil gelince yapsinlar yemekleriniAnnelerini görmek istiyolar e anneside onları
Yardımcı yapmazsa onlar mutfağınızı karıştıracak, ben şahsen istemezdim.Yardimcin onlara hizmet etmesin o zaman. Gorevi onlara bakmak degil gelince yapsinlar yemeklerini
Aynen söylediğinizi yapıyorum yemek yapmıyorun ama girip kendileri kullanıyor mutfağıYardımcı yapmazsa onlar mutfağınızı karıştıracak, ben şahsen istemezdim.
Bunlar gelince yüz vermeyecek, yemek yapacaksanız özellikle kendinize göre yapacaksınız. Kahve mi içiyorsunuz yine yalnız kendinize.
Kendi evladı bile 2 haftada 3 saat anca tahammül edebiliyor huyu kötü bakıcı olmasa bende yandım ama şükür varOturup konuşun.Neden 4 çocuk arasında tek siz bakacaksınız?
Karşımda mükemmel bi eş var hassas korumacı bi adam herkezin göya bi sorunu var herkez başından atmış annesini 15 yılllık felç kv eşimle kaynım ilgileniyor ben annesini yeni kaybetmiş biriyim dahada 1 yıllık evliyim nasıl derim annene bakamam die adamım içi gidiyor kötü bi laf diyeceğim diyeiyi o zaman ne diyelim bu davranislara maruz kalmaya devam edin....
bakmaniza bisey diyen yok ki,o görümcelerinizi eve almayin diyorum.iki kere eve almazsaniz ücüncüye böyle davranamazlar.Karşımda mükemmel bi eş var hassas korumacı bi adam herkezin göya bi sorunu var herkez başından atmış annesini 15 yılllık felç kv eşimle kaynım ilgileniyor ben annesini yeni kaybetmiş biriyim dahada 1 yıllık evliyim nasıl derim annene bakamam die adamım içi gidiyor kötü bi laf diyeceğim diye
Hiçte dediğiniz gibi değil hep oğlum gelinim ne varsa onlara iş hasta olup bakmaya gelince kızlar bakacakmisKızım kızım derler her türlü hizmetçiliklerini yaparlar , düştüler mi de oğlana geline sırnaşırlar. Gidin vefalı kızlarınız baksın.
Bunu gercekten yapabilirmisinizŞöyle bir öneride bulunun annenizi görmek istiyorsanız götürür evinize artık ne kadar istiyorsanız, hani çok düşkünsünüz ya, bakar geri getirirsiniz. Bu evin kapıları artık sizlere kapalı.
Eşinizin tepkisinden mi korkuyorsunuz ?Bunu gercekten yapabilirmisiniz
Eşinle birlikte kayinvalide ile konuşun, ben sana bakarım kendi Anneme de baktım ben seni kimseye muhtaç etmem.Kaynanamın dili var ama bakım anlamında bana bi zoru yok yardımcımız var kadın ilgileniyor istemesem bu kadın ortada kalıcak bacım
Sakin deme zaten bakıcı var sen bakmıyorsun o kadın hasta ve yaşlı sen doğru yapıyorsun bakarak aman ha. Ama görümce lere karşı Bi sorumluluğun yok hafta bir gün 3 satlık müsaade et gelip annelerini görmeye başka zaman bakiciya da tembihleyin almasın kimseyi eve özellikle siz yokkenKarşımda mükemmel bi eş var hassas korumacı bi adam herkezin göya bi sorunu var herkez başından atmış annesini 15 yılllık felç kv eşimle kaynım ilgileniyor ben annesini yeni kaybetmiş biriyim dahada 1 yıllık evliyim nasıl derim annene bakamam die adamım içi gidiyor kötü bi laf diyeceğim diye
Pek korkçak biri değilim eşimle arama fitne sokarlar eltimide bu şekilde yapıp ayırmışlarEşinizin tepkisinden mi korkuyorsunuz ?
Siz annesi kalmasın demiyorsunuz ki görumcelerinizi istemiyorsunuz.
İnşallahBirde herkes ettiğini buluyor.Emin olun.Bugünün birde yarını var