o görümceni Allah bildiği gibi yapsın çok üzüldüm canımbiletimi aldım memleketime dönmek için gözünün önünde sesini bile çıkarmadı sonra da gidip yattı evlendiğim güne lanet ettim bi insan kardeşine bu kadar düşkünse onun mutluluğunu ister benimde 3 yengem var bugüne kadar hiç sorun yaşamadım kardeş gibiyiz hep bi sıkıntımız olsa onlar beni arar ben onları ararım hatta abimle yengem boşandı ben 4 aydır tekrar evlensinler diye uğraşıyorum
beni dışlıyorlar zaten benimle ilgili değil oğullarına çok düşkünler hatta aşırı kayınvalidem de görümcemden farklı değil sadece laf söyleyemiyor kocama 3 yaşındaki çocuk gibi davranıyor eşimin ailesi hep ön plana geliyor 6-7 aydır biz bi aile olamadık ne olsa eşimi arayıp söylüyorlar abisi ablası annesi babası haftada en az her biriyle 10 defa görüşüyor ben akşam yemeği hazırlıyorum giyinip süslenip kocamı bekliyorum kocam geliyor elinde telefon ya babası ya abisi bahçede 1 saat telefonla konuşuyor sürekli aynı şey oluyor yemeklerim soğuyor içimden bişey yapmak gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?