görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

ben 25 yaşındayım eşimde 27 yaşında benim sorunum eşimin beni savunmaması her zaman sessiz kalıp karşı tarafa bana gelip bağırıp çağırıp kavga etmesi sonra da hiç bişey olmamış gibi onlarla rahat bi şekilde konuşması oysa ben mantıklı insanlar olduğumuzu sakin konuşup eşimin araya girerek aradaki soğukluğu hafifletip sevgi olmasa da bana karşı saygılarını sağlamalıydı ama yapmıyor

oyy oyyy daha çok gençsiniz....eşiniz oğlum yaşlarında...inanın ki bir erkek ancak 30=35 ten sonra bütün bu dediklerinizi uygulamaya koyabiliyor...elbette ki istisnalar vardır ama büyük çoğunluk bu....'' Bir derdim var'' başlığında sizin gibi onlarca başlık açılıyor hep aynı sorunlar...eşinizi seviyor ve seviliyorsanız evinizin dışında olanlar için yuvanızı yıkmayınız ve onların yaptıklarını çok ciddiye almayıp, onlar için eşinizle birbirinizi kırmak yerine daha çok birbirinize kenetleniniz...nacizane önerim sevgi kazansın.....

bu arada görümcenin adresini alayım....şu güzelim şehirde gezip, görüp yaşamak varken neden sizinle uğraşır ki...ona sizi unutturmak gerek....

Son düzenleme:
kızlar kusum oldu cok moralım bozuk yarı canımdan can gıttı.dungece actım kafesının agzını yanıma kondu yemek yerken bır neselıydıkı sormayın sonra

sekerim kor olur badem gozlu olur demisler..ee seninkide evlenince kiymete bindi iste.bu tacizler daha surer biraz ama merak etme bitecek.o nasil laf oyle KOCAM COCUKLARIMI GOZUM GORMUYOR! ALLAH korusun oyle bir gosterir mesgale verirki siz aklina bile gelmezsiniz.ya bunlar hic muhim degil aslinda.esinin tavirlarida can sikici ama bu erkekler gercekten olgunlasana kadar caresiz kaldikca sacmaliyorlar.donup ailesini karsisina alamiyor sana patliyor elbette cok haksiz ama bence yuvani yikip millete laf verme;sevindirme.gorumcen aradimi acmayiver.biraraya yalniz gelme.illaki firsatini bulup bisey dersede kabullen artik o benim kocam bende onun karisiyim cooook mutluyuz Allahima bin sukur de! sen bu krizi sakin atlatirsan esinde sakinlesir yaninda olur.ettigi laflardan terbiyesi belli sakin seviyesine inip didisme canim

canım benim eşinden ailesine tek laf etmesini bekleme. erkekler böyledir onların hatalarını bilselerde söylemezler. biz de bu yüzden birkaç kere problem yaşadık. ama allahtan eşim ailesine o kadar düşkün değil. onlarda eşime düşkün değil. aman iyi ki de böyle yoksa çok çekerdim.
daha yeni evlisin biraz sabırlı ol. ne kadar flört dönemi olsada insan eşinin bazı huylarını sonra sonra keşfediyor. hemen çekip gitme. sonra sen suçlu olursun. biraz daha sabret ve hep onu çok sevdiğini anlamasını sağla...huzuru senin yanında bulsun. zamanla herşey yoluna girer inşallah. güzel bir anında da konuş. 'artık sen evli sorumlulukları olan bir adamsın' de. tabiki ailenle görüşeceksin ama hayatımıza bu kadar müdahele etmelerine izin verme de. zamanla o da sıkılacak. şimdi yeni evliliğin vermiş olduğu bir durum.
sakın gitme. bu sefer sana karşı doldururlar. erkekler biraz salak oluyor. eşlerini savunamıyor. o da inanır onlara olaylara senin tarafından bakmaz...

bu görümce kafayı bozmuş galiba, eşim cocuklarım gözüme görünmüyorda bi tek kardeşim olsun yeter diyor,
allah allah bu nasıl hastalık yaa, kıskanç kadın senin yuvanı bozmaya çalışıyor, büyük ihtimal kendi evliliğnde mutsuz seninde öyle olmanı istiyor, kusura bakmasın kimse bu konuda çok masum değil, ne planlar yapıyor şimdi içinden

Biletinizi aldınız. Gittiniz de. Ne olacak?
Görümcenizi amacına ulaştırmış olacaksınız.
Bir de duymamayı deneseydiniz gitmeden önce.
Sizin için bu kadar değerli mi ki bu görümce de bu kadar itibar ediyorsunuz?
Eşiniz de size haksızsınız demiyormuş ki.
Konuşsun konuşsun dursun.
Ne yapabilir ki daha fazla?
Ne kadar ileri gidebilir.
Sanırım mutsuz bir evliliği var. Hıncını sizden çıkarıyor.
Prim vermeyin kendisine. Yoksayın, umursamayın.
Mevlananın bir lafı vardır hiç duymadınız mı?
Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?
Herkes konuşur. Doğru ya da değil
Ama söylenilenin bir içeriği yoksa cevap vermek niye.
O söylenilen saçmalıklar yüzünden evi terkedip yuva yıkmak niye?
Aciz misiniz siz??

