sekerim kor olur badem gozlu olur demisler..ee seninkide evlenince kiymete bindi iste.bu tacizler daha surer biraz ama merak etme bitecek.o nasil laf oyle KOCAM COCUKLARIMI GOZUM GORMUYOR! ALLAH korusun oyle bir gosterir mesgale verirki siz aklina bile gelmezsiniz.ya bunlar hic muhim degil aslinda.esinin tavirlarida can sikici ama bu erkekler gercekten olgunlasana kadar caresiz kaldikca sacmaliyorlar.donup ailesini karsisina alamiyor sana patliyor elbette cok haksiz ama bence yuvani yikip millete laf verme;sevindirme.gorumcen aradimi acmayiver.biraraya yalniz gelme.illaki firsatini bulup bisey dersede kabullen artik o benim kocam bende onun karisiyim cooook mutluyuz Allahima bin sukur de! sen bu krizi sakin atlatirsan esinde sakinlesir yaninda olur.ettigi laflardan terbiyesi belli sakin seviyesine inip didisme canimgörümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÖNCELİKLE buna benzer durum benimde başıma gelmişti görümceme eşimin tlf.nundan msj atmıştım geri abisine msj atmış o kim oluyorda senin tlf.nundan bana mesaj atıyor diye eşimle kavgalar ettim sonunda eşim sadece görümcemi arayıp kırılmış sana diyebildi neyse şuan ben görümcemle görüşmüyorum ve arayıp hakkımı sana helal etmiyorum allah sanada görümce versin senin gibi dedim sende görüşme bence !!!!!!!!!!!!!!!!!!görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu
Evet böyle kardeş bağımlıları var,insana komik geliyor ama gerçek.
Aslında burada eşinize hata buluyorum ben.Sizi bu kadar onunla muhattap bırakması çok tuhaf.
Verilecek cevap,halledilecek bir sorun varsa bunu iki kardeş kendi aralarında halletmeliydiler.
Baktınız burada bir noksanlık var;görümcenizle tartışıp itişmek kakışmak yerine,aradan çekilip eşinize durumu anlatacaktınız.
Bu durumda asıl suçlu eşinizdir.
görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu
Sadece, bundan sonrasını idrak edemediğim için soruyorum..
Peki erkek bu donanımda değilse, daha öğrenilesi çok yolu varsa, kadında bu durumu anlattıkça çözüm bulamıyorsa nasıl çözmeli bu işi ?
Gitmek mi gerekiyor ?
Bunu gerçekten merak ettiğim ve yorumunuzu görmek istediğim için soruyorum.Kafam karıştı bu noktada.
Sadece, bundan sonrasını idrak edemediğim için soruyorum..
Peki erkek bu donanımda değilse, daha öğrenilesi çok yolu varsa, kadında bu durumu anlattıkça çözüm bulamıyorsa nasıl çözmeli bu işi ?
Gitmek mi gerekiyor ?
Bunu gerçekten merak ettiğim ve yorumunuzu görmek istediğim için soruyorum.Kafam karıştı bu noktada.
sekerim kor olur badem gozlu olur demisler..ee seninkide evlenince kiymete bindi iste.bu tacizler daha surer biraz ama merak etme bitecek.o nasil laf oyle KOCAM COCUKLARIMI GOZUM GORMUYOR! ALLAH korusun oyle bir gosterir mesgale verirki siz aklina bile gelmezsiniz.ya bunlar hic muhim degil aslinda.esinin tavirlarida can sikici ama bu erkekler gercekten olgunlasana kadar caresiz kaldikca sacmaliyorlar.donup ailesini karsisina alamiyor sana patliyor elbette cok haksiz ama bence yuvani yikip millete laf verme;sevindirme.gorumcen aradimi acmayiver.biraraya yalniz gelme.illaki firsatini bulup bisey dersede kabullen artik o benim kocam bende onun karisiyim cooook mutluyuz Allahima bin sukur de! sen bu krizi sakin atlatirsan esinde sakinlesir yaninda olur.ettigi laflardan terbiyesi belli sakin seviyesine inip didisme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?