Görümceniz gerçekten psikolojik problemlere sahipmiş. Ne demek çocuğumu gözüm görmüyo kardeşim gelsin demek. Bence her lafını eşinize yönlendirin çıkın siz aradan. Onlar kendileri halletsinler, muhatap olmayın. Ben aşırı tepki verdiğinizi düşündüm. Yuva kolay kurulmuyor. Eşinizle konuşun resti çekin ama hemen gitmeyin. Bavulu alıp gitmek çok kolay bir şey ama yarın öbür gün dönerseniz, ilerde olacak daha büyük sorunlarda çekip gitmek de işe yaramayacaktır.

Eşiniz size bu konudan dolayı çok sıkıntı veriyorsa kavganızı onla edin. Görümceye de hakettiği lafı söyleyin. Ama bence evi terketmeyin

mina, yaşınız küçük değil; bir evliliğiidare edebilecek yaştasınız.

Görümceniz bir bayan yani sorunu karşılıklı çözebilirsiniz..Bu kadar çok eşinize yansıtmanızı yanlış buldum.

Madem yansıttınız, çözüm olmadı, hemen eşinizi saf dışı bırakacaktınız, hiç aks ettirmeyecektiniz ve konuyu siz çözecektiniz.

Baktınız ki çözülmüyor, bırakacaksınız kendi halinde sızlanıp dursun.

Daha 6 aylık evliylen evini terk ederse bir kadın ya da erkek o evlilikten hayır kalmaz.

Bunu yapmayın, akıllıca hareket edin.
Yoksa ilişkinizde size olan saygısıda laçkalaşır.

Boşanacaksanız ancak gitmelisiniz, boşanacaksanızda evinizde açın boşanma davasını.

Son düzenleme:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÖNCELİKLE buna benzer durum benimde başıma gelmişti görümceme eşimin tlf.nundan msj atmıştım geri abisine msj atmış o kim oluyorda senin tlf.nundan bana mesaj atıyor diye eşimle kavgalar ettim sonunda eşim sadece görümcemi arayıp kırılmış sana diyebildi neyse şuan ben görümcemle görüşmüyorum ve arayıp hakkımı sana helal etmiyorum allah sanada görümce versin senin gibi dedim sende görüşme bence !!!!!!!!!!!!!!!!!!

söz gümüşse sükut altındır canım...sen oralı olma...görümcen daha çok kudursun..tınlama sakın...ne derse desin...aklı sıra huzurunuzu bozmaya çalışıyor...eşinede bişey deme..hayatına bak..gez toz eqlen arkadaşlarınla zaman geçir...hayatın tadını çıkar...keskin küp kendine zarardır...sakın tahriklere kapılıp yanlış şeyler yapma...annenin yanına gidipte ne evinden yurdundan ol nede anneciqini üz...üzülecek biri varsa oda görümcen hayatım....çekip gidersen görümcen amacına ulaşmış olur...ipleri onun eline bırakma sakın

Bu yuvaları kurcalayanlar, nasıl ödeyecek bu hakkı hiç mi düşünmüyorlar ?

Mina eğer eşinize güveniyorsanız, bu yuvanın sağlamlığına inanıyorsanız kalıp mücadele etmelisiniz, daha evliliğin ilk yıllarındasınız bunu da hesaba katın.
Yani herşey çok zor oluyor, bunu doğal görün.

Evet böyle kardeş bağımlıları var,insana komik geliyor ama gerçek.

Aslında burada eşinize hata buluyorum ben.Sizi bu kadar onunla muhattap bırakması çok tuhaf.

Verilecek cevap,halledilecek bir sorun varsa bunu iki kardeş kendi aralarında halletmeliydiler.

Baktınız burada bir noksanlık var;görümcenizle tartışıp itişmek kakışmak yerine,aradan çekilip eşinize durumu anlatacaktınız.

Bu durumda asıl suçlu eşinizdir.

Sadece, bundan sonrasını idrak edemediğim için soruyorum..

Peki erkek bu donanımda değilse, daha öğrenilesi çok yolu varsa, kadında bu durumu anlattıkça çözüm bulamıyorsa nasıl çözmeli bu işi ?

Gitmek mi gerekiyor ?

Bunu gerçekten merak ettiğim ve yorumunuzu görmek istediğim için soruyorum.Kafam karıştı bu noktada.

bırden bıre kardes sevgısı gelmıs kadının ıcıne ne tuhaf bu durumda esının bı cocum bulması lazım bu ıs boyle yurumez kı

Erkek yeterli olgunluğa erişmediyse,aradaki dengeyi kurmayı başaramadıysa sorunlar alır başını gider zaten....

Sonundada kavga eden çözüm bulamayan çift olmaya devam eder evlilikleri,yada kadının canına tak eder çeker gider ..

Erkeğin gözü açıkolacak bu durumda,kendi aile kurduğunun farkına varacak,hayatında eşinin önemini anlamaya gayret göstercek birazda..

Herşey adamın annesi yada kardeşi olmamalı aradaki farkı göreb,ilirse zaten sorunlar çöüzülürr biraz gayret gösterse aşılır bu sorunlar...

Canım aslına bakarsan erkeklerin bu tarz bir donanımı olup olmaması yeti/yetenek/düşünememe/toyluk meselesi değildir bence. Biraz ne şiş yansın ne kabap hesabıyla pasif kalmıştır gibime geliyor. Yani en azından bu konu için öyle düşünüyorum.

Burada biraz eşi ve kendi kardeşi arasında köprü görevi kurması gerekiyordu. Çünkü iş o kadar seviyesiz bir noktaya gelmiş ki;bariz bir saygısızca laf dalaşı var.

Ben burada biraz konu sahibine de hata buluyorum.

Ne olursa olsun erkek bu kadar pasif kaldıysa bile,görümceyle bu kadar laçka seviyeye gelinmemesi,tartışmanın bu noktaya gelmesine izin vermemesi gerekiyordu.

Gelelim sizin sorunuza; gitmek elbette çözüm değil. Ama bu böyle giderse, "gitmek" ileride bir tercih şıkkı olur gibime geliyor.

Hani bir laf vardır; ortada uzun süre çözülemeyen sorun,kavga söz konusuysa her iki tarafta suçludur diye. Bu konu tam bu lafa cuk diye oturmuş.Aslında 3 cümle öncesine kadar bunu demeye çalışıyordum.

Farkındaysanız konu sahibi görümcesi için yaptığı betimlemede "öne geçmemi kabul edemiyor" gibi bir ifade kullanmış.Yani aslında burada konu sahibi de onu rakip olarak görüyor.Karşılıklı bir çatışma ve yarış hali var.

Haliyle görümce bir karşılık almış ki,tartışma bu noktaya kadar gelmiştir diye düşünüyorum.

Amma çok yazdım...

madem biletini almıssın git bıraz memleketıne kafanı dınle oda kafasını dınlesınn emınım sen yokken senın degerını kıymetını anlıcanı düşünüyorum umarım ole olurr vebence gorumcen karsısında pes etme daha guclu dur allah yardımcın olsun

sen nasil dayandin o sozleri soyluyen gorumceye kiz?
ben olsam sacini basini yolardim. Kardesi bile olsa bnm kocami benden baska kimse oyle sahiplenemez.

sen kendi kocana bak , bizden uzak dur , insan gibi davrancaksan goruselim.
ha kendi kocan umrunda degilse o benii hiccc ilgilendirmiyor derdim . Ama esimle asla ailesinden biri yuzunden kavga etmezdim ,ona yansitmazdim bile,ruhu bile duymadan cevaplarini verir kapatirdim agizlarini.
bida laf yemek isteyen , bida yapar ayni seyi. Ben yilmam ,cekinmemde kimseden:)

bence sen o hasta ruhluyu takma birak ne yapiyorsa,ama neee yapiyorsa yapsin.
hic ilgilenme bak nasil catliyor,zaten kiskancliktan kafayi yemis.Kocan senin , ve senin yaninda.
hic ayrilma bu yuzden bozma yuvani,kocana iyi davran,o yuzden tartisma,bak nasil oluyor,onlari tanimaz bile,,,

ben görümceme hiç karşılık vermemiştim 1 ay öncesine kadar ama beni çıldırttı artık herkese arayıp şikayet ediyor abisini arıyor beni aramıyor diye şikayet ediyor eşimi abiside arayıp eşime kızıyor neden aramıyorsun diye görümcem herkese ağlayıp sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…